Ştiri
Îți bagi degetele în ochi! Botoșanii în beznă la lăsatul serii

Cel puțin săptămâna asta când cerul a fost înnorat la lăsarea serii conducătorii auto au avut nevoie de toată atenția de care pot da dovadă la volan.

Aproape toate străzile din municipiu, în jur de ora 19:00 erau în semi-întuneric iar pietonii traversau apăreau aproape ca niște umbre în fața mașinilor. 

Reprezentanții Primăriei susțin că nu este vorba despre vreo nesincronizare a orei de aprindere a iluminatului public cu ora de iarnă. 

”În ceea ce privește deficiențele pe care dv. le-ați semnalat la iluminatul public, vă pot aduce câteva precizări în ceea ce privește modalitatea de gestiune a rețelelor care este stabilită în felul următor: municipalitatea acționează doar la punctele de aprindere care înseamnă becuri pe stâlpii de iluminat. Furnizarea energiei electrice este strict în sarcina companiei E.ON România”
Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

Edilul a explicat și motivele pentru acare aceste neconcordanțe nu pot fi imputate municipalității și anume: ”Există o probabilitate foarte mică ca toate becurile de pe o stradă să fie arse. În general, avem deficiențe cu unul, două corpuri de iluminat dar nu se ard toate becurile, lucru care este sarcina Primăriei”.

 

Problema sesizărilor înainte companiei de furnizare a energiei electrice și a timpului de reacție a echipelor de intervenție este deja una de notorietate. 

 

”Municipalitatea de cele mai multe ori face sesizări la această companie în ceea ce privește lipsa energiei, lipsa tensiunii pentru iluminatul public dar din punctul meu de vedere aceste sesizări nu sunt tratate cu prioritate din partea companiei și atunci avem probleme cu iluminatul public în municipiul Botoșani care de multe ori au condus la producerea unor accidente”
Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

Primăria a încercat în mai multe rânduri să preia de la E.ON rețeaua de iluminat public stradal de la Botoșani însă sumele pretinse de companie sunt mult prea ridicate.

Piața Revoluției în beznă: GALERIE FOTO cu zeci de tineri, lampioane înălțate la cer și lumânări 

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Loading...
Loading...
starshiners.ro%20
targulcartii.ro
mydressing.ro
loading...
Sondaj
Își va îndeplini ministrul Transporturilor promisiunile privind modernizarea drumurilor Botoșani - Târgu-Frumos, Botoșani - Ștefăneșți și DN 24 C?
Da
Parțial
Nu
Nu știu/nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Cu bugetul așa cum se prefigurează, să nu se aștepte că noi vom fi de acord cu un buget de genul ăsta, care nu prevede nici un fel de dezvoltare. Adică, mergem pe logica , copiii noștri o să trebuiască să aibă grijă de noi s ...
perdele-online.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5500 lei
USD
Dolarul SUA
4.1870 lei
CHF
Francul elveţian
4.2529 lei
GBP
Lira sterlină
5.2686 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7948 lei
XAU
Gramul de aur
169.3164 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2152 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4667 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1942 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1394 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1684 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6115 lei
Vremea
astăzi
Botosani
9.8 o C
Dorohoi
10 o C
Bucecea
9.8 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.