Ştiri
Lucrările întârziate la Apă, disecate cu șefi de la București, la CJ

În data de 10 august 2017, ora 10:00, a avut loc o întâlnire de lucru la solicitarea domnului vicepreședinte Constantin-Liviu Toma, prin intermediul A.D.I. ”AQUA” cu reprezentanții Autorității de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare (AM POIM).

Întâlnirea s-a produs pentru soluționarea problemelor apărute în implementarea proiectului „Fazarea proiectului extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare-epurarea apelor uzate în județul Botoșani”, se arată într-un comunicat de presă.

 

La întâlnire au participat reprezentanții AM POIM: Cătălin Gheran – director, Ionuț Micu – director general adjunct, Bogdan Teodorovici – director adjunct DMP, Cătălin Balan – manager public, un reprezentant AM POR: Cezar Grozavu – manager public, reprezentanți ai ADR NORD-EST și ai Direcției Regionale Bacău, Consiliul Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “AQUA” Botoșani: vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani – Constantin - Liviu Toma, primarul municipiului Dorohoi – Dorin Alexandrescu și primarul orașului Bucecea – Andron Țâmpău, aparatele tehnice ale A.D.I. “AQUA” Botoșani, Consiliului Județean Botoșani și S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani, precum și reprezentanții U.A.T. – urilor în care se derulează investiții finanțate prin POIM.

 

În urma întâlnirii au rezultat următoarele concluzii, acceptate de toți cei prezenți:
-    Importanța rolului A.D.I.– ului în relația operator – U.A.T., în sensul în care toate demersurile ce țin de sistemul de alimentare cu apă și de canalizare să fie derulate prin intermediul ADI, inclusiv către Ministerul Fondurilor Europene.
-    Respectarea de către S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani a contractelor încheiate cu fiecare antreprenor atât din punct de vedere tehnic, economic, cât și al termenelor de execuție;
-    Disponibilitatea Primăriei Dorohoi de a sprijini implementarea Proiectului și de a colabora cu cei doi constructori implicați în realizarea proiectelor realizate din Programul Operațional Regional (SC Victor Construct SRL Botoșani) și Programul Operațional Infrastructură Mare (Ludwig Pfeiffer S.R.L Timișoara), având în vedere exemplul de bună practică din cadrul contractului derulat în aglomerarea Flămanzi. Primăria Dorohoi va avea alături, în acest demers, și pe Directorul Tehnic  - coordonatorul Unității de Implementare Proiect din cadrul SC Nova ApaServ SA
-    În cazul necesității schimbării soluțiilor tehnice, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani, împreună cu inginerul și proiectantul, le vor identifica pe cele mai optime atât din punct de vedere tehnic, cât și economic, respectând legislația în vigoare. În situația rezultării unor costuri suplimentare, acestea vor fi asumate de U.A.T.-uri/ factorii implicați, identificând sursele de finanțare.

 

Accelerarea ritmului de execuție a lucrărilor, respectarea graficelor de lucrări și identificarea soluțiilor pentru ca timpul de desfășurare a lucrărilor și disconfortul creat populației să fie minimalizat – vor fi realizate și  monitorizate permanent de   Director Tehnic S.C. NOVA APASERV S.A în baza contractelor încheiate cu proiectant, inginer – asistență tehnică și constructor.

download from google playdownload from apple store

 

Nova Apaserv și-a desemnat noul președinte al consiliului de administrație


 

Loading...
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Este un nivel de avarie care implică oprirea obligatorie generală pentru că riscăm să intre aerul pe coloană. În momentul în care intră aerul pe coloanele de aducţiune este o chestiune mai gravă decât o oprire generală de ...
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.5975 lei
USD
Dolarul SUA
3.8945 lei
CHF
Francul elveţian
3.9646 lei
GBP
Lira sterlină
5.1203 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4365 lei
XAU
Gramul de aur
160.3963 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2242 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0552 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1140 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1788 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6176 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10 o C
Dorohoi
10 o C
Bucecea
10 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
10 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.