Top News
UNICAT: Un primar a pus popriri pe conturi şi sechestre pe bunuri la toţi locuitorii şi toate firmele cu datorii la bugetul local

Dacă unii primari preferă să se comporte “cu mănuşi” în ceea priveşte încasarea taxelor şi impozitelor la bugetul local pentru a nu-i supăra prea tare pe votanţi, există totuşi unul pe care parcă nu l-ar mai interesa vreo candidatură.

Astfel, după ce în 2015 a iscat un scandal naţional, cerându-le oamenilor să nu mai stea acasă şi să se apuce de muncă, în 2017 Cătălin Rotundu a declanşat executarea silită a tuturor locuitorilor datornici ai comunei.


787.840 de lei


are de recuperat Primăria Dângeni de la persoanele fizice, aproximativ 40% din sumă fiind reprezentată de amenzi.


Primarul liberal susţine că administraţia locală nu poate oferi servicii publice de calitate în condiţiile existenţei unor creanţe la un asemenea nivel.


“Atât timp cât avem pretenţia de a beneficia la timp de toate serviciile publice şi ca Primăria să acţioneze imediat pentru reabilitarea drumurilor sau a defecţiunilor iluminatului public, precum şi la multe alte solicitări făcute de locuitorii comunei, aşa şi noi ca cetăţeni trebuie să ne respectăm la timp obligaţiile faţă de comună”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Dar asta nu este tot. Agenţii economici cu sediul în Dângeni, care la rândul lor înregistrează debite totale de 157.009 lei, au parte de acelaşi tratament. Şi pentru ei primarul a anunţat că a dispus instituirea de popriri şi sechestre.


“Sunt convins că, dacă personalul Primăriei care activează în compartimentul de colectare a veniturilor îşi făcea treaba la timp, nu se ajungea într-o asemenea situaţie total neplăcută, deşi le-a fost atrasă atenţia în mod repetat să-şi îndeplinească atribuţiunile de serviciu”,


Cătălin Rotundu, primar Dângeni.


Acesta a adăugat că nu doreşte răul nimănui, dar nici nu poate lăsa ca localitatea pe care o conduce să ajungă “ruşinea judeţului”.

 

Loading...
FOTOGALERIE Oamenii din comuna frecătorilor de mentă pe banii statului au pretenţii de 2.000 lei/lună: Când nu mai au bani, fură ce apucă
Comuna ”puturoșilor” e iar celebră : Pentru ea, Cioloș a sfidat CCR și Comisia de la Veneția

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Viața în blocul fantomă, locatari zgribuliți de frig, pereți găuriți, oameni plângând ca niște copii – GALERIE FOTO & VIDEO

Ieri, 15 noiembrie s-au împlinit fix două luni de zile de la explozia care a zguduit blocul din Primăverii și care a schimbat destinul celor 13 familii care locuiesc în această scară. Două luni de zile și parcă, pentru acești oameni, timpul s-a scurs degeaba.

ALARMĂ METEO: Un ciclon polar ajunge în judeţele Botoşani şi Suceava şi aduce prima ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) avertizează că, de duminică, prin nordul ţării, va pătrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitaţiile în ninsoare şi care ar putea interacţiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului şi are o masă de aer cald.

Karatista cu atitudine a atras privirile și a devenit Miss Boboc – GALERIE FOTO

Într-o sală plină doar pe jumatate, Liceul Tehnologic „Elie Radu” şi-a desemnat cei mai frumoşi liceeni de clasa a IX-a.

Alarmă bugetară: A două cea mai mare unitate a statului de la Botoşani a rămas FĂRĂ BANI DE SALARII

România are o creştere economică uriaşă, aproape toate fondurile de la Consiliul Judeţean şi unităţile subordonate s-au direcţionat spre salarii, dar totuşi una dintre acestea nu mai are bani de lefuri.

Amendă pentru 160 de km/oră la o mașină dată jos de pe platformă de o firmă din Botoșani, amenințări și înjurături

În România zilelor de astăzi s-a ajuns la situația în care oricine poate obține statutul de patron, prin înființarea unei firme. Iar serviciile oferite ajung să fie, evident, pe măsura eforturilor depuse.

A zburat inclusiv patul! Intervenţie în forţă a Urban Serv şi Poliţiei Locale într-un cartier unde munţii de gunoaie intrau în bloc – GALERIE FOTO

Desfăşurare de forţe luni dimineaţă în cartierul Pacea, acolo unde grămezi uriaşe de gunoaie împânziseră un spaţiu verde şi începeau să intre în bloc.  

Mihaela, frumusețea lovită de o boală cumplită, primește un ajutor neașteptat de la câțiva bărbați celebri din capitală

În ultima miercuri a lunii noiembrie, la București va avea loc a V - a ediție a NovemBEARD, manifestare a bărbaților bărboși și a celor care pentru o lună decid să-și lase barba să crească... în scop caritabil.

„Fetele de la Botoşani” s-au dus cu vin, usturoi şi-o... mască la Măruţă – FOTOGALERIE ce-a făcut realizatorul cu „obiectul vestimentar”

După toată mass-media locală, „Fetele de la Botoşani” şi al lor cântec de promovare al judeţului au ajuns şi în cea naţională. Astfel, dacă joi melodia „Hai la Botoşani” a fost difuzată de Radio Zu, vineri tinerele au apărut la Pro TV.

Șeful Poliției Rutiere vrea liber la parcare pe TOATE locurile concesionate, pe timpul zilei

Cel mai probabil, peste două luni de zile, noul regulament de blocare și ridicare autoturisme din municipiul Botoșani va intra în vigoare.

Loading...
13 milioane de euro în joc! Anunţ de ultimă oră despre Uvertura Mall în pragul licitaţiei de vânzare a centrului comercial

Compania care administrează cel mai mare centru comercial al Botoşanilor a trimis miercuri seară un comunicat referitor la scoaterea la vânzare a acestuia de către Management Reorganizare Lichidare Iași. SC Uvertura City Mall SRL anunţă că hotărârea de valoficare a imobilului a fost deja contestată de trei creditori. Societatea previne practic potenţialii cumpărători că ar putea pierde clădirea.

„Oaia neagră” a Spitalului Județean a intrat în lumea civilizată, cu bani puși deoparte și deținuți de la Penitenciar – GALERIE FOTO & VIDEO cum arată acum

Probabil una dintre cele mai vechi secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati arată în sfârșit în concordanță cu anul 2017 al unei Românii europene.

Divorţ catastrofă în familia unui doctor, au ajuns să scoată la vânzare inclusiv sediul Primăriei

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Face show în oraș! Un apartament plus alte 12 camere închiriate pentru Horia Brenciu la un hotel din Botoșani

Horia Brenciu va susține la sfârșitul acestei săptămâni un concert la Botoșani, iar pentru reușita acestuia s-a pus în mișcare o întreagă mașinărie. Artistul nu va veni singur, ci însoțit de un staff format din aproximativ 20 de persoane.

Demisie bombă la Urban Serv, fiica lui Vâzdoagă a ajuns nr. 1

Preşedintele consiliului de administraţie al SC Urban Serv SA a renunţat luni la funcţie. Ion Sorici a demisionat din funcţie din cauza unor probleme de familie.

O altfel de idee! Trecere de pietoni tradițională la Botoșani

Inițiativă inedită din partea unor membri implicați în diverse proiecte sociale și educative ale comunității botoșănene: soții Teodor și Iustina Cenușă sunt cei care au venit cu ideea amenajării la Botoșani a unei treceri de pietoni tradiționale, la costuri mici, însă cu un rezultat reușit.

Hai la Botoșani! Patru fete fac o reclamă extraordinară Botoșanilor, peste 25.000 de oameni le-au văzut într-o zi - VIDEO

Dacă autoritățile botoșănene nu fac mai nimic pentru promovarea județului, ajungând să tipărească și calendare cu imagini din alte părți ale țării, patru tinere s-au gândit să scoată aceste meleaguri în față.

VENEŢIA DE BOTOŞANI: 65-70% din apă se pierde şi se fură - Dacă s-ar diminua mare parte din pierderi şi furturi, apa ar ajunge la toţi consumatorii

Compania de apă şi canalizare controlată de Consiliul Judeţean Botoşani înregistrează pierderi care trec masiv de jumătate din cantitate. Asta cel puţin într-o localitate din sudul judeţului.

Doi părinți frânți de durere cer dreptate pentru fata lor moartă într-o cursă ilegală de mașini: Cea mai dureroasă grevă din câte s-au văzut la Botoșani– FOTO&VIDEO

Trecătorii au rămas țintuiți în loc de tânguielile care răsunau în Piața Revoluției, astăzi, mașinile încetineau în dreptul celor doi oameni cu haine negre. Era glasul aproape stins al unei mame care a trăit cea mai mare dramă pe care o poate oferi soarta: și-a îngropat fata de 20 de ani, iar pe celălalt copil l-a văzut chinuindu-se luni de zile.

Mormântul unui fost polițist distrus, fiul oferă RECOMPENSĂ substanțială pentru informații – GALERIE FOTO

După cazurile de profanare de morminte de la Cimitirul Eternitatea și un altul mediatizat mai puțin de la Pacea, încă un mormânt a fost găsit de familie, distrus.

DEMENŢIAL: Un primar din judeţ propune oamenilor să-l omoare fiindcă este 'cel mai prost primar pe care comuna l-a avut'

Mai săraci sau mai bogaţi, mai puturoşi sau mai harnici, dar cu siguranţă niciodată plictisiţi. Aşa sunt oameni dintr-o comună botoşăneană şi asta în mare parte datorită primarului.

La Dîngeni există un primar lipsit de respect si responsabilitate. Este o situaţie dezastruasă din punct de vedere financiar şi administrativ. Vinovat pentru această situatie este ROTUNDU C.si nu cetăţenii comunei Dîngeni,care l-au votat şi au avut încredere in el.Acest personaj negativ trebuie să dispară cât mai repede din acest decor(Primăria com.Dîngeni),pâna nu distruge şi ce a mai rămas bun ..........RUŞINE să-i fie,nu este demn de aceasta functie de primar,care implică respect şi afectiune faţă de tot ce se peterce .....
1 noiembrie 2017, 15:53
Lasa bre, pune Catalin bani la CEC din conturile primariei si va cumpara mici si bere. Voi o sa ragaiti si o sa flatulati si o sa-l votati. O sa mai plantati niste crengi pe drumuri, o sa mai aatupati gaurele financiare si inainte spre luminita de la capatul tunelului. Cand Catalin gandeste toata presa vuieate!!!!!! Ha, ha, ha.....
1 noiembrie 2017, 10:56
Domnule este clar ca nu te mai interesează alt mandat,deoarece stii prea bine ca nu o sa il mai prinzi.Ti ai batut joc prea mult de comuna noastra,ai facut tot ce ai vrut cu nestiutorii tăi de consilieri care nu stiu bine sa scrie dar nu mai ales sa stie ce prostii spui tu in sedintele de consiliu.Ai încărcat primaria cu cheltuieli inutile,care nu erau necesare,mai ales de ce trebuia ca zilile comunei sa tina trei zile si mai ales de ce ai adus cântăreți scumpi,probabil ca sa ti scoți poze cu ei,caci tu daca nu ti scoți poze nu poti dormi.Iti pot pune o intrebare cu ce merg cele trei masini personale ale familiei tale? Cu apa? Soferul primăriei de ce calareste masina mare a ta pe banii nostri? Familia ta a platit toate dările la Primărie? Vezi ca mereu te dai mare intra picătură de apa si sa nu te înece la mal!!
1 noiembrie 2017, 07:43
Loading...
Sondaj
Credeți că ”revoluția fiscală” a Guvernului va aduce lucruri bune pentru Botoșani și România?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”Din cele patru locuri unde au fost înscriși câte doi o persoană a fost absentă, o persoană a fost descalificată pentru că are garaj. Într-un caz două doamne licitat până la 440 lei pe loc în zona Calea Națională nr 7 ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.6400 lei
USD
Dolarul SUA
3.9322 lei
CHF
Francul elveţian
3.9662 lei
GBP
Lira sterlină
5.2076 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4928 lei
XAU
Gramul de aur
162.2804 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2236 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4878 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9665 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0837 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6235 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.1 o C
Dorohoi
4 o C
Bucecea
6.1 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
4 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.