)
missgrey.ro
Ştiri
Teatrul Mihai Eminescu în pericol iminent de prăbușire

Reprezentanții societății care a câștigat licitația pentru  Contractul de lucrări având ca obiect ”Consolidarea și restaurarea Teatrului Mihai Eminescu” încheiat între Victor Construct și Primăria Botoșani pe data de 15 iulie 2014, au transmis public comunicat de presă.

Iată ce spune constructorul al cărui punct de vedere îl redăm mai jos, integral:

 

”Până în prezent, după circa 37 de luni, societatea noastră a transmis zeci de adrese în cuprinsul cărora am semnalat numeroase probleme de proiectare, precum și atenționări repetate privind problemele grave constatate în urma preluării amplasamentului, constând în starea avansată de deteriorare a structurii de rezistență a clădirii (cu titlu de exemplu, fisurile din grinzi și planșee, corodarea armăturii, cavernele din betonul aferent, infiltrațiile de apă și zidurile deteriorate).

 

Toate aceste probleme – care ne-au împiedicat să executăm lucrările conform contractului, graficului de execuție și proiectului tehnic pus la dispoziție de către beneficiar – trebuiau tratate de către acesta din urmă cu maximă seriozitate, în sensul identificării urgente de soluții.

 

În loc să se adopte o soluție constructivă și autoritățile publice să se implice în căutarea de soluții și rezolvarea problemelor, așa cum au procedat alte instituții în situații similare, au ales o atitudine de indolență și nepăsare și după 37 de luni de la data semnării contractului, s-a bătut pasul pe loc și nu s-a întreprins nimic pentru găsirea unei soluții viabile.

 

Pe această cale, noi SC Victor Construct SRL, dorim să tragem un semnal de alarmă și să informăm atât opinia publică cât și autoritățile responsabile că această atitudine de nepăsare bazată pe incompetență și lipsă de responsabilitate a condus la situația inadmisibilă ca o clădire monument istoric, amplasată în centrul orașului, să reprezinte un pericol iminent de prăbușire”

download from google playdownload from apple store

 

CLICK mai jos pentru documentul integral

Teatrul Mihai Eminescu OUT din PNDL-ul cu izvor de bani 

 

Loading...
S- publici o astfel de depeșă este, fără indoială, culmea tupeului. Când a participat la licitație pe un proiect greșit, nu a fost informat de către specialiștii dumnealui (care aveau obligația să verifice totul) despre viciile ascunse ale acelui proiect, sau așa este obiceiul - nu contează ce licitezi, vii cu cel mai mic preț iar după aceea faci scandal că . de fapt meriți dublu (ca și valoare a lucrărilor, binențeles). E plină țara de escroci, de țepari și de pseudoconstructori....În urma lor lasă dezastru, un dezastru pentru care cineva ar trebui să plătească.
5 august 2017, 11:22
Nu mai plânge Baby! Vila de serviciu e solidă, nu este în pericol de prăbușire, la fel și piscina. Dacă trecea o țeavă de la teatru prin toate apartamentele, teatrul era de mult gata și populația pusă la taxa pe țeavă. Cine nu vroia să plătească era dat în judecată și uite-așa și iar așa, banii voștri sunt banii noștri ai șmecherilor.
4 august 2017, 16:46
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Cer să se facă locuri de fumat în fața Liceului Pedagogic și Elie Radu. Foarte multe chiștoace pe jos (pe bună dreptate, le dau dreptate fumătorilor – nu sunt coșuri de gunoi suficiente și cu loc special de aruncat țigara ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5802 lei
USD
Dolarul SUA
3.8939 lei
CHF
Francul elveţian
3.9868 lei
GBP
Lira sterlină
5.1608 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4723 lei
XAU
Gramul de aur
161.4840 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2231 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4882 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0589 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1070 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1778 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6153 lei
Vremea
astăzi
Botosani
7.9 o C
Dorohoi
7.9 o C
Bucecea
7.9 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
11 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.