Top News
DEZVĂLUIRI din familia lui Dragoș Moroșanu, aflată în stare de șoc : E prima dată, eu când am auzit am rămas mască

Dragoș, băiatul de 20 de ani care a participat la seria tâlhăriilor comise în Botoșani și Suceava a fost crescut într-o familie normală, fericită, cu ambii părinți și doi frați. Unul dintre ei, o soră a ținut să sublinieze că tânărul nu a fost niciodată la cămin, ci din contră, a avut o familie care l-a iubit, o face în continuare și îi acordă tot sprijinul de care are nevoie.

Un copil ca toți alții

A fost un copil normal, fără să aibă episoade de violență extremă, fără să dea de gândit celor din jur că s-ar întâmpla ceva rău cu el. Nu a avut probleme în trecut, nu obișnuia să se bată, când erau astfel de situații, se întorcea și pleca. Și niciodată nu a ridicat mâna asupra vreunei femei.

Astea sunt vorbele care au fost rostite cu disperare de sora lui care spune că tocmai din motivele enumerate mai sus, a rămas realmente șocată atunci când a fost anunțată de Poliția Dorohoi că Dragoș este unul dintre cei trei tâlhari care a băgat spaima într-un oraș întreg.  

 

”Vreau să vă spun doar atât. Nu a crescut la casa de copii și nu este căminar. M-a deranjat ce a făcut și ceea ce se scrie despre el, tot. Nu e cât mă deranjează ci cât mă doare, pentru că este fratele meu”,
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Tânăra a susținut varianta care a apărut și în spațiul public și anume că toți dintre suspecți recunosc participarea la furt însă aruncă vina pe ceilalți doi pentru violență.

 

”Știți dv. că a fost el cel care le-a bătut? Eu atât vă întreb. Știți dv. că a fost el ăla care le-a bătut în halul acela? Dacă a fost acolo asta nu înseamnă că le-a și bătut. Că a fost și el că e mic și nu are minte în cap, da, dar asta nu înseamnă că le-a și bătut. Eu am auzit declarația lui, la avocată. Asta nu înseamnă că le-a bătut. Asta nu înseamnă că dacă e acolo nu se interesează nimeni de el acum. Sau dacă e acolo, gata, ne facem de rușine cu el”
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Cum a ajuns în situația în care să atragă revolta unei întregi comunități? Să devină dintr-un copil normal, unul dintre cei mai violenți tâlhari?

 

Anturajul, spune sora lui.

 

”Nu pot să îmi dau seama cum l-au convins să meargă cu ei. E prima dată, eu când am auzit am rămas mască. Eu am aflat de la Poliția Dorohoi. Când era o bătaie, el nu se băga, pleca. De asta am rămas și eu mască când am văzut ce se scrie și mai ales că el a fost băgat în prim plan”.

 

De neînțeles este pentru familie și seria furturilor la care a participat dorohoianul de 20 de ani care nu prea duce lipsă de nimic. Locuia cu tatăl, mama fiind plecată la muncă în străinătate de unde îi trimitea frecvent bani.

 

”Nevoie mare de bani nu prea avea, îi mai dădeam eu și îi dădea și mama. Așa că nevoie mare de bani nu prea avea. Eu ceea ce cred că a avut foarte mare influență din partea la ăștia doi care am citit despre ei că are un cazier extrem de lung. Și nu cred eu că ar fi Dragoș ăla care le-a bătut în halul acela. Eu nu cred că Dragoș ar ridica mâna la o femeie să o bată”
Anca, sora lui Dragoș Moroșanu

 

Șocul amestecat cu rușinea continuă să persiste în familia tânărului. Tatăl lui a aflat de la televizor că băiatul lui este unul dintre cei care a tâlhărit mai multe femei din Botoșani. I-au bătut la ușă și jurnaliști care să-l întrebe cum a ajuns fiul lui să facă asemenea atrocități. Nu a avut ce să le răspundă.

Loading...
Tatuatul care râdea sfidător, amicii lui și-au umflat pumnii lovind femeile fără apărare – FOTOGALERIE

 

Ţeapă la ceas de seară cu un ACCIDENT ÎNCHIPUIT la ieşirea din oraş, bărbat căzut lat pe şosea

O persoană ar fi fost rănită joi seară într-un accident rutier petrecut în localitatea Răchiţi, pe şoseaua principală care leagă localitatea de municipiul Botoşani.

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Loading...
Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

Il stiu din generala era un baiat foarte agresiv ... ttoate fetele se temeau de el pe coridorul scolii... hai sa fim seriosinormal ca familia isi apara copilul indiferent de ceea ce face ... dar caracterul pe care il avea pe la 13-14 ani era ingrozitor asa ca de acolo se trage totul... normal ca nu sa dat la cei ca el pt ca nu iesea bn din situatie
23 decembrie 2016, 00:37
la puscarie cu el ,pentru ce a facut
22 decembrie 2016, 20:42
Tâlhăria săvârşită în următoarele împrejurări:b) în timpul nopţii;c) într-un loc public, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 20 de ani.Pedeapsa este închisoarea de la 7 la 20 de ani, dacă tâlhăria a fost săvârşită:a) de două sau mai multe persoane împreună;e) a avut vreuna din urmările arătate în art. 182.Tâlhăria care a produs consecinţe deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.Cod penal actualizat prin:Lege nr. 169/2002 - privind modificarea şi completarea Codului penal, a Codului de procedură penală şi a unor legi speciale din 10 aprilie 2002, Monitorul Oficial 261/2002;Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-211-cpen
22 decembrie 2016, 17:25
Mi-e greață de declarațiile surorii. Asta e el. A făcut-o si asta e. Mama lui ar fi fericita dacă ar fi pățit ce au pățit acele femei? Mâine putea fi fiica mea, soția mea sa mama mea. Nu accept asemenea discursuri plangacioase. LA PUȘCĂRIE !!!!!! Sa fie bătut de alți deținuți la fel cum a bătut cu bestialitate el alte bunici, mame, soții sau fiice. LA PUCARIEEEEEEEE!!!!!!
21 decembrie 2016, 22:22
Maa nu am ce zice bun despre acest baiat. El pe numele sau Morosanu Dragos Petronel a fost un baiat rau in scoala generala si s-a lasat de scoala prin clasa a 6-a cred. Nu era prost neaparat dar era interesat de alte lucruri. Pacat de el. Chiar ma intelegeam binisor cu el. Dar a avut un anturaj care l-a impins spre rele. Nu imi vine sa cred cat de rau a ajuns acest baiat. Si la faza cu familia nu mai sariti in sus si in jos ca sunteti alaturi de el. Si acum imi aduc aminte de tatal sau cum a venit la scoala si l-a batut de fata cu mine si in fata celorlalti colegi. Ce sa mai zic asa tata asa fiu.
21 decembrie 2016, 21:03
:)) da astia care il cunoasteti din Dorohoi, pe acolo nu prea s-a impartit gramatica,a ?:))
21 decembrie 2016, 16:23
Il stiu din generala era un baiat foarte agresiv ... ttoate fetele se temeau de el pe coridorul scolii... hai sa fim seriosinormal ca familia isi apara copilul indiferent de ceea ce face ... dar caracterul pe care il avea pe la 13-14 ani era ingrozitor asa ca de acolo se trage totul... normal ca nu sa dat la cei ca el pt ca nu iesea bn din situatie
21 decembrie 2016, 15:35
Tot cartieru Plevna i-l stia de belea...
21 decembrie 2016, 14:17
UITE CE PRIVIRE ARE! PARCA AR FI NU STIU CE LIDER MAFIOT, NU O JIGODIE ORDINARA CARE ATACA BABELE...
21 decembrie 2016, 14:10
Dacă susții ca era cuminte si fara scandal hmmm da se droga.si daca vroia sa fure si a văzut că se lasă cu bătaie de ce nu a renunțat. De ce nu a spus la poliție.PUSCARIE.Cate 10 ani pentru fiecare femeie
21 decembrie 2016, 11:27
Bine era daca o confunda pe sora sa cu o batranica sa i demonstreze cu pumni in cap cat de cuminte era jegul de fratesu...In Turcia li se taia mainile si dati drumul in societate in kktul de tara romania ii compatimim ca inca nu a omorat femeile
21 decembrie 2016, 10:57
A terminat măcar o școală?. Nu.! Sa nu se mai plângă sora lui ca e un băiat cuminte. De câte ori a rămas repetent. Tasu e un alcooist și umbra doar prin baruri beat.
21 decembrie 2016, 10:54
Este un tip foarte violent. Când era în școală generala toți se fereau de el ca scuipa copii și îi bătea. El se credea cineva. Dacă ieșeai pe strada trebuia sa Îți de un șut în fund ca na e mare șmecher. La pușcărie cu el. Din vechiul magazin rodos se ducea și fura. Striga săracele vânzătoare după el.
21 decembrie 2016, 10:50
Este fratele ei si este un frate minunat, nu cred....
21 decembrie 2016, 10:39
Dar va rog sa i se dea drumul acestui cetatean model deoarece el nu a facut nimic doar se uita si "plangea" cand saracele femei erau calcate in picioare de amici lui.saracutul de el.
21 decembrie 2016, 08:43
urmeaza sa facem cheta ca sa-i dam niste bani si sa protestam pt eliberarea lui , nu va este rusine?, femeile acelea puteau muri, zac in spital ingrozite de ce se poate intampla pe strada, rusine sa va fie...mai familie, dar spuneti care este educatia pe care ati dat-o acestui dement care e in stare sa omoare pt 10 lei si un inel.........la puscarie pe viata eu zic ca e cazul!
21 decembrie 2016, 08:40
DE CE NU TE-AI DAT LA MAI TINERI MAI ORDINARULE!!! ORI O LUAI PESTE GOARNA...
21 decembrie 2016, 08:30
Draga Dragos, ai facut nemul Morosanu de tot rahatul, talhar , auzi...
21 decembrie 2016, 08:29
La puscarie ....fara discutie!
21 decembrie 2016, 08:11
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.