Top News
Călător umilit de şofer în microbuz, pe Calea Naţională: l-a înjurat, i-a spart o sticlă, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară – FOTO

Comportamentul reprobabil pe care unii şoferi de taxi şi maxi-taxi din Botoşani îl au la adresa călătorilor a ieşit astăzi din nou în evidenţă. S-a întâmplat într-un microbuz care face legătura între municipiul reşedinţă şi Cătămărăşti Deal.

Un botoşănean care s-a urcat în maxi-taxi pe la ora 17:15, în satul menţionat, a fost şocat de comportamentul conducătorului auto.


“Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului”,


a relatat un martor la cele întâmplate.


Dar grobianismul celui aflat la volan nu s-a oprit nici aici.


“Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul dlui îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr”,


a mai povestit un călător.


La staţia da la Gară, şoferul n-a mai rezistat şi l-a dat jos pe respectivul pasager. I-a aruncat lucrurile, inclusiv o sticlă care s-a spart. Porumbul i-a fost împrăştiat prin staţie, iar omul, deznădăjduit, s-a aşezat pe o bordură nevenindu-i să creadă ce s-a întâmplat.


BT 06 BUS


Ar fi numărul microbuzului marca Volkswagen în care au avut loc cele întâmplate.
 

Loading...
Un botoşănean cu pensie de 10.000 de lei a cerut abonament gratuit la maxi-taxi
Carambol lângă stadion, un VW a intrat sub o camionetă, iar camioneta într-un microbuz – FOTOGALERIE

 

DESCARCĂ GRATUIT APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google play download from apple store
Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Acu vedeți de ce primarele nu vrea autobuze electrice? Cum e patronul așa e și primarele, băuți și pisați.
9 septembrie 2017, 00:52
D-na Mioara, daţi-ne vă rugăm nr. de telefon al călătorului sau o adresă de contact, ceva. Am încercat să îl identificăm, să discutăm, dar nu am reuşit să îl găsim, să aflăm cine este. Poate ne ajutaţi dvs.
7 septembrie 2017, 21:01
Un nesimtit de sofer care daca a lucrat in armata se comporta la fel cu oamenii dupa ce omul avea abonament a si platit biletul ca tipa si injura cand vede oamenii cu abonament asa se comporta de parca ar plati din buzunarul lor .Domnul sofer afirma ca era baut si multe alte vorbe chiar si la ziare a declarat ca era beat muci pot sa va spun ca acest om nu consuma bauturi alcolice are familie nu este boschetar acest om nu demult deabia si-a scos piciorul din ghips .Si domnii ziaristi de ce scrie despre el foarte urat dupa spusele soferului de ce nu a venit si la dumnealui sa ia declaratie si de la vecini care il cunoaste soferul vrea sa iasa basma curata .
7 septembrie 2017, 20:58
O jigodie. Șoferul jigodie.
6 septembrie 2017, 20:04
D-l toparlan (a se citi sofer) cu aere de Van Damme justitiar de ghetou ,a vrut sa impresioneze divele .
6 septembrie 2017, 19:01
Merita lasat fara loc de munca !!!
6 septembrie 2017, 13:47
O jigodie. Șoferul jigodie.
6 septembrie 2017, 12:24
Vinovat e șoferul dar și cei din mașină ,înțeleg că în mașină mai era cel puțin o persoană afară de: cele două dive,șofer și sărmanul om .Dacă ne rezumăm numai la prezentat ori comentat e aproape degeaba dacă nu ne implicăm, și nu vorbesc doar de acest caz vorbesc de la atragerea atenției celor care aruncă mizerii pe stradă până la cei care jignesc și nu numai pe cei de lângă tine (noi).
6 septembrie 2017, 10:56
poate ca oficiul pentru protectia consumatorului ar trebui sa intervina.
6 septembrie 2017, 09:09
Balan nu prea se mai ocupata . Baiatul lui Alex .Sa nu mai ziceam ca taie calea masinilor , nu semnalizeaza cand pleaca de pe loc si etc. Si da , nu este primul incident , oamenii nu reclama pentru ca aici daca o faci , o faci degeaba nimeni nu ia nici o masura . De ce ? Fiecare cunoaste pe cineva si tot asa .Ar trebui scoase microbuzele(cadavrele) alea in care put a mort .Domnule Balan Alexandru , poate cititi si dvra in timp ce conduceti s classul sa vedeti ce parerea au o parte din lume si ce soferi aveti .
6 septembrie 2017, 08:07
nu prind unul de asta,cu figuri de astea.
6 septembrie 2017, 05:02
Ar putea politia sa se autosesizeze pentru distrugere de bunuri..... dar daca nu se plange nimeni de ce sa creasca indicele de infractionalitate?
6 septembrie 2017, 00:15
În 2 zile vom ajunge in Botosani...va rog dacă stie cineva numele acestui animal vă rog sa-mi scrieti.
6 septembrie 2017, 00:07
Cel mai bine ar fi să dispară bombele acestea pe roti, așa zis maxi-taxi. Să solicităm Primăriei introducerea de autobuze electrice ca în orașele civilizate.
5 septembrie 2017, 23:42
Multi soferi de maxi-taxe vorbesc / se comporta urat cu pasagerii.
5 septembrie 2017, 23:35
Daca se intampla asta intr-o tara civilizata, faci plangere la o institutie de stat care chiar functioneaza in folosul cetateanului ,firma va plati despagubiri considerabile persoanei in cauza incat nu -ti vei permite sa primesti vreodata alte plangeri ,iar soferul cu asemenea referinte va fi putin probabil sa gaseasca vreodata sau prea curand de munca in oricare alt domeniu va incerca.Cine greseste plateste ...incat nu-ti prea convine sa gresesti vreodata!
5 septembrie 2017, 23:14
O adevărată nesimțire din partea șoferului . Încă e greu de imaginat cum se mai pot numi unii "oameni" . Și acele fete fără coloană vertebrala ar fi trebuit să se gândească că in locul acelui om ar fi putut fi unul din parintii lor . Nu cred ca li se mai părea amuzant atunci . O altă dovadă de imoralitate și oameni fără Dumnezeu . Ruşine !
5 septembrie 2017, 23:14
pai voi ce credeti ca o sa-l dea afara? cand domnul balan se roaga de toti soferii nespalati si agramati sa nu plece si cand da anunt ca angajeaza soferi si nu vine nimeni.
5 septembrie 2017, 22:55
Nesimtitule , daca era tatăl tau , tot asa te comportai? Sa-ti fie rusine !
5 septembrie 2017, 22:40
Mi-as dori sa fi fost eu in situatia domnului.garantez ca "soferul"sarea el din masina cu mainile rupte.pai asta e comportament mai prostane?dar asa se intampla cand "patronul"daca poti sa ii zici asa angajeaza toti needucatii.trist dar adevarat.politia ar trebui sa intervina
5 septembrie 2017, 22:30
pai cum sa aiba soferi cei de de la microbuzul cand soferii sunt fugariti pe timp
5 septembrie 2017, 22:26
O jigodie. Șoferul jigodie.
5 septembrie 2017, 22:19
E imposibil de acceptat asa ceva. Niste impertinent, incompetenți si marlani unii șoferi de pe microbuze. Sa dea Dumnezeu ca si el la randul lui sa fie vreodată umilit la o varsta mai înaintată.Inadmisibil. Un prost care il loc de șofer are aere de patron care nu poate aaccpta asa ceva.Așa firma serioasă asa soferi. Eticheta bună pusă de asemenea specimene eșuate firmei respective.RUȘINE!!!
5 septembrie 2017, 21:56
Botosani România Europa De Est, ce pretenții sa mai ai?botoșăneni sunt mai țărani decât săracul om ce e țăran de altfel și acum mă întreb cine e mai taran?domnișoarele ce radeau care probabil terminasemenea de muls vaca și au ieșit la oras...vai de capul vostru divelor
5 septembrie 2017, 21:26
Dacă pentru fiecare asemenea mârlănie patronul ar primi amendă atunci şoferaşul nu și-ar mai permite un asemenea comportament golănesc.
5 septembrie 2017, 21:16
Cei de la Microbuzul cum comenteaza situatia ?
5 septembrie 2017, 21:13
Asa patron, asa sofer
5 septembrie 2017, 21:04
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.4 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.