Ştiri
Patronul de la Dorohoi a amuțit: CE spune despre contractul cu strada Maramureșului

Singurele semne că Primăria Botoșani este total nemulțumită de modul în care a lucrat Delta Con pe strada Maramureșului a fost comunicatul de presă transmis tocmai din America de primarul Ovidiu Portariuc. Asta susține Petru Abătăcesei, administratorul firmei dorohoiene.

Luni, 12 octombrie, reprezentanții Primăriei au anunțat că lucrările la strada Maramureșului care nu ar corespunde cu cerințele din contract și nici nu au fost finalizate la termen, vor fi continuate de o altă firmă.
Ce spun cei de la Delta Con? - ”Nu este nimic oficial, dar dacă așa s-a decis, eu deocamdată mă abțin. La momentul potrivit ce am de spus, o să spun”, a declarat Petru Abătăcesei, administratorul societății.
Mai mult, patronul de la Dorohoi a arătat că se va conforma și va accepta poziția municipalității botoșănene însă numai atunci când aceasta va fi oficială pentru că, până la momentul actual nu a văzut decât articole de presă.
”Depinde cum privești contractul, acesta se poate finaliza cu penalizările de rigoare. Dar, ce o să hotărască administrația de la Botoșani, așa o să se întâmple. Eu nu mă opun, cum decid ei. Dar deocamdată, mă abțin. Nu e nimic oficial în afară de faptul că discută presa…eu oficial nu am nimic. Dacă ne luăm după presă…mergem după comunicate de presă? Eu nu am nimic oficial, o adresă din partea lor, cu punctul lor de vedere”, a mai spus Petru Abătăcesei.
Întrebat de ce nu a reușit să se încadreze în termenul prevăzut în contract care a expirat la data de 30 septembrie 2015, patronul de la Delta Con a răspuns simplu: ”La momentul potrivit voi da și eu un comunicat”. (G.E.)
 

Loading...
vorba unora din primarie "niste copii"
13 octombrie 2015, 12:51
daca se asfalteaza acum uitați ce lucru minunat a facut psd-ul,asa daca se asfalteaza inainte de alegeri iar votati trandafirii...
13 octombrie 2015, 09:15
din cate am vorbit cu seful de santier voiau ca in maxim 7 zile sa toarne asfaltul pe tronsonul 2,dar e mai bine sa mergem prin noroi cel putin 6 luni.bravo domn" primar ..............
13 octombrie 2015, 08:54
Lasati-i sa termine ce au început sa nu vina iarna si sa mai fim nevoiti sa inotam in noroiul asta. Cu ce ma încălzește ca la primavara o sa faca alții strada poate mai bine decât ei? Iarna asta sa se nu te primarul pe portiunea neasfaltata din str. Maramureș să-l vad eu cum mai ajunge cu pantofii curati la serviciu.
12 octombrie 2015, 20:32
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.3 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
8.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.