Top News
Scandal pentru Randi în Centrul Vechi cu fani și jandarmi, show-ul s-a terminat cu tărăboi în spatele scenei - VIDEO & GALERIE FOTO

Sfârșitul recitalului susținut de Randi a adus și primul scandal la September Fest. Artistul venit din București să concerteze sâmbătă seara la Botoșani și-a înfierbântat atât de tari fanii încât unii s-au împins la final în gardul montat în spatele scenei până ce l-au mutat.

L-au așteptat cam mult și și-au pierdut răbdarea

Acolo, zeci de tineri l-au așteptat minute bune pentru autografe și poze cu telefonul. Cântărețul a avut însă mai întâi de răspuns unor cereri similare venite din partea unor persoane care au reușit să pătrundă în perimetrul delimitat de organizatori. Sătui să tot aștepte, oamenii care n-au putut ajunge lângă scenă au început să-l strige - ”Randiiii!”, ”Hai odatăăăă” - și altele asemenea. Când artistul s-a terminat de pozat și s-a îndreptat spre gardul din spatele scenei s-a declanșat nebunia. Tinerii aflați acolo s-au împins atât de tare pentru a-l atinge încât au mutat instantaneu gardul din loc, cu toate că jandarmii se aflau acolo. Aceștia au încercat să facă un cordon ca să țină piept valului de entuziasm combinat cu furie, au țipat la adolescenți și chiar au început să se certe între ei pentru ceea ce se întâmpla.

Fiecare cu problemele lui

”Hai să facem poze”, a făcut Randi un apel la un moment dat, în timp ce o ”căldărăriță”, care după ce a întrebat dacă ”se dă ceva gratis aici?” cerea să nu i se facă poze fiindcă ”bărbatu-meu e tare gelos și îmi taie gâtul dacă apar prin ziare”.
La acea oră, în jur de 22:30, mai toate oficialitățile erau deja plecate din zonă, tot așa cum și Piața 1 Decembrie 1918 se cam golise de oameni, în afara îngrămădelii din spatele scenei zona fiind deja aerisită.
După câteva minute, pe măsură ce interpretul a dat curs solicitărilor de poza și autografe, spiritele s-au mai liniștit.

September Fest se încheie duminică, zi în care pe scenă vor urca: DJ Valentino, Valentina Tipa Lulciuc, The Brothers, Nineka și Spitalul de Urgență. Totodată, se va prezenta și lotul FC Bootșani.

 

Randi a declanșat isteria feminină la festival: țipete, chiuituri, disperare – Am murit de dorul vostru VIDEO & GALERIE FOTO
În pantaloni scurți și portjartier, Ioana Ignat rupe inimile la September Fest, că e... ”doar pe a ta” – VIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Loading...
loading...
Artiști de o zi!
10 septembrie 2017, 17:58
just ciori la greu
10 septembrie 2017, 11:03
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
„Dacă vrem să ne inspirăm, putem să o facem din țările mai civilizate decât noi. Acolo când s-a declanșat scandal se intervine în forță. Nu mergem cu hai te rog eu, du-te acasă. Dar ce cauți acolo? Dacă noi am merge câte ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5989 lei
USD
Dolarul SUA
3.8275 lei
CHF
Francul elveţian
3.9885 lei
GBP
Lira sterlină
5.1871 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4398 lei
XAU
Gramul de aur
161.8424 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2173 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4914 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0833 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1258 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1761 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6181 lei
Vremea
astăzi
Botosani
12 o C
Dorohoi
12 o C
Bucecea
12 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
12 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.