Ştiri
Predare de ștafetă la Inspectoratul Școlar : Este o zi emoționantă din viața meaFOTOGALERIE

Astăzi s-a deschis un nou capitol atât pentru Mihaela Huncă, devenită deputat cât și pentru Gabriel Hârtie, din postura de inspector școlar general.

Fosta șefă a educației botoșănene a efectuat procesul de predare vineri la amiază când cel care a preluat conducerea s-a și instalat în biroul de inspector general.

 

Mihaela Huncă, extrem de relaxată a declarat că părăsește instituția stăpânită totuși de un sentiment de regret.

 

A apărut pentru ultima dată în această postură în fața directorilor unităților de învățământ la o întâlnire ce a avut loc la Colegiul Național AT Laurian unde s-a dat citire ordinului de delegare a atribuțiilor către Gabriel Hârtie.

 

„Sentimentele sunt amestecate, pe de o parte mă bucur pentru faptul că în calitate de deputat pot continua și pot promova anumite probleme care au apărut în învățământul botoșănean. Nu numai promova, dar mai mult rezolva. Sunt emoționată, este o zi emoționantă din viața mea. Am și o undă de regret pentru că aici am lucrat mai bine de 4 ani și jumătate, dar e și acel sentiment de satisfacție pentru că am avut o echipă bună, performantă, formată din inspectori școlari, directori și profesori de calitate”,
Mihaela Huncă, deputat PSD

 

De asemenea, fosta șefă IȘJ a avut aprecieri și în privința personalului nedidactic după care a făcut o promisiune: „Nu plec din sistemul de învățământ, rămân în sistemul de învățământ botoșănean”.

 

Gabriel Hârtie rămâne inspector școlar general până la organizarea unui concurs de către Ministerul Educației Naționale.

 

”Deocamdată conform ordinului de ministru până la organizarea concursului dl inspector școlar adjunct a preluat și atribuțiile de inspector general”,
Mihaela Huncă, deputat PSD

 

Gabriel Hârtie a declarat că la acest moment nu știe cu certitudine dacă va participa la concursul pentru definitivarea pe post.

Mihaela Huncă a fost înlocuită din fruntea Inspectoratului Școlar Botoșani

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Loading...
Loading...
starshiners.ro%20
targulcartii.ro
mydressing.ro
loading...
Sondaj
Își va îndeplini ministrul Transporturilor promisiunile privind modernizarea drumurilor Botoșani - Târgu-Frumos, Botoșani - Ștefăneșți și DN 24 C?
Da
Parțial
Nu
Nu știu/nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Cu toată sinceritatea, am un reproș la adresa organizațiilor sindicale. Acest conflict este unul mai vechi și dacă discutăm astăzi la nivelul anului 2017 despre o bază teoretică de 1.450 de lei, iar în contractul colectiv de ...
perdele-online.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5552 lei
USD
Dolarul SUA
4.2149 lei
CHF
Francul elveţian
4.2530 lei
GBP
Lira sterlină
5.2643 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7960 lei
XAU
Gramul de aur
168.5557 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2162 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4719 lei
AUD
Dolarul Australian
3.2089 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1536 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1686 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6125 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.