Top News
Stupoare în curtea sediului DIICOT pe secretele ”domnului Paul”, profesorul pedofil : Cum?! Ăsta l-a ars pe frate-meu?! Îl distrug!! - VIDEO

Se poate spune că joi, 19 mai 2016 a fost ziua adevărului. Pentru toți profesorii de la Școala de Cooperație, pentru colegii de la Rediu sau pentru rudele elevilor care au întreținut relații sexuale cu Paul Lupu, profesorul care a fost deja reținut de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoșani. Este acuzat de pornografie infantilă și acte sexuale cu minori.

Numărul tinerilor cu care s-a culcat „domnul Paul” cum îi spuneau băieții se poate să fie mai mare, însă din dosar reiese că patru sunt minori. Iar printre aceștia posibil să fie și fratele unui botoșănean care și-a adus mama cu un taxi la DIICOT, după ce au primit un telefon urgent.

16 ani are fratele acestuia.

 

Bărbatul așezat pe o bancă în curtea sediului DIICOT se foia nerăbdător să vadă dacă iar a intrat în bucluc. Era o fire mai vulcanică. Când a aflat însă că despre fratele său este vorba expresia feței i s-a transformat brusc.

-    E cumva vorba de unul Paul? Am zis de la început că e ceva în neregulă cu el, că e pe invers! I-am zis lui frate-meu, el nu, că domnul Paul în sus, domnul Paul în jos.

 

Tânărul a povestit cum fratele lui venea acasă și spunea că vizita des apartamentele profesorului cu care făcea ore la școală și practică la Rediu. Nu singur, ci mai în toate cazurile însoțit de încă doi, trei băieți. Erau serviți cu suc.

Treptat, treptat tânărul a început să realizeze de fapt ce i s-a întâmplat fratelui lui. Iar șocul înțelegerii parcă l-a străbătut ca o undă.

-    Cum?! Ăsta l-a ars pe frate-meu?! Îl distrug!! Stau aici și îl aștept….

 

A urmat un șuvoi de cuvinte grele, pline de durere amestecată cu o furie furibundă.

 

A renunțat după ceva timp și s-a pierdut printre trecătorii de pe strada în care se află sediul DIICOT. Nu și-a mai așteptat nici mama care a ieșit de la audieri după mai bine de trei ore.

 

Un alt băiat a petrecut și el întreaga zi plimbându-se în susul și josul străzii. Nu s-a regăsit printre cei audiați până în jurul orelor 19:00. Însă de la depărtare a privit cum fostul lui șef era adus la audieri cu geaca în cap și o sticlă de apă în mână.

Băiatul care părea să aibă în jur de 20 de ani nu a vorbit prea mult. A spus că i-a fost doar subaltern lui Paul Lupu, nu și elev. Era chemat mai ales la nunți sau cumetrii. Nu era angajat pe perioadă nedeterminată. A primit și el un telefon și s-a prezentat la DIICOT. Întrebat dacă se regăsește printre victime a râs nervos și a negat. Era extrem de curios de pedeapsa care se aplică în astfel de cazuri. Câți ani ar sta Paul Lupu după gratii pentru ceea ce a făcut?

De la depărtare a privit cum, cu haina în cap a ajuns la DIICOT și un coleg de la Rediu. Cămașa albă și pantaloni negri, specifici chelnerilor.

 

În tot acest timp, anchetatorii strângeau probe și audiau victime. Din cele două apartamente ale lui Paul Lupu, un tip înstărit după cum ai povestit cei care au trecut pe la DIICOT s-au ridicat componente IT pe care erau stocate orgiile sexuale la care participa cu băieții. Sex oral în principal.


Nu s-a intrat în detalii, cine, cui.


Nu se știe nici cât de mult au fost constrânși băieții să participe la aceste acte sexuale sau dacă unii au ajuns chiar să considere aceste ”experiențe” ca fiind poate normale. Și nici dacă au știut că profesorul lor, directorul lor, domnul Paul, i-a filmat în timp ce se consumau aceste acte sexuale masculine.

Paul Lupu va fi prezentat cel mai probabil astăzi în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Loading...
ȘOC după ȘOC! Cu CINE ar fi făcut de fapt sex profesorul de la Cooperație 
Profesorul care s-ar fi iubit cu elevii: Divorţat şi fără copii, fost director la un hotel celebru din Suceava
Profesorul pedofil adus la audieri cu haina în cap – DETALII ȘOCANTE din dosar VIDEO

 

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Eu cred ca numele magazinului il da de gol: boulangerie
7 octombrie 2016, 01:40
Apropo daca esti curios acest domn profesor avea 3 facultati si 2 mastere.si am fi curiosi a cu-i interese servesti si invidia pe restaurantul Rediu deja ti-ai exprimat-o canalie,Oare nu-ti prieste afacerea murdara si vrei sa-i ,,ingropi,, /N-ai sa reusesti! Iar creierul tau marsav e de 1000de ori mai mic si imputit decat a cinstitului profesor!
23 mai 2016, 12:44
Da dar a cui a fost interesul sa-l denigreze in acest moment,nu va puneti intrebarea? E cusuta cu ata alba toata chestia asta si INDIVIDUL care sta in spatele acelor nemernici care i-au stricat imaginea o sa-i trasneasca Cel de sus tot neamul lor !
23 mai 2016, 12:37
sunt si baieti rau intentionati care i-ar fi putut face rau.Eu nu cred cu toate ca am stat mereu langa dumnealui din clasa a 9 si am fost cu dumnealui peste tot ,impreuna cu alti doi si nici pomeneala de asa ceva.Am dormit la sucevita in camera cu dumnealui si spun cu mana peinima ca nu am auzit vorbe despre dumnealui niciodata.A TERMINAT SI O FACULTATE SI M-A AJUTAT ENORM CA M-A INTELES SI AM LUCRAT IN TOT ACEST TIMP ,PENTRU CA AM FACUTO LA FRECVENTA REDUSA.nU STIU CE SA ZIC ,NU ARE APARTAMENTE CI STA IMPREUNA CU MAMA LUI, IN ALT APARTAMENT APARTINAND PATRONULUI DORMEAU BAIETI CARE LOCUIAU DEPARTE SAU NU REUSEAU SA AJUNGA ACASA,NEFIIND DIN ORAS ,DEOARECE PETRECERILE LA RESTAURANT ERAU PANA TARZIU.probele nu le inteleg...domnul avea o tableta care umbla la vedere cu ea si un telefon.NOI NU AVEAM TIMP DE MERS LA TOALETA LA CATA TREABA ESTE LA UN RESTAURANT,DOMNUL SE BAGA DE MULTE ORI LA BUCATARIE SA AJUTE ACOLO PERSONALUL CAND ERAU AGLOMERATI.eu si colegii mei si patronul si personalul ,tot nu credem ca ar fi vinovat.a fost un soc mare cand am auzit .POATE SA FIE SI O RAZBUNARE ...A CUIVA CINE STIE?
21 mai 2016, 23:21
Mare personalitate care merita descreditata si denigrata,cred ca astia de-i luati apararea sunteti buni prieteni cu domnul profesor ( apropo ce facultate a terminat) .Cred ca nimeni nu este arestat 30 zile fara probe.Daca va fi gasit vinovat si de instantele superioare cred ca va fi impreuna cu patronul sau de la Rediu si cred ca va avea un regim rezervat asa ca va avea nevoie de un butoi cu vaselina.
21 mai 2016, 20:47
Oare e greu sa platesc pe vrun golanas cu bani sa spuna ca a avut de a face cu profu?ai sa fim seriosi probele sunt si din 2014 si acum acei baieti au ramas la sucevita si au fost platiti de vreun barosan sa ii denigreze imaginea....profesorului
21 mai 2016, 00:13
Si uite asa , inca un motiv serios pentru ca dezaxatii sexual sa ceara legalizarea casatoriilor intre homosexulai, ca sa nu mai para anormali !
20 mai 2016, 22:36
Eu zic ca dovezile si respectivi martori o sa Inchida cazul , ca voi astia care il stiti sigur sunteti fete sau colegi de al dansului si ii vreti binele , dar "copii" care au fost atinsi de L.P. stiu mai bine prin ce au trecut si ce e adevarat ca aceeia ce au intretinut relatii sexuale au fost platiti ca nici de buna voie si nici cu forta nu au facuto , au facut asta pentru bani
20 mai 2016, 18:31
Voi va auziti ce spuneti, daca au fost gasite filmulete cu minori cand faceau acele lucruri, nu va ganditi daca mai statea in libertate , poate si copilul vostru ar putea ajunge pe mana acestui pedofil , cunosc unul dintre acesti 4 tineri, e socat de cateva luni, merge la psiholog , cum sa mai spuneti ca nu e vinovat, fi.mi.ar scarba de asemenea persoane
20 mai 2016, 17:51
Mmmmda.....voi astia care scrieti stirile astea ati inteles rau de tot libertatea presei.
20 mai 2016, 16:21
Sincer il cunosc bine si..am mari dubii ca a savarsit faptele de care e acuzat... desigur, ancheta v-a clarifica situatia... oricum e destul de usor sa distrugi cariera si viata cuiva... parca a mai fost un caz de acest gen in judetul Botosani, pe la Saveni cred, in care s-a dovedit ca profesoara era nevinovata si colegii ei au pornit zvonul respectiv alaturi de elevii "bine inentionati"
20 mai 2016, 12:58
serios? informati-va bine si nu mai vorbiti aiurea! Il cunoastem si excrocii care vor sa-i discrediteze imaginea vor plati!
20 mai 2016, 11:58
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.