Ştiri
Oficialitate de rang înalt la Zilele Comunei Dângeni

La invitația oficială a lui Liviu Sorinel din partea D.I.O.S Artist Resources România, dar şi datorită relației speciale de prietenie care-i leagă de mult timp, Andrei Locoman poposeşte în judeţul Botoşani.

Oficialul din Republica Moldova va sosi la Botoşani pe 20 iulie pentru a fi prezent la startul Zilelor Comunei Dângeni şi a urmări de la faţa locului prestațiile artiştilor şi trupelor pe care Primăria condusă de Cătălin Rotundu i-a invitat pe scena montată “La Moara Strahotin”.


Andrei Locoman va participa la eveniment în calitatea sa de reprezentant al Ministerului Culturii de peste Prut. Este de asmenea director general “Moldova-Concert” al Republicii Moldova, ocupând aceeaşi funcţie şi la Palatul Național “Nicolae Sulac” din Chişinău.


Vizita constituie şi o etapă premergătoare perfectării, împreună cu D.I.O.S. Artist Resources România şi Asociaţia Artist Resources (Liviu Sorinel & Ady Robert Duduc), a unei serii de concerte cu diferiți mari artişti, atât de la noi cât şi internaționali, urmând ca aceştia să concerteze apoi la Chişinău şi în mai multe localităţi basarabene, sub directa supraveghere a lui Andrei Locoman şi a “Moldova - Concert”.


Andrei Locoman a fost timp de 10 ani director administrativ al Teatrului ”Eugene Ionesco” (2002-2012) și trei ani - directorul Circului Chişinău.

Mare sărbătoare mare la Dângeni, de la Nicole Cherry și Hara la Los Anonimus și Ion Suruceanu

 

download from google playdownload from apple store
Loading...
loading...
Am citit programul si cunoscand persoanele care raspund de el pot doar atit sa spun ,,la pomul laudat sa nu te duci cu sacul sau mai bine ,, lauda de sine nu miroase a bine,vom trai si vom vedea. Nu am vazut in program daca se mai fac cetateni de onoare caci din cate imi amintesc in primul an s-a facut cetatean de onoare unul care nu sia adus nici un aport la comuna noastra iar acum poate o sa-l faca pe tataia Rotundu care nu sia adus nici c contributie la comuna noastra ci din contra a si uitat de ea.Mult succes d.le primar.
18 iulie 2017, 12:31
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
„Nu uit ce s-a întâmplat anul trecut! În ultima etapă, când eram la Pandurii, Botoşani a jucat de parcă avea un meci capital, deşi era scăpată de griji. Eu nu uit uşor!”, Flavius Stoican înainte de meciul cu FC Botoșani ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5987 lei
USD
Dolarul SUA
3.8593 lei
CHF
Francul elveţian
3.9685 lei
GBP
Lira sterlină
5.2095 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4329 lei
XAU
Gramul de aur
160.9047 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2172 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4830 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0692 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1259 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1762 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6181 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15 o C
Dorohoi
15 o C
Bucecea
15 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
15 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.