Ştiri
Prietenii pentru bani la Consiliul Județean – FOTOGALERIE

Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi 2 martie 2017, vizita unei delegații de la Primăria Municipiului Bălți din Republica Moldova.

Delegația a fost condusă de Eduard Pleșca – consilier al primarului municipiului Bălți. Din delegație au mai făcut parte: Elena Grițco – consilier municipal, domnul Serghei Culibaba - consilier în cadrul departamentului de relații externe și investiții și Marcel Țăruși – consilier al președintelui Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova.

 

Din partea Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți la eveniment vicepreședinții Dorin Birta și Liviu Toma, Luminița Vodă – Serviciul Proiecte, Cooperare Internațională și Parteneriate, Cornelia Viziteu – directorul Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”.

 

Discuțiile s-au axat pe intenția Municipalității din Bălți de a stabili un cadru general de colaborare cu Județul Botoșani, prin încheierea unui acord de parteneriat care să stea la baza viitoarelor proiecte comune ce vor fi dezvoltate de cele două entități administrativ teritoriale în cadrul oferit de Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

 

De asemenea, au fost trecute succinct în revistă prioritățile acestui program de finanțare și s-au discutat propuneri de proiecte atît ale Municipiului Bălți cât și ale Județului Botoșani.

 

“Împreună cu oaspeții din Municipiul Bălți am identificat posibile proiecte în mai multe domenii. Atât noi, cât și conducerea administrativă de dincolo de graniță, cautăm tot timpul oportunități de atragere de fonduri și de dezvoltare. Discuțiile vor continua și în perioada următoare, și cu siguranță se vor concretiza prin proiecte potrivite pentru ambele unități administrativ-teritoriale”,


Dorin Birta, vicepreședinte CJ

Parteneriatul între CJ și vecinii de peste Prut se consolidează - FOTOGALERIE

 

Loading...
loading...
Puneau de un schimb de casete cu populara. Prietenii stiu de ce. De dragul vremurilor trecute.
3 martie 2017, 22:58
Balti e un oras rusofon 95%. La UE a-ntarcat balaia cu banii. Au trecut demult vremurile fondurilor transfrontaliere. UE nu mai are securitatea asigurata moka de americani. Banutii UE pentru aventuri multiculturale, multietnice, multietc au zburat demult. Botosanii primesc si ei bani din Romania, nu dau bani spre Romania. Uniunea Europeana este scuipata in fata, cu orice ocazie, de Presedintele rusofon Igor Dodon. Te intrebi pentru ce ii mai platim pe alde Birta si Macaleti, de vreme ce ei pierd timpul cu discutii inutile si stupide.
2 martie 2017, 19:26
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
„Nu uit ce s-a întâmplat anul trecut! În ultima etapă, când eram la Pandurii, Botoşani a jucat de parcă avea un meci capital, deşi era scăpată de griji. Eu nu uit uşor!”, Flavius Stoican înainte de meciul cu FC Botoșani ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5987 lei
USD
Dolarul SUA
3.8593 lei
CHF
Francul elveţian
3.9685 lei
GBP
Lira sterlină
5.2095 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4329 lei
XAU
Gramul de aur
160.9047 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2172 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4830 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0692 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1259 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1762 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6181 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15 o C
Dorohoi
15 o C
Bucecea
15 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
15 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.