Top News
Nuntă de poveste la Vorona, Katy Șfaițer și Alex Stanciu și-au unit în lacrimi destinele – VIDEO & GALERIE FOTO

Primăria Vorona s-a umplut până la refuz duminică la amiază, atunci când a găzduit ceremonia de căsătorie a lui Alexandru Stanciu cu Ecaterina Roxana Șfaițer.

Începută la 13:30, festivitatea a durat vreo trei sferturi de oră dat fiind numărul atât de mare de invitați, care au ținut să îi felicite pe cei doi tineri. Oficierea a fost făcută chiar de primarul Aurel Ștefan, care dincolo de sfaturile specifice unui astfel de eveniment, a reușit să emoționeze asistenţa atunci când a oferit noului cuplu o o fotografie înrămată a casei străbunicilor miresei realizată în urmă cu zeci şi zeci de ani, pe vremea unui pluguşor.

Primarul de Vorona a arătat că familia Şfaiţer este una destoinică, reprezentativă a comunei astfel încât Alex şi Katy, aşa cum le spune toată lumea, trebuie să ducă tradiţia mai departe. Aflată lângă Cornel Şfaiţer, soţia sa, Daniela, a lăcrimat în mai multe momente din ceremonie, lucru care l-au făcut şi alte rude în momentul înmânării amintitului dar.


„Vă asumaţi această responsabilitate nu pentru moment, nu pentru nu ştiu cât timp, ci pentru toată viaţa. Deoarece eu ştiu că, cel puţin în familia din care provine mireasa, toate lucrurile se fac cu mare seriozitate şi sunt convins că, la fel, cu aceeaşi seriozitate şi aceeaşi responsabilitate, se asumă şi acest moment. Meritaţi, tocmai pentru asumarea acestei responsabilităţi, cele mai sincere şi mai calde felicitări. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă dea Dumnezeu putere, să munciţi ca să aveţi parte de o căsnicie fericită în cadrul căreia să vă realizaţi toate gândurile şi aspiraţiile şi cele mai profunde dorinţe”,


Aurel Ştefan, primar Vorona.


Inginer la SC Tehnic Asist SRL, Alex este născut în 1987, în timp ce Katy, tocmai intrată cu drepturi depline în rândul notarilor publici din Bucureşti, a venit pe lume în 1991, fiind prima fată a familiei Şfaiţer. Ambii au spus un „DA” hotărât când au fost întrebaţi dacă sunt de acord cu căsătoria, luând totodată decizia de a prelua amândouă numele de familie, devenind astfel Alexandru Stanciu Şfaiţer şi Ecaterina Roxana Stanciu Şfaiţer.


Naşii le-au fost deputatul Răzvan Rotaru cu soţia sa Roxana, socrul parlamentarului fiind cel care a botezat-o pe sora Ecaterinei.


Oficierea a fost urmată de o petrecere de zi la Salon Crescendo, restaurantul deschis de familia Şfaiţer în centrul Voronei în urmă cu doi ani. Preparatele au fost pregătite de chef Silviu Furdui, venit special de la Bucureşti pentru această nuntă.


Nunta propriu-zisă este programată în luna mai a anului viitor.

 

Daniela şi Cornel Şfaiţer îşi mărită fata cea mare – FOTOGALERIE
Fiul fostului șef al Poliției Rutiere s-a căsătorit la Primărie - GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNENUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Loading...
halal
12 octombrie 2017, 19:00
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.3 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
8.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.