Top News
DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Înainte de a institui popriri pe conturi şi sechestre asiguratorii pe bunurile tuturor datornicilor la bugetul local, Cătălin Rotundu şi-a vărsat oful pe Facebook, nemulţumit fiind de faptul că, orice ar face în comună, tot se găsesc oameni care să fie deranjaţi. Totul a plecat de la un anunţ privind demararea reparaţiilor la un drum, lucru care i-ar fi nemulţumit pe sătenii din Hulub, care i-ar fi reproşat că le provoacă disconfort.


Concluzia liberalului despre el însuşi?


“Primarul de Dângeni, Cătălin Rotundu, este cel mai prost primar pe care Dângeniul l-a avut!!! Acest om trage apa, dar strică drumurile săteşti pietruite, vrea să facă ca apa să nu mai inunde casele şi face canale pe terenurile oamenilor a căror case au fost sau riscă să fie inundate, case care au fost construite în zona inundabilă acum 10 ani. Pune asfalt să meargă maşinile cu viteză şi să omoare oamenii pe stradă”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Pe acelaşi ton ironic, acesta remarcă şi faptul că unii localnici îşi doresc ca primarul să transporte până la poarta casei pe orice cetăţean ţinând cont că “mama ne-a făcut în maşină şi nu avem posibilitatea de a ne deplasa câteva zile pe jos”.


“Chiar credeti că puteţi să vă bateţi joc de cine vreţi şi cum vreţi!!! Până în urma cu ceva ani, cand am venit în Primărie, aţi stat în glod până la fund şi aţi votat 12 ani acelaşi primar care nu a făcut nimic, acum aveti pretenţia, după cum observ, să se facă într-o zi tot (…). Nu înţeleg cum poate fi acest primar aşa de nesimţit, mai bine-l omorâm, îl injurăm şi-i dăm cu ceva în cap”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Acesta se află la al doilea mandat consecutiv de primar al Dângeniului, după ca ocupat şi postul de viceprimar.

 

Loading...
UNICAT: Un primar a pus popriri pe conturi şi sechestre pe bunuri la toţi locuitorii şi toate firmele cu datorii la bugetul local
Primarul Dângeniului revine în forță după accident și se ia de ”puturoși”: Cam greu vă mișcați domnilor - FOTO

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

Trăim vremuri cu creșteri, de la salarii la... altele: Taximetriștii de la Botoșani au solicitat majorarea tarifului pe kilometru

Reprezentanții Camerei Taximetriștilor de la Botoșani au transmis o adresă către Primăria Botoșani prin care solicită ca tariful practicat să fie indexat.

Da chiar! Decat sa faca pacate cu tine cineva, nu- i mai bine sa pleci de buna voie?
2 noiembrie 2017, 13:50
Mai d.le primar înafara de monumente,pe care le ai mai refăcut si a doua oară pe banii nostri ce ai facut.NIMIC! Ai spus ca ajuti biserica de la Dingeni sasi faca clopotniță noua,praznicar,etc dar stii prea bine ce ai facut,tiai terminat magazinul familiei.Cum poti sa uiți toate taberele,excursiile concedii făcute pe banii nostri?Ba ai mai facut ceva fani !ai facut curățenie la prietenii tăi cu flori si ai adus flori pe care le ai pus pe zona prin iarbă.Si asa pina acum ai fost inexistent la Primărie,avem noroc ca avem un vice cu capul pe umeri si are cine sa ne asculte păsurile.
2 noiembrie 2017, 12:44
Rotundu continuă să jigneasca deoarece se vede viitor PARLAMENTAR şi nu o să mai aibă nevoie de votul celor din Dîngeni.Se visează răstihnit pe un fotolu din CASA POPORULUI.Poate le va veni mintea la cap şi celor din PNL şi nu vor face imprudenţa de a-l pune pe listă(se vorbeşte de un loc eligibil pentru tov.ROTUNDU).
2 noiembrie 2017, 11:43
Vad ca ai probleme grave??.I-a o pauza si vezi-ti de sanatate,cred ca ti se trage de la atitea minciunisi aberatii pe care le spui si pe care fostii tai colegi ,prieteni si rude de la presa ti le publica de indata.Noi cei din Dangeni cred ca nu trebuie sa te mai bagam in seama si sa ne rugam sa treaca timpul mai repede sa nu bagi comuna in faliment.APROPOO...... proiectele cu asfaltarea de la UNGURENI la HULUB,proiectele cu REABILITAREA SCOLILOR din comuna si construirea GRADINITEI de la IACOBENI ,precum si multe altele(iluminatul public,petruirea drumurilor din comuna) sunt facute de fostul PRIMAR STELICA TRUFIN ...O STIE TOATA LUMEA DIN DANGENI......
2 noiembrie 2017, 09:19
Mai lasati primarul in viata, nu-l linsati. E un actor bun, joaca bine in piesa administrativa. In schimb, pentru toate neajunsurile comunei, pentru toate arogantele bietului milog, luati un juvat, priponiti primarul si la munca cu el. In folosul comunitatii. De-a lungul timpului a zis ca sunteti puturosi, prosti, lenesi, pretentiosi. Puneti putoarea la munca sa va infrumuseteze comuna si viata. Am zis!
2 noiembrie 2017, 09:02
Nici un merit nu are rotundu. Tot ceea ce s-a facut in comuna Dangeni s-a facut peste tot in judet. De la apa-canal, pana la asfaltari partiale. Trebuie sa fii javra ca sa ai tupeul sa iti arogi merite pe baza acestor investitii. Rotundul are merite in legatura cu ceea ce s-a intamplat in planul propriei bunastari personale.
2 noiembrie 2017, 08:54
Gura pacatosului adevăr grăiește mai Cătălin! Ar fi frumos ca oamenii sati spună in fata tot adevarul,după tine pina in prezent reiese ca noi am fost o comuna de oameni înghesuiți la minte si cam atât si ai venit tu sa ne lumineze.Comuna a avut asfalt si pe timpul lui Ceausescu,iar cu privire la asfaltarea de care spui este meritul nostru ca noi am votați pe femeia lui Turcanu,si asa am fost trasi in piept ca după votare nu sa mai turnat asfaltul a doua parte,iar despre apa las o balta caci după ce toata lumea a tras apa pe banii proprii,bani ce au fost dati celui de la botosani fara ni ni o chitanță cînd ai inceput sati tragi tie spui oamenilor ca tragi prin fonduri u.e..Aceste fonduri ue au fost numai pentru tine?Cu privire la străzi pietruite ai dreptate,ti ai facut strada f.pietruite pina lîngă casa sa nu te murdaresti pe pantofi,caci la ceilalți numai sa facut pospaiala.Spun ele oamenilor ca după ce al tau sofer a facut accidentul desi a fost din vina lui,te ai dus si ai dat mii de lei si ai închiriat alta masina,caci masina care o mai are primaria iti mirosea a capra caci cu ia aduci zilnic laptele la predare,sau ca salariații....Budu,Țăranu,Vechiu,si altii ii platim de la primarie ca sati faca treaba tie acasa si prirtinilor tai.Activitatea ta e zero pentru toata comuna.
2 noiembrie 2017, 08:53
Asfaltul, loaza needucată!
2 noiembrie 2017, 08:49
L-ai adus de acasa de la taica-tu! Nesimtit ordinar!!!!
2 noiembrie 2017, 08:48
inainte aveati asfalt, apa curenta si canalizare?
2 noiembrie 2017, 08:09
A fost ziua mea si nu m-au felicitat decat ziaristii pe care ii plătesc Caliniuc,Lupascu ....RUSINE !!!!! Cătălin Rotundu !!!
2 noiembrie 2017, 07:11
Mda dacă nu ajungea Rotundu primar cred ca sătenii din Dangeni încă se deplasau prin copaci, apa calda încă nu era cunoscută în localitate, oamenii mergeau doar cu căruță, etc, etc. Mare om mare caracter, seamănă cu tatsu. Cata greață. Pardon.
1 noiembrie 2017, 22:28
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.1 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
6.1 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.