Știrea zilei
Primarul care a înviat moldovenii cu… pizza – VIDEO cum s-a îngropat PNL-ul în zâmbetele lui Șoptică și Achiței

A fost o campanie electorală anostă cu liberalii pe de-o parte care au defilat prin țară cu Leon Dănăilă în mijloc și social-democrați de cealaltă, care au adoptat tactica mesajelor transmise prin canale media, evitând contactul direct cu presa.

Transfigurat, a urlat la oameni

Liderii PNL, de la București la Suceava sau Arad, au organizat tot felul de manifestații publice în orașele mari sau mici ale țării, iar una de acest gen a avut loc la Iași, în data de 5 decembrie.

Acolo, liberalii botoșăneni au deplasat câteva sute de oameni. Cel mai înflăcărat discurs n-a fost al vreunui candidat din Moldova la Parlament, ci al primarului Aradului, Gheorghe Falcă, în condițiile în care edilul nu candida pe nici o listă. Alocuțiunea acestuia a fost un amestec de grandomanie și umilință la adresa sărmanilor țării, săracilor din nordul țării care au devenit principalii vinovați, la fiecare scrutin aproape, pentru voturile oferite PSD-ului.

Săracii flămânzi din zona Moldovei care nu au de nici unele, de la locuri de muncă, la drumuri decente sau alte facilități ale civilizației începutul de mileniu, morții care umblă ca viii.  

”Pe vânt, pe frig și viscol, Moldova se ridică la fel ca în fiecare război, pentru victorie, România înainte”, și-a început urlând arădeanul discursul de la Iași.

Aproximativ 6 minute a ținut Gheorghe Falcă microfonul în mână, adeseori aproape desfigurat le-a strigat celor câțiva oameni prezenți în fața scenei: ”Moldova înainte, România înainte”.

”Am dat viață”

Primarul Aradului a pus accent pe cuvântul viață. A ajuns până într-acolo încât și-a însușit inegalabilul dar de a oferi chiar, viață. Evident, moldovenilor.

”Vă vorbesc azi despre curaj și credință, vă vorbesc astăzi despre viață. Vă vorbește un om care acum 10 ani în orașul său avea 32 de locuri de muncă, iar astăzi am 80.000 de locuri de muncă și am dat viață oamenilor. Asta înseamnă politică creștin liberală, asta înseamnă să fii în relații cu oamenii”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Edilul din vestul țării, care a țipat ca ieșit din minți, a povestit chiar o întâmplare în care eroi principali au fost bineînțeles, tot moldovenii. Asta după ce, a cam terminat de dat viață oamenilor din orașul lui.

”În primăvara acestui an, nemaifiind oameni în Arad, am adus 500 de oameni din Botoșani și Suceava. Și au venit la lucru în Arad și am văzut cum au prins viață”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Cum a înviat el oamenii la o... pizza

Umilința maximă a fost probabil atunci când liderul liberalilor, care a fost cel ce a coordonat campania de la alegerile parlamentare, a transformat pizza într-o delicatesă ce doar prin Arad poate fi consumată.

”Iar într-o zi în fața unei pizzerii am văzut patru copii și o femeie. Din pizzerie a ieșit un om care a deschis cutia cu o pizza și șase oameni au mâncat o pizza. I-am întrebat de unde sunteți voi? – Dl. primar, noi suntem cei veniți din Moldova. I-am dus înăuntru să vadă ce înseamnă și în continuare viață. Adică în țara asta cu pământ bun, în țara asta cu valori, trebuie copiii noștri să mânce patru oameni o pizza sau să ne ridicăm? Ridicați-vă Moldova și nu mai acceptați sărăcie ridicați-vă și dați afară cu baronii voștri, rupeți lanțurile PSD-ului și dați libertate oamenilor”,


Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Falcă nu s-a putut decide până la urmă câți au fost oamenii care au mâncat acea pizza și nici cum a reușit el să le dea viață înăuntru, într-o banală pizzerie.

Pe scenă, alături de Gheorghe Falcă, au fost Costel Șoptică și Cristian Achiței, pe care i-a umflat râsul încă din startul discursului susținut de Gheorghe Falcă.

Votanții primeau viață în funcție de orașul unde avea loc mitingul electoral

Gheorghe Falcă a pus aceeași placă – viață și pizza – pe la mai toate mitingurile electorale, numai că schimba proveniența săracilor, în funcție de zona în care avea loc mitingul. Dacă acțiunea electorală se organiza în sudul țării, atunci săracii cărora le-a dat viață și pizza erau din Teleorman, dacă erau din nord-estul țării, proveneau din Moldova.

 

CLICK ȘI VEZI DISCURSUL ÎN CARE BOTOȘANIUL, LA 1:39 ESTE SCHIMBAT CU TELEORMAN

PDL Botoşani supervizat de finul lui Băsescu
O mie de liberali au plecat să protesteze la Iași ca să îi asculte Bucureștiul

 

Loading...
loading...
Aroganta dusa la perfecțiune, made PDL!Când în PDL sunt Pnl-isti că: gireadă, flutur, Diaconu, turcanu de n ori, Lupașcu, etc...., așa va fi mereu!Vor aduce conducerea sa vb. în locul lor!L-au compromis și pe Dănilă, săracul!Amin.
6 ianuarie 2017, 05:17
Mai ,,pt. Pimar" s a terminat cu pupatul in C...R, reveniti va, LA MUNCA !!! Gata cu mancatul de C...,. T !!!
5 ianuarie 2017, 20:09
Domnule ION sau cum va cheama Ardealul a fost sub imperiu AUSTRO-UNGARA vorbim de mentalitate ,
5 ianuarie 2017, 11:44
mai primar ,trebuie sa plece mata de pe centura ca sa nu mai procreeze asa scursuri ca tine.Stai toata ziua aici si debitezi numai aberatii si pareri contra lui Flutur,esti o panarama care manaci ajutor social sau lingi bile pe la psd
5 ianuarie 2017, 10:42
Cam asa este ...in special noi moldovenii suntem subdezvoltati.Si cam meritam ce avem.Uitativa cum se traieste in Ardeal comparativ cu noi.
5 ianuarie 2017, 09:13
Interesant si adevarat, insa si-au cam meritat-o, e imposibil ca un partid care s-a umplut numai de specimene inculte sa ajunga mai departe decat a ajuns. Nu stiu daca primarul se va uita la aceasta postare, insa, sincer transmit ca PNL poate fi inviat numai daca se aduc oameni care macar prin postura si comportament sunt diplomati. Pentru ca tocmai de la cazuri precum Turcanu si Gireada au ajuns in situatia actuala. Lumea s-a saturat de falsitate si mahalageala, iar PSD a avut prezenta de spirit de a lucra occidental in campania precedenta si dupa cum se vede, a fost varianta castigatoare.P.S. : de obicei nu las comentarii, gandesc liberal dar ce e drept e drept.
5 ianuarie 2017, 08:39
Un om arogant, așa cum avem și noi , un Flutur M. arogant. Ambii au discursuri fulminante în anumite perioade, probabil iau câte un șnapț a la Băsescu, asta au învățat de la fostul șef PDL . Atat Flutur cât și Falcă( uite acum sesizez că ambii încep cu F. de la, să vă f.t) sunt urmăriți penal și trebuie să recunoaștem au făcut ceva în orașele pe care le păstoresc forțati de câte un tutore , Falcă îl are pe nașul Băse și FluturM pe vărul de la SV . Acești indivizi au încurajat corupția, au atras pe cei mai duri oameni, PROMOVAȚI PE FUNCȚII, pt a le proteja afacerile prin intimidare . VREM SĂ NU MAI AVEM ASTFEL DE OAMENI ÎN FRUNTEA PNL. TREBUIE SĂ PLECE ARIPA DIN FOSTUL PD-L .
5 ianuarie 2017, 08:32
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
”Eu știu că inclusiv presa locală a redat corect această situație de fapt, au apreciat că nu un număr cât mai mare de sancțiuni ar fi liniștit scandalurile existente între cele două familii. Nu cred că asta se dorește în ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5990 lei
USD
Dolarul SUA
3.8373 lei
CHF
Francul elveţian
3.9823 lei
GBP
Lira sterlină
5.1814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4371 lei
XAU
Gramul de aur
161.4201 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2181 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4858 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0690 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1272 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1761 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6180 lei
Vremea
astăzi
Botosani
11 o C
Dorohoi
11 o C
Bucecea
11 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
11 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.