)
missgrey.ro
Ştiri
Un botoșănean vrea să fie șef la una dintre cele mai mari primării din țară

Un moldovean și un ardelean s-au înscris la un concurs pentru ocuparea unei funcții de conducere.

Este vorba despre examenul pentru postul de secretar al Primăriei Timișoara. Unul dintre ei este un fost secretar al unei comune din județul Botoșani, iar celălalt este mediator autorizat într-un oraș din județul Hunedoara. Ambii au fost admiși la concurs, urmând să participe la proba scrisă.

 

Postul de secretar al Primăriei Timișoara a fost scos recent la concurs de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, prin Prefectura Timiș. Era vacant din 1 august 2016, de când longevivul secretar Ioan Cojocari a ieșit la pensie. În locul lui a fost numită, de primarul Nicolae Robu, Simona Drăgoi, care lucrează în instituția de pe C.D. Loga de dinainte de anul 2000. Aceasta nu s-a înscris la concursul organizat de ANFP.

 

Cei doi candidați, George-Corneliu Bursuc și Mihai-Ovidiu Rad, vor da proba scrisă în 16 octombrie, la ora 10, la Instituția Prefectului. Conform anunțului publicat de ANFP, candidații trebuiau să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrativă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

 

George-Corneliu Bursuc a fost secretarul comunei Avrămeni din județul Botoșani, o comună cu aproape 4.000 de locuitori. Conform unor date de pe internet, el ar fi absolvit Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Brașov a Universității „Spiru Haret”.

(Sursa - Tion)

Noi curse posibile către Cluj, Timişoara sau Constanţa, de pe aeroportul de la Salcea 

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Loading...
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Când Guvernul a dat o lege și a spus că toți cei din instituțiile de cultură primesc o majorare de 50% anul acesta și de la 1 ianuarie încă 50%, probabil au uitat că există instituții de cultură în subordinea autorităț ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5841 lei
USD
Dolarul SUA
3.9032 lei
CHF
Francul elveţian
3.9799 lei
GBP
Lira sterlină
5.1388 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4624 lei
XAU
Gramul de aur
160.6797 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2244 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4872 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0529 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1159 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1783 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6158 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.1 o C
Dorohoi
10.1 o C
Bucecea
10.1 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
16 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.