Top News
MĂRTURII cutremurătoare ale soției călătorului umilit în maxi-taxi

Botoșăneanul care a fost umilit de către un șofer de maxi-taxi pe 5 septembrie în municipiul Botoșani,  în timp ce venea din Cătămărăști Deal se află în acest moment internat la spital.

Soția sa a dorit să se afle adevărul despre cel cu care a trăit câteva decenii și cu lacrimi în ochi și o sacoșă de acte medicale a povestit ceea ce a aflat că s-ar fi petrecut în mijlocul de transport în comun.

 

Totul, urmare a afirmațiilor denigratoare la adresa soțului ei, făcute de administratorul de la societatea Microbuzul care ar fi afirmat că botoșăneanul se afla în stare de ebrietate și urinat.

 

Din contră, bărbatul care are 69 de ani este extrem de bolnav și nu este un consumator de băuturi alcoolice. Are o serie de afecțiuni, urmare a unui accident rutier petrecut în urmă cu mai mulți ani precum și a unui blocaj renal în urma căruia a stat în comă profundă patru zile.

 

Bărbatul este căsătorit, are patru copii, toți stabiliți în străinătate și este descris ca fiind un om extrem de pașnic, ce se ceartă rar sau deloc și care, în timpul călătoriei a stat cu capul plecat fără să scoată un cuvânt la înjurăturile ce i-ar fi fost adresate de șofer.

 

Întreaga scenă a fost povestită de o elevă care se afla în maxi-taxi și care l-a ajutat să-și strângă din lucrurile care s-au împrăștiat, după ce i s-a rupt sacul.

 

„Nu este un boschetar. El a făcut un atac de panică, l-a fugerat în cap. Am acte medicale, merg la Poliție și le depun, cu o reclamație împotriva acestui șofer. A venit miercuri să se împace cu noi, dar am zis că nu mă împac.

 

Când a ajuns microbuzul s-a dus la microbuz. Avea de la un prieten de-al nostru pere, mere, i-a dat câteva nuci și exact 16 știuleți de porumb, pentru păsări. Avea să spun așa, 12 kg. Prostia a fost că le-a pus în saci menajeri. Șoferul când l-a văzut i-a zis: stai, moșule la celălalt microbuz. Unde să te iau eu cu bagaj?

 

Și, bărbatul meu zice: ăsta mi se pare că e ultimul și rămânîn Cătămărăști. Și șoferul zice: cum, cu atâta bagaj, mergi pe abonament? Bărbatul meu zice, îți plătesc. Când a urcat i-au căzut niște știuleți. Șoferul a început să înjure. În spate erau două d-șoare și ele tot râdeau și făceau tot felul de glume proaste pe seama lui.

 

El este un om foarte pașnic, nu înjură, nu face absolut nimic. Și stătea așa cu capul în jos, parcă rușinat”,

A povestit soția călătorului

 

Mai departe, femeia a relatat, conform spuselor fetei care a fost în maxi-taxi că la una din stații a urcat un tânăr care nu avea decât 1 leu pentru bilet, iar soțul ei i-a oferit diferența până la 2 lei, pentru a putea călători.

 

”Când a ajuns acolo la gară, d-șoara care l-a ajutat, avea o pungă și i-a dat-o și l-a ajutat să pună totul. Când am ajuns la gară, m-am dat eu jos, apoi s-a dat el ca mai apoi să ia pungile. Dându-se jos, șoferul i-a spus: hai, moșule, dă-te jos că eu trebuie să ajung acasă. Cum a lăsat el sacoșile și s-a dat jos, până să se întoarcă, șoferul i-a dat cu piciorul și i-a căzut totul jos. Cu piciorul. Avea și o sticlă de apă, a dat cu piciorul în sacoșe apoi în sticlă. Iar șoferul vine la noi acasă și spune,: nu, doamnă, era un băiat la care i-a plătit biletul, el i-a dat cu piciorul”.

 

O altă femeie aflată în microbuz i-ar fi oferit la rându-i o pungă și l-a ajutat să-și strângă lucrurile care erau împrăștiate.

 

Bărbatul umilit a suferit un atac de panică și s-a așezat pe bordură, acesta fiind motivul și nu faptul că era beat și urinat pe el.

 

Femeia demontează și demisia șoferului.

 

„Nu, nimic. Aseară era pe microbuz. Da. Mi-a spus, ce crezi că rămân fără pâine? Era pe microbuz, am vorbit eu cu el”.

 

Conducătorul auto ar avea 64 de ani.

 

Iar motivul pentru care fata care a postat fotografiile pe o rețea de socializare nu a făcut imaginile cu fața omului, a fost pentru a-i proteja imaginea și nici într-un caz pentru că era urinat.

Loading...
ANCHETĂ la Primărie pentru călătorul umilit în maxi-taxi
Călător umilit de şofer în microbuz, pe Calea Naţională: l-a înjurat, i-a spart o sticlă, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară – FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

nu mai comentati aiurea1- de ce a coborat la catamarasti? unde era ultima statie a microbuzului botosani leorda? se opreste in zona industriala sau merge pe centura si nu opreste la autogara/gara ?????clar ca era ceva cu calatorul ori beat ori bolnav psihic.2- uitati va la fotografie - mergeti la fata locului si vedeti unde e statia ???????daca victima a coborat in statie sacul trebuia sa fie mai in spate - spre catamarasti si mai spre trotuarnu am nici o legatura cu microbuzul, dar nu mai comentati aiureaaaaaaaasta nu inseamna ca soferiii sunt usa de biserica - luati atitudine
9 septembrie 2017, 23:45
Primarul ce are de spus? Normal că se face că plouă. Primare! Mi-a șoptit o păsărică că matale de aia nu vrei autobuze electrice, că că ar trebui să desființezi miştocrobuzul. Pe lângă tramvaiul inimii tale miştocrobuzul supraviețuiește și el. Aşa e bre?
9 septembrie 2017, 20:45
Şi o asemenea maimuță primitivă a fost cadru militar! Vai de mama noastră să mergi la război cu un așa primitiv. Singurii băuți și pisați pe ei au fost șoferul și patronul.
8 septembrie 2017, 22:46
Am intuit eu bine ieri ca Miky e un mare pungas cu constiinta plina de pete si mismasuri fara numar. Gurile rele spun ca DNA-ul ar fi pe faza . Oare asa sa fie ?
8 septembrie 2017, 22:02
Telenovela 'Pomohaci' e pistol cu app pe langa aceastaEu zic sa scrieti la Antenna 1 la Access Direct ca si-asa ca pare ca trec printr-o perioada proasta acum si nu prea au subiecte, Denisa a murit, Pomohaci nu mai e popa...
8 septembrie 2017, 19:41
niste nenorociti asta e Romnaia noastra cu oameni dezbinati si fudui de parca ar minca cu 10 linguri si ar avea viata vesnica ne mai miram ca ride europa de noi meritam ne soarta !
8 septembrie 2017, 18:35
Bietul om a ajuns in spital si soferul, Visinescu wannabe, "fost cadru militar", e in continuare pe maxi taxi si le mai si râde in fata. Sper ca cineva sa ii indrume, pe victima si pe sotia lui, sa nu lase lucrurile asa. A suportat un grad de umilinta mult peste limitele tolerantei.
8 septembrie 2017, 17:26
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.4 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.