Ştiri
Şi-a batjocorit cu sălbăticie sora de 11 ani iar apoi şi-a terorizat familia: CE pedeapsă a primit tânărul

Un adolescent din Botoşani a fost condamnat după ce şi-a violat cu bestialitate sora mai mică.

Tânărul îşi teroriza familia de ani de zile. Şi-a ameninţat mama cu un cuţit şi a fost bănuit că şi-a bătut tatăl. Copila a rămas cu traume în urma violului.

 

Un adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani a fost condamnat la internarea într-un centru de minori după ce şi-a violat sora mai mică. Totodată, tânărul este acuzat că-şi teroriza familia.

 

Fetiţă de 11 ani traumatizată şi batjocorită  

 

Cumplita faptă a avut loc în vara anului trecut, dar a ieşit la iveală abia în urmă cu câteva luni. Un adolescent de 17 ani dintr-un cătun uitat de lume, Balta Roşie, judeţul Botoşani, şi-a violat sora la beţie. Adolescentul face parte dintr-o familie numeroasă cu şase copii şi destul de săracă. Mai mult decât atât, se spune că adolescentul era un fel de spaimă a familiei. Într-o zi de iunie a anului 2016, adolescentul a venit acasă după ce a băut la crâşmele satului.  Era beat şi căuta să-şi satisfacă poftele sexuale. Victimă i-a căzut propria soră, în vârstă de numai 11 ani. A găsit-o la cules lucernă în spatele casei şi a violat-o cu bestialitate. Şi-a ameninţat apoi sora cu moartea pentru a păstra tăcerea. Se spune că până la arestarea fratelui mai mare, copila a trăit aproape un an cu frica în sân. Îi era teamă să nu fie violată din nou.   

 

Familia terorizată îl ascundea pe făptaş  

 

La un moment dat copila nu a mai putut păstra secretul şi i-a destăinuit totul mamei. Nici măcar capul familiei nu a avut însă curajul să-şi denunţe fiul la Poliţie. Şi asta fiindcă adolescentul şi-a terorizat întreaga familie. Şi-a bătut tatăl şi a început să-şi ameninţe mama cu moartea. Totodată le-ar fi spus părinţilor că le va da foc la casă dacă va fi denunţat. Teroarea a luat sfârşit în momentul în care tatăl băiatului s-a plâns de calvarul prin care trece familia sa surorii sale din Ilfov. 

 

Aceasta a sunat la Poliţie şi l-a denunţat pe nepot. Tânărul a fost reţinut şi anchetat. Acesta a fost condamnat săptămâna aceasta la trei ani de detenţie într-un centru pentru minori. Acesta va sta la Centrul de Reeducare Târgu Ocna din judeţul Bacău. Culmea, adolescentul care şi-a violat sora a formulat şi apel, cazul urmând să fie analizat şi la Curtea de Apel Suceava. (Sursa: Adevărul)

ȘOCANT: Un adolescent din Botoșani și-a VIOLAT sora mai mică și apoi și-a terorizat familia

 

Loading...
loading...
O altă tânără speranță a pușcăriilor naționale, produs al societății românești în care fiecare face ce vrea și cum vrea fiindcă are "drepturi" fără a fi vreunul care să aibă și obligații. Merge la specializare la "colegiul" borfașilor iar când iese face exact ce a făcut retardatul ăla din Coțușca care a omorât două femei in trei zile, pentru admitere fără concurs la facultatea din bariera Sulița.
14 septembrie 2017, 16:37
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
„Nu uit ce s-a întâmplat anul trecut! În ultima etapă, când eram la Pandurii, Botoşani a jucat de parcă avea un meci capital, deşi era scăpată de griji. Eu nu uit uşor!”, Flavius Stoican înainte de meciul cu FC Botoșani ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5989 lei
USD
Dolarul SUA
3.8275 lei
CHF
Francul elveţian
3.9885 lei
GBP
Lira sterlină
5.1871 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4398 lei
XAU
Gramul de aur
161.8424 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2173 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4914 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0833 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1258 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1761 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6181 lei
Vremea
astăzi
Botosani
13.7 o C
Dorohoi
13.7 o C
Bucecea
13.7 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
13 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.