Ştiri
Oficialitate de rang înalt la Zilele Comunei Dângeni

La invitația oficială a lui Liviu Sorinel din partea D.I.O.S Artist Resources România, dar şi datorită relației speciale de prietenie care-i leagă de mult timp, Andrei Locoman poposeşte în judeţul Botoşani.

Oficialul din Republica Moldova va sosi la Botoşani pe 20 iulie pentru a fi prezent la startul Zilelor Comunei Dângeni şi a urmări de la faţa locului prestațiile artiştilor şi trupelor pe care Primăria condusă de Cătălin Rotundu i-a invitat pe scena montată “La Moara Strahotin”.


Andrei Locoman va participa la eveniment în calitatea sa de reprezentant al Ministerului Culturii de peste Prut. Este de asmenea director general “Moldova-Concert” al Republicii Moldova, ocupând aceeaşi funcţie şi la Palatul Național “Nicolae Sulac” din Chişinău.


Vizita constituie şi o etapă premergătoare perfectării, împreună cu D.I.O.S. Artist Resources România şi Asociaţia Artist Resources (Liviu Sorinel & Ady Robert Duduc), a unei serii de concerte cu diferiți mari artişti, atât de la noi cât şi internaționali, urmând ca aceştia să concerteze apoi la Chişinău şi în mai multe localităţi basarabene, sub directa supraveghere a lui Andrei Locoman şi a “Moldova - Concert”.


Andrei Locoman a fost timp de 10 ani director administrativ al Teatrului ”Eugene Ionesco” (2002-2012) și trei ani - directorul Circului Chişinău.

Mare sărbătoare mare la Dângeni, de la Nicole Cherry și Hara la Los Anonimus și Ion Suruceanu

 

download from google playdownload from apple store
loading...
Am citit programul si cunoscand persoanele care raspund de el pot doar atit sa spun ,,la pomul laudat sa nu te duci cu sacul sau mai bine ,, lauda de sine nu miroase a bine,vom trai si vom vedea. Nu am vazut in program daca se mai fac cetateni de onoare caci din cate imi amintesc in primul an s-a facut cetatean de onoare unul care nu sia adus nici un aport la comuna noastra iar acum poate o sa-l faca pe tataia Rotundu care nu sia adus nici c contributie la comuna noastra ci din contra a si uitat de ea.Mult succes d.le primar.
18 iulie 2017, 12:31
Loading...
Loading...
Sondaj
Ar trebui modificat programul de funcționare al semafoarelor?
Da, vara să fie prelungit
Nu, să fie la fel tot anul
Nu sunt șofer
Declaraţia zilei
”Le țin pumnii cu Athletic Bilbao. De mic sunt dinamovist, mi-a plăcut Dinamo”, a afirmat Cătălin Golofca după ce le-a dat gol celor de la Dinamo ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5628 lei
USD
Dolarul SUA
3.9248 lei
CHF
Francul elveţian
4.1008 lei
GBP
Lira sterlină
5.1101 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5086 lei
XAU
Gramul de aur
157.2684 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2160 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4902 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1028 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1381 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1753 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6136 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.6 o C
Dorohoi
17.6 o C
Bucecea
17.6 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
21 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.