)
missgrey.ro
Ştiri
Comunicat: Uvertura Mall caută administrator judiciar; Uvertura Mall merită un administrator judiciar cu credibiliate: Haideţi să-l găsim

Unul dintre creditorii UVERTURA CITY MALL S.R.L. a sesizat recent judecătorul-sindic cu un memoriu prin care a solicitat a se dispune înlocuirea din oficiu a administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA. În esenţă, motivele care determină înlocuirea administratorului judiciar sunt următoarele:

1)    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL - FILIALA SUCEAVA nu dispune de resurse umane proprii necesare administrarii procedurii insolvenței

2.1.    Reprezentant al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare SPRL – FILIALA SUCEAVA este practicianul insolvenţă Liliana - Elena Crăciunaș. Doamna Liliana - Elena Crăciunaș are sediul profesional în Satu Mare, str. Turului nr. 2A, Ap. 2, Județul Satu Mare. Sediul profesional corespunde arealului geografic în care doamna practician își desfășoară efectiv activitatea, mai exact, în aria de competență teritorială a Tribunalului Satu Mare și a Tribunalului Bihor. Aşadar, doamna Liliana - Elena Crăciunaș îşi desfăşoară activitatea în cadrul societăţii-mamă Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL.


2.2.    În tabloul UNPIR nu este înregistrat niciun alt practician în insolvenţă, fie asociat, colaborator sau angajat, care să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, altul decât Liliana - Elena Crăciunaș.

 

2)    În dosarul nr. 2595/40/2015, actele de procedură sunt îndeplinite de membrii UNPIR care activează în alte forme de exercitare a profesiei decât aceea din cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA


1.1.    În dosarul nr. 2595/40/2015 al Tribunalului Botoșani, administrator judiciar a fost desemnat Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, entitate condusă de asociatul coordonator, practician în insolvență Liliana-Elena Crăciunaș.


1.2.    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL și Management Reorganizare Lichidare IașI SPRL – FILIALA SUCEAVA sunt, în sensul legii, practicieni în insolvență persoane juridice distincte, fiecare titulari de drepturi și obligații proprii.  Filiala este o entitate juridică distinctă de cea a societății-mamă, având personalitate proprie, drepturi și obligații proprii, între care și dreptul de exercitare a profesiei.


1.3.    În conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din O.U.G. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență, un practician în insolvență compatibil își poate exercita activitatea într-o singură formă de organizare a profesiei.


1.4.    În dosarul nr. 2595/40/2015 nu există niciun act de procedură întocmit de doamna Liliana-Elena Crăciunaș. Toate actele de procedură au fost întocmite fie de dl practician în insolvență Mititelu Corneliu, fie de dl practician/consilier juridic Andronic Lucian-Vasile și doamna practician Corneanu Oana-Diana, membrii UNPIR care însă își desfășoară activitatea în forma de exercitare a profesiei Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL, aceasta din urmă fiind diferită de Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL – FILIALA SUCEAVA.

 

3)    Asociatul coordonator al Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, persoana fizică Crăciunaș Liliana, se află în stare de incompatibilitate


3.1.    Doamna Liliana- Elena Crăciunaș figurează înscrisă pe tabloul practicienilor UNPIR la secțiunea I C – Practicieni definitivi asociați în societăți profesionale la poziția 936 – Județul Satu Mare.


3.2.    De asemenea, doamna Liliana-Elena Crăciunaș figurează înscrisă şi în tabloul membrilor Colegiului Consilierilor Juridici definitivi Satu Mare (poziția 88). Doamna Liliana- Elena Crăciunaș nu poate fi regăsită în tabloul consilierilor juridici incompatibili.


3.3.    Potrivit art. 10 din Legea nr. 514/2003 privind organizarea și exercitarea profesiei de consilier juridic, “Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibilă cu: (…) d) funcția și activitatea de administrator sau lichidator în cadrul procedurilor de reorganizare și lichidare judiciară”.


3.4.    Potrivit art. 26 din Ordonanța de urgență nr. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență: “(1) Exercitarea profesiei de practician în insolvență este incompatibilă cu: a) activitatea salarizată în cadrul altor profesii, cu excepția celor a căror compatibilitate este prevăzută la alin. (2)”.

 

Facem cunoscut practicienilor în insolvenţă interesaţi de depunerea de oferte pentru preluarea poziţiei de ADMINISTRATOR JUDICIAR că următorul termen de judecată în dosarul nr. 2595/40/2015 a fost fixat pentru 19 octombrie 2017, ora 9:00, complet CFMA1, Tribunalul Botoşani. O copie de memoriu poate fi  obţinută accesând următorul link: http://www.uverturamall.ro/corporate.

 

ABUZURI reclamate de Uvertura Mall împotriva administratorului judiciar, meciuri pe un retailer și 20.000 euro
Boom de peste un milion de euro la Uvertura Mall

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Loading...
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Când Guvernul a dat o lege și a spus că toți cei din instituțiile de cultură primesc o majorare de 50% anul acesta și de la 1 ianuarie încă 50%, probabil au uitat că există instituții de cultură în subordinea autorităț ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5841 lei
USD
Dolarul SUA
3.9032 lei
CHF
Francul elveţian
3.9799 lei
GBP
Lira sterlină
5.1388 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4624 lei
XAU
Gramul de aur
160.6797 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2244 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4872 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0529 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1159 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1783 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6158 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.1 o C
Dorohoi
10.1 o C
Bucecea
10.1 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
16 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.