Ancheta săptămânii
Marea alianță s-a copt în capitală și s-a spart la Botoșani: PSD pe cale să piardă candidatura la CJ sau Primăria Botoșani - Un taliban politic

Pasul înapoi făcut de Lucian Borfotină în privința candidaturii la funcția de primar al municipiului Botoșani ar putea fi doar una dintr-o serie de manevre de anvergură care vor avea loc până la startul oficial al campaniei electorale. Iar totul este legat de rezultatul negocierilor pe care PSD și ALDE le poartă la București.

Botoșaniul cedat de Botoșani pentru Gabi Firea la București


Conducerile centrale ale celor două formațiuni ar fi convenit să prezinte o listă comună la alegerile locale din 27 septembrie, lucru care ar urma să fie făcut public în a doua parte a acestei luni.


În cadrul discuțiilor purtate de echipele Marcel Ciolacu / Paul Stănescu – Călin Popescu Tăriceanu / Daniel Chițoiu, liberalii-democrați ar fi solicitat cedarea unor candidaturi în schimbul susținerii Gabrielei Firea la București.


Iar liderii social-democrați și-ar fi dat în principiu acordul ca în cadrul alianței care se prefigurează, la Consiliul Județean Mureș și la două primării municipiu reședință de județ, Botoșani și Brașov, să fie nominalizați membri ALDE. La CJ s-ar fi negociat pentru Traian Bendorfean, abia numit președinte ALDE Mureș, iar la cele două orașe pentru Lucian Borfotină, respectiv Gheorghe Ialomițianu, fost ministru al Finanțelor. În aceste condiții, social-democraților botoșăneni le-ar fi rămas candidatura la Consiliul Județean.


Surpriza a apărut însă a două zi după aceste negocieri, când Lucian Borfotină și-a anunțat retragerea din cursa pentru Primăria Botoșani. ALDE nu avea un alt membru pregătit pentru această funcție și ar încerca să îl mute pe Bogdan Dăscălescu de la CJ la municipiu.


Aceasta ar fi o variantă, însă nu este exclus ca ALDE să forțeze o inversare, în sensul în care PSD să își desemneze candidatul la Primăria Botoșani, iar liberalii-democrați pretendentul la CJ.

 

Țurcanu, aproape să le sufle a două oară PSD-iștilor o candidatură capitală


Deși liderii PSD Botoșani se opun vehement unei alianțe în care să cedeze una dintre cele două candidaturi la ALDE, se pare că Florin Țurcanu are foarte multă trecere la conducerea centrală a partidului și, după ce a obținut în decembrie funcția de prefect spre marea mirare a liberalilor, ar fi reușit în preajma alegerilor locale să convingă șefii de la București să solicite ferm Primăria sau CJ-ul.


”Cei de la PSD știau de la început că au de-a face cu un taliban politic”, a fost reacția lui Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, când a fost întrebat despre rezultatele negocierilor din capitală.


De altfel, ultima mișcare nu ar face altceva decât să confirme ceea ce fostul președinte al CJ previzionase într-un interviu acordat ziarului Botoșăneanul.


În plus, după cum Botoșăneanul a anunțat încă de pe data de 6 iunie, la PSD Botoșani s-a discutat oficial într-o ședință despre o candidatură comună cu ALDE, dar și cu Pro România.


De asemenea, nu ar fi prima oară când Florin Țurcanu le-ar sufla o candidatură importantă PSD-iștilor după ce în 2012, în cadrul USL, a obținut sprijinul alianței pentru nominalizarea sa la șefia CJ în detrimentul lui Gheorghe Marcu, președinte PSD Botoșani la acea dată.

 

Cu o lună și jumătate înainte de campanie, PSD-iștii încă nu au candidat la CJ


Iar faptul că PSD Botoșani nici până la această dată nu și-a desemnat aspirantul la președinția Consiliului Județean, lucru de neimaginat la alte runde electorale cu doar o lună și jumătate înaintea campaniei, vine să susțină varianta că există o problemă cu candidatura la CJ.


Chiar și unii lideri ai PSD Botoșani ar fi realizat (lucru pe care îl și recunosc în cadrul unor discuții neoficiale) că oricare dintre variantele Lucian Trufin și Dorin Birta sunt pierzătoare întrucât ar demobiliza organizațiile din fostele colegii axate pe Dorohoi și Săveni, fiefuri roșii, în cazul în care este stabilit un candidat de pe cealaltă zonă.


Astfel, ar căpăta tot mai mulți adepți ideea sprijinirii unui candidat din municipiul Botoșani, care să împace ambele tabere.

 

Șefii de la București ar vrea să îl trimită pe Budăi la Botoșani


Tocmai pe fondul acestor necunoscute a reapărut informația că asupra lui Marius Budăi s-ar face tot mai multe presiuni de la nivel central ca să intre într-o bătălie la alegerile locale, variantă pe care însă deputatul, de a cărui atitudine de superioritate și infatuare se plâng tot mai mulți PSD-iști, nu o îmbrățișează, dorința sa fiind aceea de a obține un nou mandat de parlamentar.


”Ceea ce pot să vă spun este că sunt candidatul PSD la Primăria Botoșani”, a negat Cosmin Andrei informațiile privitoare la o posibilă cedare a candidaturii către ALDE.


De altfel, actualul viceprimar ar urma să își finalizeze cât de curând programul electoral cu care va intra în cursa pentru postul de edil șef.


Pe de altă parte, deși PSD-iști se opun cu vehemență, unii lideri politici recunosc că, ”dacă se hotărăște clar la centru, nu prea mai ai ce să faci”.

 

 

Meci în patru la PSD, în care însă doi își doresc să ia bătaie


Pe de altă parte, dinspre PSD se înmulțesc informațiile că Lucian Trufin și Dorin Birta, cei doi social-democrați rămași teoretic în cursa finală pentru stabilirea candidatului la președinția Consiliului Județean Botoșani, ar fi fost eliminați printr-o simplă directivă a conducerii centrale. Pentru a preîntâmpina tensiuni în teritoriu, la București s-ar fi hotărât ca pentru acest post în toate județele să candideze doar președintele în funcție sau președintele organizației județene de partid.

 

Astfel că, o firmă controlată de Vasile Dâncu, vechiul strateg al social-democraților, a efectuat săptămâna trecută un sondaj la Botoșani în care ar fi fost introduși doar Costică Macaleți și Doina Federovici. Lidera PSD Botoșani nu își dorește însă să intre în cursă la votul uninominal de la locale astfel încât ar putea ajunge în situația de neconceput până acum câteva săptămâni de a-l susține pe Costică Macaleți, cel pe care a tot încercat să îl lase fără funcție.


Pentru Primăria Botoșani în sondaj au intrat Marius Budăi și Cosmin Andrei. Asemeni senatorului Federovici, nici deputatul Budăi nu vrea să intre într-o bătălie electorală cu vot uninominal, mult mai aplicată și care necesită o cunoaștere aprofundată a problemelor de administrație, urbanism și nu numai, ci preferă adăpostul unei candidaturi pe listă la Parlament, unde poate învârti în neștire aceleași cifre și mesaje pentru pensionari.

 

loading...

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

ANALIZĂ: Cifrele NU mint – Românii se îmbolnăvesc mai tare de Covid-19 de fiecare dată când Iohannis cere prelungirea Stării de Urgență sau de Alertă
Pe 9 iunie președintele României anunță prelungirea Stării de Alertă cu păstrarea mai multor restricții, de la cinematografe și locuri de joacă închise la restaurante deschise doar pentru terase. Apar imediat proteste din partea mai multor asociații, patronate și politicieni, iar unele partide amenință că nu vor vota încă 30 de zile de Stare de Alertă.
Hotelieri puși să alerge după bani! Botoșănenii băgați FORȚAT în carantină așteptați să-și plătească cazarea și masa... de bunăvoie
În Ordonanța Militară cu numărul 4, ministrul Marcel Vela anunța o serie de măsuri pentru românii care nu respectă izolarea la domiciliu. Aceștia au fost introduși în carantină instituționalizată, adică într-un loc aflat sub paza Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Iar mai apoi obligați să plătească și costurile cu cazarea și masa pentru 14 zile.
Violența domestică la noi! Mamă a trei copii cu gâtul tăiat de la o banală salată! Agresorul lăsat liber să meargă acasă, după doar o noapte
Campaniile împotriva violenței domestice rămân doar acțiuni prin care se cheltuiesc mulți bani pe tot felul de pliante și pe ședințe cu oameni cu talent  oratoric, care expun întâmplări pe care probabil că nu le-au trăit vreodată. Pentru că întotdeauna viața bate filmul, iar realitatea este trăită doar de victime. Toți ceilalți rămân simpli spectatori. 
O trăim și pe asta: administrator de grădiniță trimis șef la instituția care gestionează apele
La adăpostul pandemiei în unele instituții din România continuă să se întâmple lucruri necurate. Iar astăzi facem referire la o numire scandaloasă de șef la una dintre cele mai importante unități de stat.
Pandemia pare desprinsă dintr-un film devenit celebru: Botoșani în fruntea țării și la decese cu 42 de înmormântări ”made in Covid”
Viața trăită de botoșăneni în ultimele două luni, transpusă într-un tablou creionat pe întreg globul pământesc, a semănat izbitor cu un scenariu de film. Un paradox, am putea spune, având în vedere că în trecut, fără excepții, viața reală era sursa principală de inspirație a cinematecii.
Asta nu v-o spune vreo instituție! Suntem de fapt pe locul 3 în România la Covid-19, după Suceava și Arad
La ora redactării acestui articol este data de 7 mai, iar pe la amiază Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite obișnuitul comunicat de presă privind evoluția pandemiei în România. Cu 560 de cazuri, Botoșani se află din nou pe locurile fruntașe. Suntem pe 6 între toate județele țării.
Dosarul de la Botoșani care ajunge la CEDO, după un proces plecat de la o simplă... Dacie, în urmă cu 8 ani
Opt ani de zile s-au scurs de când a început calvarul pentru un bărbat și o femeie, ajunși în prezent dușmani legali, protagoniști în procese înregistrate pe rolurile instanțelor de judecată sau în dosare instrumentate de organele de cercetare penală, polițiști și procurori.
Dezastrul de la ”Mavromati”: Oameni intrați cu alte boli și infectați cu coronavirus - Am ținut bomba cu ceas fix în Spitalul Județean
Dimensiunile dezastrului de la Spitalul Județean Botoșani sunt mai mari decât le arată statisticile pe care autoritățile le fac publice, mai ales la insistențele jurnaliștilor. Unitatea care ar trebui să însănătoșească oamenii a ajuns să îi îmbolnăvească de cel mai temut virus al momentului.
Coronavirus 2020: Ziua în care dintr-un pix ne-au lăsat pradă infectării ca la Cernobâl
La 34 de ani de la explozia centralei de la Cernobâl, cel mai mare dezastru din istorie provocat de om, întreaga planetă se află din nou într-o situație disperată. Deși pe 26 aprilie 1986 a explodat o centrală nucleară, iar în 2020 ne confruntăm cu o pandemie, între cele două evenimente de proporții gigantice există câteva asemănări izbitoare. Și acestea țin de modul în care se comportă autoritățile din România.
Loading...
AFACERE în plină pandemie la Răchiți! Primăria cumpără de peste 10.000 de euro bănci de la un (fost) angajat, abia devenit patron – DOCUMENT
Dedesubturile acestei afaceri pot fi lesne de înțeles. Un asistent comunitar despre care nu se poate spune foarte clar dacă mai lucrează sau nu la Primăria Răchiți a încheiat un contract cu administrația publică locală pentru a furniza… bănci. Totul s-a făcut în doar zece minute, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la o valoare de 49.500 de lei.
38.000 de lei!! Cei mai mulți bani dați unui medic de familie, alții se chinuiesc să supraviețuiască! Criza epidemică îi pune la treabă
Deși medicina de familie este considerată Cenușăreasa sistemului sanitar, există și cadre medicale care câștigă sume substanțiale, în unele cazuri chiar și de peste 35.000 de lei pe lună.
70 de copii și 50 de salariați la mâna unor birocrați de la București! Un complex care arată ca-n reviste, la un pas de închidere – GALERIE FOTO
Povestea începe în urmă cu 30 de ani, născută dintr-un gând al unei doamne orfane. În traducere liberă, denumirea englezească poate însemna o mână de ajutor oferită celor în nevoie. Vizualizând Hand of Help în interior, se poate spune fără exagerare că acolo este mâna lui Dumnezeu pe creștetul copiilor care s-au născut în familiile nepotrivite. Iar puntea dintre Dumnezeu și acești copii o reprezintă două familii, cei care au creat această poveste: misiunea Hand of Help.
PSD-iștii și-au lăsat singuri ditamai vicepreședintele fără postul de director, pur și simplu l-au... eliminat
Conflictul mocnit dintre cele două mari tabere din PSD Botoșani a mai făcut o victimă: vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, a rămas fără postul de conducere de la SC Urban Serv SA, care pur și simplu a fost scos din organigramă.
METODA ideală pentru a scăpa de un director PSD, în favoarea unui văr de ministru – FOTOGALERIE
Directorii promovați cu concurs pe posturile publice de conducere, în teorie, ar trebui să-și desfășoare activitatea relaxați, fără teama că ar putea fi atinși de vântul schimbării. În practică, însă, oamenii politici mai ales, găsesc tot felul de metode „de a scăpa de ei”. Nu o fac doar social-democrații. Sau doar liberalii. O face toată lumea, la fiecare schimbare de guvernare, într-un tradițional firesc al mersurilor din sistemul bugetar.
Loading...
1 milion de euro pe lună pentru cei 1.156 de botoșăneni care și-au păstrat pensiile speciale!
Disproporția flagrantă la salarizarea unor categorii profesionale se perpetuează și la apusul vieții, când este menținută aceeași inechitate între pensiile unor foști salariați, în comparație cu alții. Desigur, fericiții care s-au bucurat întreaga viață de venituri de vis și continuă aceeași fericire financiară și la pensie, nu sunt mulți. Și totuși nu sunt nici puțini.
Trei luni până în vară, iar la Cornișa afaceriștii și-au scos la vânzare restaurantele neconstruite, unul singur adulmecă potențialul
Ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la Cornișa Aquapark & Sports cu clienți care au venit cu pachețelul alimentar de acasă sau cu cutii de pizza livrate peste gard s-ar putea repeta, la dimensiuni mai mici, și vara aceasta. Pentru că, până la acest moment, un singur om de afaceri din Botoșani care a câștigat prin licitație un loc de alimentație publică a început efectiv să se ocupe de deschiderea unui restaurant.
Poveste de dragoste din Botoșani! O elevă virgină și-a acuzat tatăl vitreg de viol, bărbatul condamnat la 8 ani de închisoare
Dramele copiilor, acolo unde sunt, lasă urme adânci în inimile adulților și devin răni nevindecabile și pentru unii și pentru alții. Însă atunci când aceste drame sunt închipuite și generate de diferite angoase, viața adulților se schimbă radical și suferă deteriorări iremediabile.
UMILITOR! Filme 3D în sate cu oameni săraci și drumuri de pământ, cinematograful orașului ținut în „comunism”
În orice guvernare, de orice culoare politică, am fost martorii unui concurs de lăudăroșenii din partea politicienilor: care, cât și cum a făcut mai mult pentru popor. Nu știu cât a contat pentru acești oameni faptul că, poate, nevoile la nivel micro erau altele. Sau că la nivel macro, în programul de guvernare ar trebui să existe o logică a investițiilor, pliate și prioritizate în funcție de fiecare regiune în parte. De realitatea din teren.
SCANDAL național cu eliminarea pensiilor speciale – LISTA beneficiarilor de la Botoșani, cea mai mare pensie 40.000 de lei, cea mai mică 1.100 de lei
Decizia guvernării liberale de a elimina o parte din pensiile speciale achitate la acest moment unor categorii profesionale a rupt, din nou, România în două. Pe de o parte îi regăsim pe actualii sau potențialii viitori beneficiari ai acestor pensii de serviciu, iar în partea opusă, majoritatea cetățenilor care nu vor visa vreodată să beneficieze de astfel de venituri.
Conacul familiei Pillat de la Miorcani iese din hățișul licitațiilor: Aşteptăm ordinul - GALERIE FOTO
O şansă istorică, când părea că totul e fără speranţă, pentru ca o clădire monument din Botoşani să îşi recapete nu doar utilitatea socială, ci şi importanţa culturală pe care o merită.
Dar stați ,mai este lista lunga de la psd pentru vicepreședinți la judet si viceprimari si deja se taie intre ei cumatri ,șefa de cabinet, directori ,săracii cat sau mai hulit cu toți crezând ca sunt in fata pe lista si acuma iaca ciucea ! Mare dezamăgire mon Cher !
21 iulie 2020, 07:02
Sa ajungi după 30 de ani sa vezi cum o șleahtă de analfabeți functionali,agramați,amante,inculpați,idioți,etc. se “bat” pentru funcții plătite de oameni cinstiti și corecți,sa te simți umilit uitându-te cum niște impostori vor sa distrugă și puținul ce a rămas neatins in acești ani in județ și oraș,asta înseamnă sa-ți meriți soarta. Dragi botoșăneni,treceti Carpații sa vedeți ce înseamnă administrație locală fără PSD,ALDE,PROROMANIA. Nu uitați,toți cei amintiți in comentarii și articolul de mai sus,au avut frâiele județului 30 ani. Obiectivul lor este unic: LIPSA EDUCAȚIEI și LIPSA INFRASTRUCTURII. Un popor poate fi ușor de manipulat când este dependent de pomenile infractorilor. Sa votezi cu partidele sus-menționate înseamnă sa distrugi viitorul tinerilor. Când veți vota,gândiți-va la Oradea,Cluj,Arad,Timișoara,Sibiu,Brașov.... In Ardeal PSD,ALDE și PROROMANIA n-au șanse. Acolo,de mulți ani,oamenii Votează viitorul,nu trecutul.
20 iulie 2020, 17:40
Rad cu lacrimi de ciumele rosii ))) La cat ii duce bibilica pe slugile incatusatului daddy, Turcanu ii face pe toti odata din fenta))) Asa e cand toti neispravitii s-au suit in copac. Daca menajera si acolitii nu sunt ejectati la timp, judetul va deveni din nou imparatia lui Turcanu, care macar are creier..
20 iulie 2020, 17:23
Dar stați ,mai este lista lunga de la psd pentru vicepreședinți la judet si viceprimari si deja se taie intre ei cumatri ,șefa de cabinet, directori ,săracii cat sau mai hulit cu toți crezând ca sunt in fata pe lista si acuma iaca ciucea ! Mare dezamăgire mon Cher !
20 iulie 2020, 16:35
Există o singură variantă ca așa ceva sa nu se întâmple indiferent cum o să se înțeleagă aștia. La Primarie lumea să aleagă pe Silegeanu si la CJ USR.Să-i trimitem pe toți acasă la alegeri.
20 iulie 2020, 15:52
Cosmin Andrei nu va fi lasat sa candideze la primărie, sau dacă va fi lăsat va fi ajutat sa câștige alegerile, așa cum a fost ajutat și Portariuc. Nu a demonstrat nimic in opt ani de tăiat frunze la câini .
20 iulie 2020, 15:43
A ajuns psd sa fie salvat de Florin Turcanu
20 iulie 2020, 15:12
comentarii gratuite, cei care au mai facut ceva pt Botosani a fost doar PSD ul....rest vorbe n vant....
20 iulie 2020, 14:42
daca Trufin la CJ si Andrei Cosmin la Primarie o sa fie nominalizati candidati, atunci este bine, este foarte bine, un fel de Tanda si cu Manda
20 iulie 2020, 14:41
Nu vi se pare grotesc...accelasi circ cu oameni slab pregatiti care se chinuie sa prosteasca marea masa de alegatori.......
20 iulie 2020, 14:26
Vine pesede de manuta cu Turcanu sa ceara votul botosanenilor! Ha, ha, ha! Ce bataie va lua USL-ul di rit nou in frunte cu escrocul penal Turcanu! Cata nesimtire pe capul pesedeului! Cata nenorocire vor semana analfabetii astia!
20 iulie 2020, 14:05
de ce sa planga Birta ? nu are de ce, poate sa-i duca poseta lui cumatra Federovici in campanie
20 iulie 2020, 13:26
Cand aud de federovici. trufin sau budai aud de Dragnea condamnatul, m-am saturat
20 iulie 2020, 13:22
Din punctul meu de vedere Budai este un demagog și nu este politician, drept pt care Psd va pierde indiferent unde îl va poziționa. Se poate întoarce la meseria de baza.
20 iulie 2020, 13:09
Bun articolul si in mare parte fundamentat. spun in mare parte fiindca banuiesc ca turcanu il voia pe dascalescu la cj si atunci a facut tot ce i-a stat in putinta pentru aceasta candidatura. Adica, l-a adus pe borfotina pe margina praastiei si cand aacesta a simtit ca nu e bine, a preferat sa plece, practic a fost impins spre a nu mai avea alde candidat la primarie. Judetul ii trebuie lui Turcanu, avand in vedere ca tinteste un loc de deputat pentru sotia lui. Obiectiv de altfel spus de nenumarate ori de acesta. Asadar pe scurt- , Turcanu a negociat si negociaza pentru Cj si primaria Botosani va reveni psd,
20 iulie 2020, 12:58
Saracu Birta oare plange ? Atata sa chinuit si a aratat in poze cum face drumurile si acum vede gaura la covrig? poate ii da altceva
20 iulie 2020, 11:37
Doamneeeeee daca o mai vedem si pe asta sa mearga doamna presdinta la Macaleti sa-l roage sa mearga la cj ca il susutine, dupa ce si-a batut joc constant de el si de oamenii vechi din partid cu carte la timp si minte in cap inseamna ca urmeaza o telenovela cum nu am mai vazut. Oare de ce aceasta si doamna presedinta nu a mai putut face echipa si cu cei care au ridicat-o si au sustinut-o si oare de ce au trebuit promovate numai nonvalorile ? Au pierdut pe mana lor!!!!!!!!! urmeaza oare jihadul cand se vor taia intre ei ?
20 iulie 2020, 11:34
PSD=ul sa o puna candidat la CJ pe Federovici si va castiga asa cum a castigat si Viorica Dancila de una singura alegerile din toamna, la primarie oricum Cosmin Andrei sau Budai nu au nici o sansa in fata lui Flutur. In astfel de situatie PNL impreuna cu ALDE si ProRomania au sanse reale sa conduca judetul.
20 iulie 2020, 11:32
Federovici se v-a salva ca de obicei si daca va fi nevoie va ceda candidatura la primarie, numai sa-i fie dansei bine.Nici nu cred ca la sustinut pe Portariuc sa ajunga primar in 2016. Noi stim acest lucru si nici nu putem uita.
20 iulie 2020, 11:21
Cândva doamna presedinta spunea ca niciodată nu vom putea purta discuții cu unul ca Țurcanu iar acum face orice numai sa rămână pe covorul roșu ? Dar de ce nu vrea ea la cj daca este asa ușor si Macaleti nu a facut nimic deoarece toți banii au fost dirijați de la București numai unde a dorit dumneaei ? De ce nu vine ea sa ne arate cum se conduce un cj si domnul Budai cum se conduce o primarie ? Noi vrem ! E ușor sa critici dar e greu sa si demonstrezi . Asa bla bla si poze putem toți face . Concret vrem.
20 iulie 2020, 11:16
Scoateți necalificatii, neamurile, cumatrii și slugile din interiorul partidelor. Va aduc deservicii.
20 iulie 2020, 11:12
pt Dan, frumoasa propunere, ironii si glumite gratuite, ei se pun primii pe liste si isi ocupa locul in marea adunare nationala inca un mandat si poborul.....nimic.
20 iulie 2020, 10:42
PSD, parca se pregateste sa piarda alegerile. Este clar ca Federovici si Budai sunt incompetenti si trebuie schimbati!
20 iulie 2020, 10:41
Budai+ Federovi +++ Turcanu = LOVE, beax, oripilant....
20 iulie 2020, 10:12
Era foarte simplu sa-ti dai seama ca Trufin sau Birta sunt pierzatori. Non valori...friptu..risti
20 iulie 2020, 10:10
O adunatura de sclavi hoti interesati doar de ei si neamurile lor
20 iulie 2020, 09:40
Cel mai frumos lucru de pe fața pământului este sa candideze Federovici cu Budai !!
20 iulie 2020, 09:08
dragnistii au distrus partidul si asa vor face in continuare
20 iulie 2020, 08:23
astept de mult o poza cu Federovici si Turcanu la brat
20 iulie 2020, 08:18
intr-o alianta PSD, ProRomania si ALDE daca vor, cu Macaleti la Consiliul Judetean si Budai la primarie candidati ar avea sanse, restul sunt povesti pentru necunoscatori.
20 iulie 2020, 08:00
Daca vor candida Federovici la CJ si Budai la Primaria Botosani atunci PSD va obtine aceleasi rezultate de anul trecut de la europarlamentare si prezidentiale. Adica vor pierde rusinos si atunci partidul va ramane in opozitie
20 iulie 2020, 07:54
Singurul care mai poate salva PSD-ul este domnul Macaleti, restul sunt doar marionetele lui Dragnea
20 iulie 2020, 07:49
Concluzia este ca ciuma rosie nu are candidat capabil,toti prefera sa fie parlamentari pentru ca este mai sigur pt cariera lor si fara batai de cap.ALDE acest partid care nu trece pragul electoral se agata de PSD ca musca de kakat cu analfabetul Turcanu in frunte.Ei sant constienti ca cine candideaza la primarie este pierzator,la fel si la CJ
20 iulie 2020, 07:47
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Este o zi cu o încărcătură emoțională foarte mare pentru mine. N-am mai trăit asemenea emoții de prin 2012, deci timp de opt ani am fost mai relaxată. Astăzi, toate emoțiile s-au adunat și am să îmi cer scuze pentru ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8336 lei
USD
Dolarul SUA
4.0757 lei
CHF
Francul elveţian
4.4832 lei
GBP
Lira sterlină
5.3448 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8564 lei
XAU
Gramul de aur
267.2285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4013 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9420 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0762 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6488 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.