Ştiri
Predare de ștafetă la Inspectoratul Școlar : Este o zi emoționantă din viața meaFOTOGALERIE

Astăzi s-a deschis un nou capitol atât pentru Mihaela Huncă, devenită deputat cât și pentru Gabriel Hârtie, din postura de inspector școlar general.

Fosta șefă a educației botoșănene a efectuat procesul de predare vineri la amiază când cel care a preluat conducerea s-a și instalat în biroul de inspector general.

 

Mihaela Huncă, extrem de relaxată a declarat că părăsește instituția stăpânită totuși de un sentiment de regret.

 

A apărut pentru ultima dată în această postură în fața directorilor unităților de învățământ la o întâlnire ce a avut loc la Colegiul Național AT Laurian unde s-a dat citire ordinului de delegare a atribuțiilor către Gabriel Hârtie.

 

„Sentimentele sunt amestecate, pe de o parte mă bucur pentru faptul că în calitate de deputat pot continua și pot promova anumite probleme care au apărut în învățământul botoșănean. Nu numai promova, dar mai mult rezolva. Sunt emoționată, este o zi emoționantă din viața mea. Am și o undă de regret pentru că aici am lucrat mai bine de 4 ani și jumătate, dar e și acel sentiment de satisfacție pentru că am avut o echipă bună, performantă, formată din inspectori școlari, directori și profesori de calitate”,
Mihaela Huncă, deputat PSD

 

De asemenea, fosta șefă IȘJ a avut aprecieri și în privința personalului nedidactic după care a făcut o promisiune: „Nu plec din sistemul de învățământ, rămân în sistemul de învățământ botoșănean”.

 

Gabriel Hârtie rămâne inspector școlar general până la organizarea unui concurs de către Ministerul Educației Naționale.

 

”Deocamdată conform ordinului de ministru până la organizarea concursului dl inspector școlar adjunct a preluat și atribuțiile de inspector general”,
Mihaela Huncă, deputat PSD

 

Gabriel Hârtie a declarat că la acest moment nu știe cu certitudine dacă va participa la concursul pentru definitivarea pe post.

Mihaela Huncă a fost înlocuită din fruntea Inspectoratului Școlar Botoșani

 

Loading...
loading...
Loading...
Sondaj
Ar trebui modificat programul de funcționare al semafoarelor?
Da, vara să fie prelungit
Nu, să fie la fel tot anul
Nu sunt șofer
Declaraţia zilei
„Am ajuns să mulg caprele eu, mama mea, care a fost cadru didactic, tatăl meu, care a fost pictor. Eu le dădeam 2.500 de lei salariu, masă şi cazare. Le-am amenajat camere în fermă şi le-am pus televizor. Dimineaţa, când mergeam ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5883 lei
USD
Dolarul SUA
3.9066 lei
CHF
Francul elveţian
4.0606 lei
GBP
Lira sterlină
5.0360 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5800 lei
XAU
Gramul de aur
162.7078 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2198 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5110 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0951 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0880 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1758 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6170 lei
Vremea
astăzi
Botosani
20 o C
Dorohoi
20 o C
Bucecea
20 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
20 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.