Ştiri
Prietenii pentru bani la Consiliul Județean – FOTOGALERIE

Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi 2 martie 2017, vizita unei delegații de la Primăria Municipiului Bălți din Republica Moldova.

Delegația a fost condusă de Eduard Pleșca – consilier al primarului municipiului Bălți. Din delegație au mai făcut parte: Elena Grițco – consilier municipal, domnul Serghei Culibaba - consilier în cadrul departamentului de relații externe și investiții și Marcel Țăruși – consilier al președintelui Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova.

 

Din partea Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți la eveniment vicepreședinții Dorin Birta și Liviu Toma, Luminița Vodă – Serviciul Proiecte, Cooperare Internațională și Parteneriate, Cornelia Viziteu – directorul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”.

 

Discuțiile s-au axat pe intenția Municipalității din Bălți de a stabili un cadru general de colaborare cu Județul Botoșani, prin încheierea unui acord de parteneriat care să stea la baza viitoarelor proiecte comune ce vor fi dezvoltate de cele două entități administrativ teritoriale în cadrul oferit de Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

 

De asemenea, au fost trecute succinct în revistă prioritățile acestui program de finanțare și s-au discutat propuneri de proiecte atît ale Municipiului Bălți cât și ale Județului Botoșani.

 

“Împreună cu oaspeții din Municipiul Bălți am identificat posibile proiecte în mai multe domenii. Atât noi, cât și conducerea administrativă de dincolo de graniță, cautăm tot timpul oportunități de atragere de fonduri și de dezvoltare. Discuțiile vor continua și în perioada următoare, și cu siguranță se vor concretiza prin proiecte potrivite pentru ambele unități administrativ-teritoriale”,


Dorin Birta, vicepreședinte CJ

Parteneriatul între CJ și vecinii de peste Prut se consolidează - FOTOGALERIE

 

loading...
Puneau de un schimb de casete cu populara. Prietenii stiu de ce. De dragul vremurilor trecute.
3 martie 2017, 22:58
Balti e un oras rusofon 95%. La UE a-ntarcat balaia cu banii. Au trecut demult vremurile fondurilor transfrontaliere. UE nu mai are securitatea asigurata moka de americani. Banutii UE pentru aventuri multiculturale, multietnice, multietc au zburat demult. Botosanii primesc si ei bani din Romania, nu dau bani spre Romania. Uniunea Europeana este scuipata in fata, cu orice ocazie, de Presedintele rusofon Igor Dodon. Te intrebi pentru ce ii mai platim pe alde Birta si Macaleti, de vreme ce ei pierd timpul cu discutii inutile si stupide.
2 martie 2017, 19:26
Loading...
Loading...
Sondaj
Ar trebui modificat programul de funcționare al semafoarelor?
Da, vara să fie prelungit
Nu, să fie la fel tot anul
Nu sunt șofer
Declaraţia zilei
”Le țin pumnii cu Athletic Bilbao. De mic sunt dinamovist, mi-a plăcut Dinamo”, a afirmat Cătălin Golofca după ce le-a dat gol celor de la Dinamo ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5628 lei
USD
Dolarul SUA
3.9248 lei
CHF
Francul elveţian
4.1008 lei
GBP
Lira sterlină
5.1101 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5086 lei
XAU
Gramul de aur
157.2684 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2160 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4902 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1028 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1381 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1753 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6136 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.6 o C
Dorohoi
17.6 o C
Bucecea
17.6 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
21 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.