Top News
Trezorierul PNL, unul dintre cei mai avuți liberali, INTERZIS la vot în alegerile interne fiindcă nu și-a plătit cotizația

Trezorierul filialei judeţene a PNL nu a putut vota la scrutinul care a avut loc la municipiu pe 8 aprilie tocmai din cauza unor probleme financiare.

Au votat doar PNL-iştii cu cotizaţia la zi


Radu Judele a participat la Comitetul de Coordonare Local (CCL) în care s-a desemnat noua echipă de conducere de la Botoşani, însă comisia de organizare a alegerilor i-a interzis să voteze. Iar motivul a fost acela că fostul administrator public al judeţului nu se afla la zi cu plata cotizaţiei. PNL Botoşani a pus în practică o decizie luată la nivel naţional prin care drept de vot la alegerile interne au doar liberalii care erau membri de partid la finele anului trecut şi care sunt la zi cu plata cotizaţiei. Iar fostul administrator public al judeţului nu s-ar fi încadrat în cel de-al doilea criteriu.


„De la centru am primit o hârtie că trebuie să fie înscrişi în aplicaţia «My PNL» până la 31 decembrie şi trebuie să aibă plătită cotizaţia până la 31 martie”,

Stelian Pleşca, secretar general al PNL Botoşani.


„Cotizaţia pe anul 2050 sau pe anul 2175, pe care n-am plătit-o?”


Acesta a evitat să comenteze probleme lui Radu Judele, arătând doar că hotărârea luată de conducerea centrală a adus un reviriment financiar în partid, care a avut parte de o creştere semnificativă a încasărilor. Aplicaţia „My PNL” permite cunoaşterea la zi a situaţiei membrilor de partid şi a cotizaţiilor plătite astfel încât cei care nu aveau contribuţia achitată nu au primit buletin de vot.


„Eu cred că sunt nebuni şi cu asta basta. Asta-i tot, ce pot să le spun? Cotizaţia pe anul 2050 sau pe anul 2175, pe care n-am plătit-o? Eu cred că n-am plătit cotizaţia pe anul 2050, până atunci este plătită. Dacă aşa se joacă pe acolo eu n-am ce să le fac. Eu am cotizaţia plătită cred şi pe 2050, dacă nu, pe 2049, sigur. Sunt tot felul de mizerii, că nu pot să le spun altfel”,

Radu Judele, trezorier PNL Botoșani.


Acesta a dat de înţeles că ar fi plătit la PNL mult mai mulţi bani decât cotizaţia curentă, lucru recunoscut chiar şi de unul dintre liderii filialei judeţene, care însă a explicat că, „el a dat anii trecuţi, într-adevăr, dar anul acesta, pe primele trei luni, nu avea dat nimic”.

100 de lei pe lună


este cotizaţia care trebuie plătită de un membru PNL care are şi calitatea de consilier judeţean, în timp ce un liberal fără funcţie aleasă trebuie să achite doar trei lei.


Potrivit ultimei declaraţii de avere completată, Radu Judele avea ca administrator public al judeţului un salariu de 4.700 de lei.


În ciuda problemelor cu cotizaţia acesta va rămâne trezorier cel puţin până la alegerile din filiala judeţeană, programate în ultimul week-end al lunii.


Radu Judele este asociat la două firme din România și la una din Maroc.

Loading...
PSD-ul bate deja PNL-ul... la miliardele de lei vechi adunate, social-democrații au strâns aproape dublu față de liberali
Campanie electorală pe banii… noștri? CUM ajung candidații la inimile alegătorilor

 

Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

Judele 3 ca si plecat la alde ! Dar cine este judele pentru pnl , ce a facut el ? Contracte? Cat despre iliuta nu plangeti a fost viceprimar si nu i- a placut ca era salariul prea mic si a plecat la spital pe vreo 10 000 de parai ! Ei si de acolo a plecat in privat si normal si- a negociat un salariu plecand de la ce avea - 10 000 de la stat .asa ca poate plati cotizatie pana in 2050 cum spunea judele ca oricum e pe plus de cand a intrat in politica ! Si daca privim in timp si director la telecom a ajuns tot numit de partid dupa care s- a considerat apolitic.Cand a ramas somer si- a adus aminte ce mult iubeste pnl care l- a primit si i- a tot dat !
20 aprilie 2017, 12:34
El a platit saracul pana in 2175, dar lui Turcanu!Ce sa-i faci, a gresit viramentul!
20 aprilie 2017, 12:02
Mai Raducule ,iti vine ca o manusa.Pleci la ALDE ,dar nu ca tradator sau lingusitor de functii ,ci DEMN ba ca aia de la PNL nu te-au lasat sa-ti exerciti dreptul democratic de a vota.Iti dai seama ce oameni au condus judetul ,au fost directori?!Pai tu mai tu nu stii ca acea cotizatie se plateste lunar si nu se reporteaza de la an la an.Pai un amarat de membru da 3 lei lunar,un sef de zona 20 de lei dar din banii munciti de el.Tu dai 100 de lei ,dar partidul iti da vreo 1000 de lei ca esti consilier judetean,mai esti prin consilii de astea de administratie de taiat frunze la caini unde iar mai intra niste bani moca..Cine te-a oprit pe tine sa dai 300 de lei anul asta?!Pai Iliuta e cam singurul caruia partidul nu l-a facut primar ,consilier,parlamentar director si omul da cotizatie de presedinte ,cred ca vreo 200 lei lunar.De vreo 3 ani lucreaza in privat si omul isi achita onest cotizatia.Voi astia care sunteti unsi directori ,consilieri o stiti foarte bine ca fara partid nu ajungeati acolo.Adica ,daca partidul te-a facut din nimic cineva ,e mare problema sa dai un banut cotizatie?!Ala simplul membru da din salariul lui muncit 3 lei lunar ...cum sa te compari cu ala care ia spagi si comisioane de sute de mii de euro?!
20 aprilie 2017, 11:35
Ultimul test.
20 aprilie 2017, 10:24
judele nu este nicidecum o persoana incomoda, dar mai intai sa se hotarasca daca este membru pnl, alde sau cine stie, al altui partid politic. si apoi, usa este deschisa ...in ambele sensuri
20 aprilie 2017, 09:26
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.