Top News
Sexy-isterie de noapte pe iarbă și în ploaie: O să se deschidă cerul - VIDEO & GALERIE FOTO

A fost nebunie curată noaptea trecută la Ipotești. Ploaia, cea care se credea că va strica a X - a ediție a Festivalului Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu, s-a dovedit a fi în cele din urmă cheia distracției.

Spectacolul a coborât de pe scenă în iarbă

După ani la rând în care manifestarea a avut loc în amfiteatrul de la Memorialul Ipotești, în 2017 a fost mutată pe stadionul ”Luceafărul”, nou construit în comună. Iar unul dintre motivele strămutării a stat tocmai în tradiția precipitațiilor din zilele festivalului. Așa că în mijlocul terenului, Stage M a montat scena, iar spectatorii au luat loc în tribuna acoperită a arenei. Dar unii dintre ei nu au stat acolo decât până la finalul spectacolului susținut de Syarela. Cântăreața care activează și la un teatru privat din București a venit însoțită de două dansatoare cu forme voluptoase, pe placul ipoteștenilor, iar la finalul show-ului acestea au ignorat ploaia abundentă, au coborât de pe scenă și au mers pe teren, acolo unde zeci de locuitori ai comunei Mihai Eminescu s-au îngrămădit să danseze lângă ele, să se fotografieze cu dânsele, să le atingă.

Celia a tras aer în piept de lângă spectatori

S-au întors în cortul montat în spatele scenei abia după ce dintr-o mașină de teren, cu o geacă în cap, a coborât Celia.


”Nu-i așa că începe să se oprească ploaia? Stați să vedeți când o să cânt piesa «Șoapte»! Atunci o să se deschidă cerul! Spuneți voi cine iubește aici!?” s-a adresat Celia publicului, încă din start.


Interpreta unor hituri precum ”Șoapte” și ”Trag aer în piept”, ambele cu milioane bune de vizualizări pe Youtube, n-a putut nici ea sta prea mult pe scenă și a coborât cu tocurile în iarbă printre spectatori, acolo unde a cântat alături de aceștia primul single menționat.

Festival... by Gireadă

Înainte de Syarela și Celia pe scenă au intrat însă soții Gireadă, Verginel, cel care a inițiat festivalul în perioada în care conducea localitatea și soția sa, Aneta, actualul primar al comunei.


”Chiar dacă vremea este puțin potrivnică, ați avut plăcerea de a fi alături de noi. Această sărbătoare vă este adresată, tuturor celor care sunteți aici, tuturor locuitorilor comunei Mihai Eminescu și nu doar. Frumusețea acestor locuri și a acestor oameni a fost scrisă mereu în opera marelui poet, al cărui nume îl poartă comuna noastră astăzi”, a spus Aneta Gireadă.


A luat cuvântul și fostul deputat, care parcă a prevăzut că precipitațiilor vor accentua distracția:


”Ploaia este de bun augur. Chiar dacă plouă, avem unde să stăm. Și chiar dacă plouă, pe scenă vor veni nume importante și o să vă invit să veniți în față să dansați. E pentru prima dată când avem posibilitatea să dansăm și în ploaie”.
Verginel Gireadă a promis că în acest format se va întâlni cu locuitorii comunei și anii viitori.


Până în 2018 însă, mai este o zi de festival din 2017. Duminică manifestările vor începe la amiază, fiind dedicate iubitorilor de muzică populară.

Loading...
Vocea de la ProTV a divorțat un bărbat la Ipotești și a strigat că vrea… mai tare – GALERIE FOTO & VIDEO
FOTOREPORTAJ S-a încins Ipoteştiul! Extaz senzual & muzical la Memorial: Dulce ca ciocolata şi Înveleşte-mă cu tine  

 

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Io unul mam simtit bine fetele au fost grozave am facut poze cu ele impanzesc facebookul cu ele sa moara dusmanii
14 mai 2017, 20:53
De vis
14 mai 2017, 19:04
Smecher concert
14 mai 2017, 19:03
Frumoase tipele muzica buna seara de neuitat
14 mai 2017, 17:44
Nu cred ca ar trebui sa criticati o fata (domnisoara) pt ca a dansat in multime..... Sa va fie rusine ba......
14 mai 2017, 15:27
Si ce voiai sa se intample?! Sa vina artisti din toata tara si sa va recite poezii??? Ca daca va pune cineva sa recitati o strofa din Eminescu, habar nu aveti. Nu v-a placut, dar v-ati uitat. Grase, slabe, urate....dar la voi v-ati uitat,"modelelor"? Continuati sa sapati in gradina!!!!
14 mai 2017, 15:21
Cât kitchi de ala ieftin :)) ma eu aveam pretenții de la oameni din comuna aia, ca-s oleacă mai cu o carte citită fata de restu, da se pare ca toți o apa si-un pământ...ne merităm soarta...
14 mai 2017, 15:14
Felicitari primariei Joya na concertele nu au scop educativ sunt sa ne distram si ne-am distrat bblana aseara
14 mai 2017, 15:05
Esti frustrat .vem asa si la anulProgramul de la concert a fost cel mai bun si fetele cele mai sexy
14 mai 2017, 14:47
Manelismul si tractorul ar trebui sa fie stema comunei lui Eminescu. Cam asta este nivelul actual de inteligenta. Mirlani beti si funduri supraponderale goale. Este absolut gretos ce au facut din comuna poetului. Ma mir ca nu l-au adus pe salam, guta si minune!
14 mai 2017, 14:28
Ce ti alegi aia culegi. Daca funduri goale si grase ii plac ce vrei tu? Sa fie sigura femeia ....ca nu are concurenta...Termica ....mama ei de viata cu directorii.....
14 mai 2017, 12:07
Intr un cuvant dizgratios. ...pacat de banii cheltuiti pentru aceasta manifestare..rusine primariei pentru asemenea gusturi....sunt atat de multe nume sonore ...unul dar bun...nu asemenea adunatura de ...urat..va intrec multe comune....idei proaste in locuri frumoase.
14 mai 2017, 11:11
dizgratioase asa zisele dansatoare.........
14 mai 2017, 10:48
se vede ca ești tuta ...și mori de necaz ...tineri știu sa se distreze ...poate ești o urata și stai în casa ...dute în lumea ta ..felicitări primăriei..
14 mai 2017, 10:40
..ce legatura au parasutele astea cu Eminescu???..asa educam noi tinerii??.halal primari inculti si nesimtiti...
14 mai 2017, 10:08
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.