Top News
PSD-ist executat cu sânge rece pentru că a vrut și el să fie director!

Politica în general poate să fie mumă pentru unii sau ciumă pentru alții. Nu se știe însă cum se cern cei intră în grații și pentru care sintagma ”am muncit să ajung unde sunt” se potrivește cu dorința partidului.

Însă uneori ”lăcomia” fără aprobare de la partid, chiar poate fi taxată. Asta pare să fi pățit unul dintre social democrații botoșăneni, culmea de la Dorohoi, când cel de-al doilea municipiu al județului pare să fi preluat cârma.

 

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Paul Ioan Pavăl a fost numit pe funcția de director al filialei județene a  Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) Botoșani încă din 2015.

 

Atunci îl schimba din funcție pe liberalul Alberto Gavrilescu care la rându-i, l-a înlocuit pe Bogdan Panțiru cu un an înainte.

 

Pe data de 13 martie 2017 s-a revenit la starea inițială.

 

Un ordin semnat de Doru Ciocan, fostul președinte al ANRSC îl elibera din funcție pe Paul Pavăl și îl numea din nou pe Bogdan Panțiru.

 

”E a lui ordinul, eu nu am primit nimic. La noi, de anul acesta este o altă organizare, un alt regulament, s-au modificat”,


explică fostul director, Paul Pavăl.

 

El spune că nu are nici o explicație pentru situația intervenită însă i-a trecut prin minte că poate candidatura sa la postul de director de la operatorul de apă, să fi enervat șefii de la partid.

 

”O să aflu, poate că în urma participării la concursul de la societatea Nova Apaserv, nu știu. Nu e nici o problemă, un șut în fund este un pas înainte”,


Paul Pavăl, expert ANRSC

 

Deși, poate că semnalul ar fi putut fi tras și la București, urmare a unor demersuri de la Botoșani, iar motivul să aibă la bază doar considerente financiare.

 

”S-a modificat și salarizarea, când era 1.900 de lei pe lună și coordonatorul nu avea nici o diferență la salariu, eram sau Alberto (Gavrilescu n.r.) și acum este altă salarizare, grila este modificată, e altfel. Acum este șef serviciu”,


Paul Pavăl, expert ANRSC

 

ANRSC este instituția publică de la Botoșani, singura de altfel care are rang de structură regională întrucât gestionează problemele din majoritatea județelor Moldovei. Se află în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și urmărește respectarea legislației din domeniul serviciilor de utilitate publică, pe următoarele segmente: alimentarea cu apă, canalizarea si epurarea apelor uzate, colectarea, salubrizarea localităților, iluminatul public, administrarea domeniului public și privat al unităților administrativ-teritoriale și transport public local.

Palmă politică dată Dorohoiului? Unicul candidat de la Apă respins din concurs
Pila lui Dolineaschi de la Dorohoi a ajuns ”mare sculă” regională

 

Loading...
Folosesc barca fraierilor de la PSD.Ha,ha,ha!
22 aprilie 2017, 08:11
Te îmbeți cu apă rece! Barca lui Zeus e spartă.
21 aprilie 2017, 20:54
Pdliștii de întoarce!!
21 aprilie 2017, 17:22
nu mai cautati cine cu cine , care cu care, mister Pavel nu intruneste conditiile pt. a conduce SC Nova apaserv sa , scurt si la obiect. Nu te poti califica pe pozitia de director general a unui operator judetean, cu cifra de afaceri de peste 7 mil. euro , cu proiecte de investitii in derulare de sute de mii de euro, activitate complexa etc. , analizand criteriul ,, experienta in domeniu,, .. de pe pozitia de srl-ist , chiar si de Dorohoi cum spuneti, asta fara a intra mai in detaliu privind cerintele functiei. Poate era bun prefect.
21 aprilie 2017, 16:25
Pai trebuie executat Paval si altii care au sustinut PSD.Promovati aia care pana mai ieri slujeau PNL si Turcanu ,gen Slincu si altii.
21 aprilie 2017, 14:11
A fost numit la "protectia copilului" director, a fost uns la CJ vicepresedinte, de la firma lui (un s.r.l. -u) a fost transferat la ANRSC , si pus/impus pe repede inainte director ........... asta e, Dorohoi este mai mare decat Botosani......... se gaseste acusi un post de director imediat dupa alegeri..... ca doar omu nu mai poate vietui decat pe functie de director !!! , ca din Botosani sunt fraieri si membrii PSD botosaneni sunt buni numai la munca in campanie, iar la cascaval vin astia frezati din Dorohoi ca de...li se cuvine ceva .......
21 aprilie 2017, 14:02
Vine Macaleti sef si sa terminat cu madan Federovici, majoritatea sustinatoriulor cauta barca lui Macaleti.
21 aprilie 2017, 10:22
Ce treaba are Doinita cu Paval? Din cate stiu eu apa e in subordinea lui Costicuta. Acolo a stricat probabil niste carti si a tulburat niste ape...a indraznit sa scoata nasul de sub plapuma...nea Costi si compania pleosc peste botic. Ca doar are "vanjosi" destoinici care se pricep la smardoiala. Inclusiv la drumuri la Bucuresti facute sub diferite pretexte oficiale...dar de fapt au fost excursii pentru a impune pe functii oameni gen Nicuta, Kashiap, Rotaru... Tot asa a busit si Tuaregul institutiei...si nimeni nu a spus nimic...
21 aprilie 2017, 09:20
Naivi sunt cei care mai cred ca Doly nu mai are niciun cuvânt de spus in conducerea PSD.Se vorbește prin diverse anturaje ca el o dirijează pe coana Doinita dupa cum are interes...Oricum ar fi,conducerea actuala nu este legitima si încalcă toate regulamentele interne pt a-si promova acoliții...Nu fiți lasi!N-o lăsați pe aceasta individa sa distrugă tot ceea ce s-a construit ani la rând in PSD Botosani!Vrem alegeri libere,nu vrem conducători impuși prin minciuni jalnice!!!!
21 aprilie 2017, 08:55
PAu Paval a suparato pe Doinita, si la trecut pe linia moarta, iar sprijinul Dorohoiului a disparut o data ce Andrei Dolineaschi nu mai este in cartile partidului.
21 aprilie 2017, 08:13
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.5 o C
Dorohoi
8.8 o C
Bucecea
8.5 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.