missgrey.ro
Ştiri
Pe CINE a dus azi primarul la Cornișa – FOTOGALERIE

Delegație oficială în vizită la Primăria Botoșani.

Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani a avut onoarea și bucuria de a primi o delegație a orașului Bălți - Republica Moldova, condusă de primarul interimar Igor Șeremet, Din delegație au făcut parte Serghei Culibaba, consilier în cadrul departamentului de relații externe și investiții și Maricel Țăruși, consilier al președintelui Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova.

 

Reprezentanții orașului de pe malul stâng al Prutului au fost impresionați de dezvoltarea municipiului Botoșani și de anvergura fondurilor europene atrase în acest sens, motiv pentru care au dorit ca edilii municipiului Botoșani să le împărtășească câte ceva din experiența lor.

 

„Noi ne dorim dezvoltarea orașului Bălți, vrem să lăsăm ceva în urma noastră și de asta am venit aici. Ne interesează absolut toate aspectele administrației publice locale, de la urbanism și canalizare până la turism și promovare culturală. Și pentru asta cu siguranță avem nevoie de fonduri europene”, a declarat Igor Șeremet, primarul interimar al orașului Bălți.

 

Drept urmare, Cătălin Flutur le-a împărtășit câteva aspecte legate de atragerea fondurilor europene.

 

“Nu vă ascund faptul că este destul de greu să atragi aceste fonduri. Din fericire, primaria municipiului Botoșani nu a ratat nici un proiect, asta pentru că avem și o echipă extraordinară, aici, la primărie. Cred însă că este singura dumneavoastră șansă pentru a vă dezvolta”, a precizat Cătălin Flutur.

 

Primarul municipiului a declarat că această colaborare, care ulterior ar putea fi însoțită de o înfrățire cu orașul Bălți să nu se rezume “la un schimb de fanioane, ci să fie un accord de colaborare pe termen lung”.

 

Delegația de la Bălți a vizitat ulterior Parcul Regional de Agrement Cornișa  dar și o parte din  lucrările realizate cu fonduri europene de primăria municipiului Botoșani : Pietonalul Transilvaniei, Pietonalul Unirii sau Pitonalul Bancar și Parcul Mihai Eminescu.


Alături de Cătălin Mugurel Flutur, oaspeții moldoveni au fost primiți de Adriana Zăiceanu - city managerul-ul municipiului Botoșani, Ioan Apostu - secretarul municipiului Botoșani și de Eugen Țurcanu - directorul DSPSA.

Bălăceală la Cornișa în luna lui cuptor

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Băieți educați moldovenii! Am rămas toată R. Moldova în poponeață de realizările voastre mărețe. Ce aveau să spună și ei, au venit la frații lor care i-au vândut la ruși. Bre rumânilor, le-ați dat măcar ceva de haleală, a mai rămas ceva neciordit de gașca voastră? Dacă le arătați moldovenilor cât ați ciordit chiar că rămâneau muți de admirație.
22 aprilie 2017, 14:09
Lasa draga ca l-a luat pe omologul de la pnl adik pe Turcanu
21 aprilie 2017, 17:02
Terezuca,fata proasta(adică postac idiot)chiar altceva n-ai de facut?Pupa-l undeva pe idolul tau penal si lasă-i pe altii sa-si vada de viata lor.Din Iunie 2016 orașul este părăsit de conducere,suntem abandonați si nu vad nici mare scofala ca va face acest "bunic" pe la Primărie care a pierdut toate promisiunile din campanie prin concediile sale exotice....Asteptam cu interes rezultatele cercetătorilor penale ...PS Interesantă componenta echipei gazda,nu?Astia merg in grup peste tot:botez,nunta,inaugurări dar si la tribunal...
21 aprilie 2017, 16:45
Da pe proatanacul de Portariuc nu l chemați ???
21 aprilie 2017, 15:31
Loading...
Loading...
cumparamisim.ro
Loading...
starshiners.ro%20
mydressing.ro
loading...
Sondaj
V-au plăcut Zilele Orașului 2017?
Da
Nu am participat
Nu știu / nu mă interesează
Nu
Declaraţia zilei
”Dacă este atât de important, putem face o ședință extraordinară să preluăm aceste bunuri dar nu noaptea ca hoții”, Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5289 lei
USD
Dolarul SUA
4.1565 lei
CHF
Francul elveţian
4.1832 lei
GBP
Lira sterlină
5.3615 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7358 lei
XAU
Gramul de aur
168.9724 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2155 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4483 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1061 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0613 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1680 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6088 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.