Știrea zilei
Primarul care a înviat moldovenii cu… pizza – VIDEO cum s-a îngropat PNL-ul în zâmbetele lui Șoptică și Achiței

A fost o campanie electorală anostă cu liberalii pe de-o parte care au defilat prin țară cu Leon Dănăilă în mijloc și social-democrați de cealaltă, care au adoptat tactica mesajelor transmise prin canale media, evitând contactul direct cu presa.

Transfigurat, a urlat la oameni

Liderii PNL, de la București la Suceava sau Arad, au organizat tot felul de manifestații publice în orașele mari sau mici ale țării, iar una de acest gen a avut loc la Iași, în data de 5 decembrie.

Acolo, liberalii botoșăneni au deplasat câteva sute de oameni. Cel mai înflăcărat discurs n-a fost al vreunui candidat din Moldova la Parlament, ci al primarului Aradului, Gheorghe Falcă, în condițiile în care edilul nu candida pe nici o listă. Alocuțiunea acestuia a fost un amestec de grandomanie și umilință la adresa sărmanilor țării, săracilor din nordul țării care au devenit principalii vinovați, la fiecare scrutin aproape, pentru voturile oferite PSD-ului.

Săracii flămânzi din zona Moldovei care nu au de nici unele, de la locuri de muncă, la drumuri decente sau alte facilități ale civilizației începutul de mileniu, morții care umblă ca viii.  

”Pe vânt, pe frig și viscol, Moldova se ridică la fel ca în fiecare război, pentru victorie, România înainte”, și-a început urlând arădeanul discursul de la Iași.

Aproximativ 6 minute a ținut Gheorghe Falcă microfonul în mână, adeseori aproape desfigurat le-a strigat celor câțiva oameni prezenți în fața scenei: ”Moldova înainte, România înainte”.

”Am dat viață”

Primarul Aradului a pus accent pe cuvântul viață. A ajuns până într-acolo încât și-a însușit inegalabilul dar de a oferi chiar, viață. Evident, moldovenilor.

”Vă vorbesc azi despre curaj și credință, vă vorbesc astăzi despre viață. Vă vorbește un om care acum 10 ani în orașul său avea 32 de locuri de muncă, iar astăzi am 80.000 de locuri de muncă și am dat viață oamenilor. Asta înseamnă politică creștin liberală, asta înseamnă să fii în relații cu oamenii”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Edilul din vestul țării, care a țipat ca ieșit din minți, a povestit chiar o întâmplare în care eroi principali au fost bineînțeles, tot moldovenii. Asta după ce, a cam terminat de dat viață oamenilor din orașul lui.

”În primăvara acestui an, nemaifiind oameni în Arad, am adus 500 de oameni din Botoșani și Suceava. Și au venit la lucru în Arad și am văzut cum au prins viață”,

Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Cum a înviat el oamenii la o... pizza

Umilința maximă a fost probabil atunci când liderul liberalilor, care a fost cel ce a coordonat campania de la alegerile parlamentare, a transformat pizza într-o delicatesă ce doar prin Arad poate fi consumată.

”Iar într-o zi în fața unei pizzerii am văzut patru copii și o femeie. Din pizzerie a ieșit un om care a deschis cutia cu o pizza și șase oameni au mâncat o pizza. I-am întrebat de unde sunteți voi? – Dl. primar, noi suntem cei veniți din Moldova. I-am dus înăuntru să vadă ce înseamnă și în continuare viață. Adică în țara asta cu pământ bun, în țara asta cu valori, trebuie copiii noștri să mânce patru oameni o pizza sau să ne ridicăm? Ridicați-vă Moldova și nu mai acceptați sărăcie ridicați-vă și dați afară cu baronii voștri, rupeți lanțurile PSD-ului și dați libertate oamenilor”,


Gheorghe Falcă, primarul Aradului

Falcă nu s-a putut decide până la urmă câți au fost oamenii care au mâncat acea pizza și nici cum a reușit el să le dea viață înăuntru, într-o banală pizzerie.

Pe scenă, alături de Gheorghe Falcă, au fost Costel Șoptică și Cristian Achiței, pe care i-a umflat râsul încă din startul discursului susținut de Gheorghe Falcă.

Votanții primeau viață în funcție de orașul unde avea loc mitingul electoral

Gheorghe Falcă a pus aceeași placă – viață și pizza – pe la mai toate mitingurile electorale, numai că schimba proveniența săracilor, în funcție de zona în care avea loc mitingul. Dacă acțiunea electorală se organiza în sudul țării, atunci săracii cărora le-a dat viață și pizza erau din Teleorman, dacă erau din nord-estul țării, proveneau din Moldova.

 

CLICK ȘI VEZI DISCURSUL ÎN CARE BOTOȘANIUL, LA 1:39 ESTE SCHIMBAT CU TELEORMAN

Loading...
PDL Botoşani supervizat de finul lui Băsescu
O mie de liberali au plecat să protesteze la Iași ca să îi asculte Bucureștiul

 

Hai că nu-i chiar rău peste tot: Primele doamne ale judeţului, în topul afacerilor cu hoteluri; aproape un milion de euro într-un an

Uite că nu merge chiar totul prost în judeţul acesta! Mai există şi afaceri din care se fac bani. Cum ar fi hotelurile… administrate de soţiile unor politicieni.

O nouă LOVITURĂ pentru Cornișa, oamenii cheie din proiect scoși pe tușă

Proiectul privitor la parcul de agrement Cornișa pare să fie în continuare o poveste nefericită fără final. Botoșănenii exaltați la începuturi de ideea unei astfel de investiții la Botoșani au intrat într-o hibernare îndoielnică privitoare la șansele de reușită ale acestui parc.

După 13 ANI de zile, prima adopție internațională care a avut loc la Botoșani

Anul 2004 a fost cel în care, din varii motive, au fost stopate adopțiile internaționale în țara noastră și implicit la Botoșani. În acel an au fost finalizate exclusiv acele adopții care se aflau pe rolul instanțelor de judecată.

“Suleymanul fructelor” şi-a bătut joc de Fisc, insolvenţă cu datorii de aproape 6 milioane de lei

Ceea ce probabil că nici un român nu ar îndrăzni să facă într-un stat precum Turcia, şi-a permis însă să pună în practică un cetăţean turc la Botoşani, Suceava şi Iaşi. A făcut, cel puţin oficial, afaceri cu legume şi fructe şi a lăsat datorii de 5,9 milioane de lei.

Deputat din Botoșani, intervenție la un ministru cu fata moartă în cursa ilegală de mașini

Un parlamentar botoșănean vine în sprijinul familiei Dănăilă din Darabani ai cărei copii au fost implicați anul trecut într-un accident rutier. Fiica lor Anda a decedat, iar Șerban a rămas cu sechele pe viață.

UNICAT după revoluţie! Biletele pentru spectacolul de Crăciun cu două super voci româneşti s-au terminat cu două luni înainte - VIDEO & FOTOGALERIE

Este probabil pentru prima oară după revoluţie când organizatorii unui spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă reuşesc să vândă toate biletele încă de pe la jumătatea lunii octombrie.

Poate cel mai hulit afacerist botoşănean a ajuns la „sapă de lemn”: Executorii i-au scos casa la vânzare, firma e în faliment

Au trecut vremurile în care mai toţi şoferii din Botoşani îi ştiau de frică. Fiindcă sute sau poate chiar mii au fost nevoiţi să scoată bani din buzunar. Acum lucrurile s-au inversat şi el este cel care trebuie să plătească. Şi nu puţin.  

Poveste de dragoste terminată tragic: fosta soție a refuzat să cheltuiască bani ca să-și repatrieze ex-partenerul de viață mort în străinătate

Patru botoșăneni și-au pierdut viețile în cursul acestui an în alte țări. Printre ei, un bărbat care a săvârșit fapte grave pe teritoriul altui stat și care a fost încarcerat acolo.

Cea mai frumoasă voleibalistă din România are 17 ani și este din Botoșani – FOTOGALERIE

Este extrem de dificil să faci un top al celor mai frumoase voleibaliste din România, în condiţiile în care sportul cu mingea la fileu este plin de fete sexi şi atrăgătoare.

Loading...
Toamna se numără bobocii: LaLa Land, lacrimi și multe strigăte pentru bobocii de la Eminescu: VIDEO & GALERIE FOTO

Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit sâmbătă seară Balul Bobocilor al Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Un celebru brand internaţional de articole sportive refuzat de Uvertura Mall într-o afacere care trece graniţa Botoşanilor

Mall-ul botoşănean a pierdut unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive în urma diferendelor dintre societatea care îl administrează şi administratorul judiciar. Cel puţin asta reiese dintr-un punct de vedere publicat de SC Uvertura City Mall SRL în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Doi botoşăneni au făcut cursa vieţii pe două roţi prin zone de conflict: au dormit pe un pod păzit cu mitraliere, au riscat arestul şi au avut parte de-o explozie în miez de noapte – GALERIE FOTO

Au dormit pe poduri, pe câmpuri, prin pensiuni, au traversat zone de conflict, s-au ales cu ameninţări şi oameni înarmaţi prin apropiere, dar nu au renunţat şi nici nu s-au gândit măcar un moment să o facă. Fiindcă a fost cursa vieţii lor.

Militarii, câți au mai rămas ei, sărbătoriți în centrul orașului cu tot felul de șefi și obișnuita defilare: Oameni buni, să trăiți!GALERIE FOTO & VIDEO

An de an ziua de 25 octombrie este dedicată Armatei Române. Și ostașilor care au murit pentru libertatea de care ne bucurăm noi astăzi. Pe 25 octombrie 1944, ultimele ținuturi aflate sub ocupație străină deveneau libere, istoria aducându-ne aminte de celebra bătălie de la Carei.

FENOMENAL: Botoşănenii au consumat trei zile apă dintr-o groapă: Nici nu ştiu ce adâncime are

Săptămâna trecută, în ziua în care peste 100.000 de oameni au rămas fără apă, primul reprezentant al Guvernului în Botoşani l-a convocat la o şedinţă fulger pe şeful societăţii de apă şi canalizare.

Cea mai tare secretară de partid, într-un an a învârtit 56 de milioane de euro

Topul Judeţean al Firmelor întocmit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) consfinţeşte revenirea industriei confecţiilor în prim planul economiei botoşănene.

Geantă plină cu acte, carduri bancare și bani FURATĂ din sediul păzit al Primăriei Botoșani

Situație mai puțin obișnuită în sediul central al Primăriei municipiului reședință de județ. O funcționară a fost prădată de bunurile personale, în timpul programului de lucru.

Balul marilor afaceriști s-a spart rapid la o țigară, în lux și opulență - VIDEO & GALERIE FOTO

Începută cu un moment de reculegere în memoria fostului președinte Dorin Floareș, festivitatea de premiere a celor mai performante companii botoșănene în 2016 a continuat la fel de sobru.

104.853 de lei pe lună, Mihai Țurcanu - cel mai bine plătit bugetar din istoria județului

Uitaţi-i pe şoferii de la Consiliul Judeţean cu salarii de peste 3.000 de lei. Uitaţi-i şi pe şefii CJ care primesc peste 10.000 de lei. Uitaţi şi de parlamentarii cu lefuri care trec de 13.000 de lei.

Fostul prim-procuror de la Botoșani, actor principal în bătălia uriașă pe DNA: Această procedură nu am întâlnit-o în 19 ani de magistratură

Un procuror care a lucrat timp de nouă ani la Botoșani este actor principal în bătălia care se dă de câteva săptămâni în Justiție pe seama Direcției Naționale Anticorupție.

3.054 de lei un şofer, peste 3.000 de lei și un electrician – NOILE SALARII de la Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean Botoşani a făcut publice salariile de bază pentru funcţionarii şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale „Administraţie” din aparatul propriu de specialitate.

Aroganta dusa la perfecțiune, made PDL!Când în PDL sunt Pnl-isti că: gireadă, flutur, Diaconu, turcanu de n ori, Lupașcu, etc...., așa va fi mereu!Vor aduce conducerea sa vb. în locul lor!L-au compromis și pe Dănilă, săracul!Amin.
6 ianuarie 2017, 05:17
Mai ,,pt. Pimar" s a terminat cu pupatul in C...R, reveniti va, LA MUNCA !!! Gata cu mancatul de C...,. T !!!
5 ianuarie 2017, 20:09
Domnule ION sau cum va cheama Ardealul a fost sub imperiu AUSTRO-UNGARA vorbim de mentalitate ,
5 ianuarie 2017, 11:44
mai primar ,trebuie sa plece mata de pe centura ca sa nu mai procreeze asa scursuri ca tine.Stai toata ziua aici si debitezi numai aberatii si pareri contra lui Flutur,esti o panarama care manaci ajutor social sau lingi bile pe la psd
5 ianuarie 2017, 10:42
Cam asa este ...in special noi moldovenii suntem subdezvoltati.Si cam meritam ce avem.Uitativa cum se traieste in Ardeal comparativ cu noi.
5 ianuarie 2017, 09:13
Interesant si adevarat, insa si-au cam meritat-o, e imposibil ca un partid care s-a umplut numai de specimene inculte sa ajunga mai departe decat a ajuns. Nu stiu daca primarul se va uita la aceasta postare, insa, sincer transmit ca PNL poate fi inviat numai daca se aduc oameni care macar prin postura si comportament sunt diplomati. Pentru ca tocmai de la cazuri precum Turcanu si Gireada au ajuns in situatia actuala. Lumea s-a saturat de falsitate si mahalageala, iar PSD a avut prezenta de spirit de a lucra occidental in campania precedenta si dupa cum se vede, a fost varianta castigatoare.P.S. : de obicei nu las comentarii, gandesc liberal dar ce e drept e drept.
5 ianuarie 2017, 08:39
Un om arogant, așa cum avem și noi , un Flutur M. arogant. Ambii au discursuri fulminante în anumite perioade, probabil iau câte un șnapț a la Băsescu, asta au învățat de la fostul șef PDL . Atat Flutur cât și Falcă( uite acum sesizez că ambii încep cu F. de la, să vă f.t) sunt urmăriți penal și trebuie să recunoaștem au făcut ceva în orașele pe care le păstoresc forțati de câte un tutore , Falcă îl are pe nașul Băse și FluturM pe vărul de la SV . Acești indivizi au încurajat corupția, au atras pe cei mai duri oameni, PROMOVAȚI PE FUNCȚII, pt a le proteja afacerile prin intimidare . VREM SĂ NU MAI AVEM ASTFEL DE OAMENI ÎN FRUNTEA PNL. TREBUIE SĂ PLECE ARIPA DIN FOSTUL PD-L .
5 ianuarie 2017, 08:32
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.