missgrey.ro
Ştiri
Botoșăneni, a fost inaugurată o rută externă nouă de pe Aeroportul Suceava!!

O nouă cursă aeriană a fost inaugurată sâmbătă seară.

Sâmbătă seară a fost inaugurată, pe Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava, prima cursă directă către Veneția (Treviso). 

“Astăzi a fost inaugurată cursa de Veneția prin compania Wizz Air.  Incă o cursă internațională de pe Aeroportul Suceava. Prezent la aeroport, am purtat discuții cu pasagerii, realizând și o analiză <> în teren cu conducerea Aeroportului, stabilindu-se derularea, începând de luni (astăzi, 20 martie 2017, n.r.) a unor măsuri privind confortul pasagerilor și dezvoltarea infrastructurii aerogării”, a declarant președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

In acest moment, pe Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava operează mai multe curse internaționale, dar și curse interne care au de la o lună la alta tot mai mulți pasageri. Astfel, dacă anul trecut au fost înregistrați pe Aeroportul de la Salcea 57.226 de călători, în primele două luni și jumătate ale acestui an, mai precis până la sfârșitul săptămânii trecute au fost înregistrați 23.464 de călători, cam 40% din totalul călătorilor pe rutele aeriene cu destinația Suceava pe tot parcursul anului trecut. Iar creșterea numărului de curse continuă, a precizat preșe­dintele Consiliului Județean Suceava.

 

Pe de altă parte, directorul Aeroportului “Stefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuța, a arătat care sunt în acest moment cursele ce operează pe mai multe destinații europene de la/ spre Suceava.

 

Pentru noua destinație, Veneția, prin Wizz Air, sunt programate două curse, în zilele de luni și vineri, care vor putea să devină mai frecvente, în funcție de solicitările clienților.

 

Prin intermediul aceleiași companii, încă de anul trecut sunt curse regulate în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, zboruri spre Londra, iar în perioada 29 iunie – 20 iulie și 27 iulie – 26 octombrie va fi programată a cincea cursă săptămânală, în ziua de joi.

 

Cursele regulate spre Roma, prin aceeași companie, sunt programate în zilele de marți și sâmbătă, iar pentru perioadele 13-15 aprilie și 22 iunie – 19 septembrie, acestea vor fi funcționale și pentru ziua de joi, ceea ce va însemna că în aceste intervaluri vor fi trei curse pe săptămână, în loc  de două, ca până acum.

 

In ceea ce privește cursele Suceava – Milano – Ber­gamo, programate pentru zilele de miercuri, vineri și duminică, s-a convenit să fie suplimentate joia, în perioada 10 – 23 aprilie, precum și în intervalul 19 iunie – 17 septembrie.

 

De asemenea, către Bologna, unde au fost programate două curse săptămânale în zilele de marți și sâmbătă, urmează să fie suplimentate aceste curse spre și dinspre Aeroportul “Stefan cel Mare” Suceava cu încă una, tot joi, în intervalele 13 – 25 aprilie și 22 iunie – 19 septembrie. Alături de programul de călătorii Wizz Air, mai trebuie remarcat faptul că zilnic funcționează o cursă Tarom pe ruta București – Suceava și retur.

 

Aeroportul Suceava a devenit interesant și pentru cursele de tip “charter” ca bun loc de aterizare și, desigur, ca bun loc de preluare a celor interesați de destinațiile turistice populare printre români.

 

S-a vorbit deja despre operarea în cursul zilelor de vineri a unor curse charter pentru destinații de vacanță din Grecia – Zakyntos ori Antalya – Turcia, prin agenții de turism precum  Kusadasi, Prestige Tours sau Atlas Global, care lucrează cu transportatori aerieni precum Air Bucharest. S-a vorbit despre o astfel de ofertă chiar și în cadrul unei conferințe de presă organizată la CJ Suceava. (Sursa: Obiectiv de Suceava)

Noi curse posibile către Spania, Dubai și Egipt, de pe aeroportul de la Salcea

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Loading...
Loading...
cumparamisim.ro
Loading...
starshiners.ro%20
mydressing.ro
loading...
Sondaj
V-au plăcut Zilele Orașului 2017?
Da
Nu am participat
Nu știu / nu mă interesează
Nu
Declaraţia zilei
”Dacă este atât de important, putem face o ședință extraordinară să preluăm aceste bunuri dar nu noaptea ca hoții”, Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5289 lei
USD
Dolarul SUA
4.1565 lei
CHF
Francul elveţian
4.1832 lei
GBP
Lira sterlină
5.3615 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7358 lei
XAU
Gramul de aur
168.9724 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2155 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4483 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1061 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0613 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1680 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6088 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.