Ancheta săptămânii
Marile enigme ale alegerilor din municipiu, de la mesh-ul care arde doar într-un film la Parchetul folosit în campanie
Botoşani, 28 februarie 2012, în jur de 20:30 – Mesh-ul montat de Ovidiu Portariuc pe sediul PSD este în flăcări. În scurt timp la faţa locului ajung echipaje de pompieri, poliţişti şi poliţişti locali. USL-iştii reclamă că PDL-iştii (pe atunci încă nu era formată Mişcarea pentru Botoşani) le-au dat foc la materialul electoral. Democrat-liberalii susţin exact contrariul şi anume că aspirantul Uniunii la Primăria Botoşani şi l-a incendiat singur pentru a atrage atenţia locuitorilor municipiului. Este prima dintr-o serie de enigme electorale care nu au fost desluşite nici până astăzi şi a căror rezolvare ne-ar putea ajuta probabil să înţelegem mai bine ce s-a întâmplat pe 10 iunie.


Mesh-ul arde doar într-un film
Chiar în seara zilei de 28 februarie poliţiştii au început o anchetă. Au trecut de atunci peste 14 săptămâni, s-a dus şi campania electorală, am lăsat în urmă şi ziua alegerilor, a fost desemnat un nou primar, însă nici până în ziua de astăzi cazul nu a fost soluţionat. „Este în lucru, figurează cu autor necunoscut”, ne-a declarat comisarul şef Gabriel Miron de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Există însă un element, poate nedescoperit sau poate trecut cu vederea, despre care nu s-a menţionat ceva până acum. Astfel, deşi jurnaliştii au ajuns în foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, singurul care a reuşit să prindă mesh-ul în flăcări este un fotograf cu care Ovidiu Portariuc a colaborat în acest an electoral. Bogdan Todireanu – BT Studio este singurul care a postat un film pe Youtube.com cu mesh-ul în flăcări. A făcut-o chiar în seara de 28 februarie. Luni 11 iunie Ovidiu Portariuc şi-a sărbătorit victoria într-un club din Botoşani. Printre cei prezenţi la eveniment şi care inclusiv acolo făcea poze era şi Bogdan Todireanu, singurul botoşănean care a prins mesh-ul în flăcări.
VEZI FILMUL CU MESH-UL ÎN FLĂCĂRI:


Culmea este că, alături de acest tânăr, alt botoşănean care a văzut bannerul arzând a fost tocmai noul preşedinte al Consiliului Judeţean. Deşi era zi de lucru în Parlament, atunci Florin Ţurcanu a motivat că şi-ar fi dus fata la dans şi avea treabă prin acea zonă a oraşului. Imediat a acuzat municipalitatea că a stins luminile în zonă pentru a arde mesh-ul. „Primul element este că s-a întrerupt iluminatul. Acum o oră în zona asta funcţiona, l-au întrerupt, au dat foc. Scurt! Cine putea să întrerupă iluminatul? Eu nu pot. Cred că nici Portariuc nu poate. Nu depinde de IRE, depinde de municipiul Botoşani. Ei întrerup iluminatul, ei îl pornesc, n-are treabă IRE-ul. Mai mult, ei au dat întreţinerea iluminatului la o societate privată, n-are treabă IRE-ul”, afirma atunci Florin Ţurcanu.
CITEŞTE ŞI:
Poliţia şi pompierii la PSD, mega-afişul lui Portariuc în flăcări
Ovidiu Portariuc : E un act de intimidare şi poate de atenţionare
Cum este băgat indirect Parchetul în campania electorală
Vineri 8 iunie 2012 – În ultima zi de campanie la sediul PNL Botoşani are loc o conferinţă de presă care marchează sfârşitul bătăliei electorale. Florin Ţurcanu are o alocuţiune despre verdele Mişcării pentru Botoşani care ar fi de fapt culoarea legionarilor, în timp ce Ovidiu Portariuc prezintă un document de la Parchet. „Am obţinut răspunsul în aceste zile şi ca dovadă că noi am dus o campanie bazată pe adevăr şi bazată pe propuneri concrete, iar ei dus o campanie electorală bazată pe dezinformare şi pe minciuni, este şi această hârtie oficială care a fost primită ieri în care Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sesizează IPJ, Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru a începe cercetarea penală faţă de dl. Flutur Cătălin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 109 şi anume, oferirea de bunuri şi foloase în folosul obţinerii voturilor, adică mita electorală”, afirma atunci Ovidiu Portariuc.Era o adresă prin care USL Botoşani este informată că i s-a înregistrat plângerea şi că „a fost trimisă la Inspectoratului de Poliţie Judeţean – Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru a se efectua cercetări faţă de Flutur Cătălin Mugurel, sub aspectul săvârşirii infr. prev. de art. 109 alin.1 din legea nr.67/2004”. Mai exact, primarul în funcţie ar fi cercetat pentru mită electorală. „Promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat pentru funcţia de primar, consilier sau de preşedinte al consiliului judeţean, precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, se arată la amintitul articol.
CITEŞTE ŞI:
Plângeri penale de la USL pentru o tombolă și pentru şefii Inspectoratului Școlar
…Parchet care tocmai îşi desemnează şeful
Despre ce este de fapt vorba? Portariuc a reclamat că Flutur organizează pe Facebook un concurs care în opinia sa se încadra în prevederile amintitului text de lege. Pe 23 mai USL-istul a anunţat că depune sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, lucru care l-a şi făcut. După opt zile (şase lucrătoare), mai exact pe 31 mai, instituţia i-a trimis răspuns. Adresa a fost însă prezentată abia pe 8 iunie, în ultima zi de campanie, fiind totodată lansată pe Facebook de către susţinători ai lui Portariuc. Actul de la Parchet este semnat de prim procurorul interimar Aurel Simion care alături de alţi doi procurori botoşăneni susţine concurs pentru postul de prim procuror al judeţului. Acesta se desfăşoară în mai multe etape, a început în aprilie şi urmează a se finaliza la finele lui iunie.
CITEŞTE ŞI:
EXCLUSIV: Trei procurori „se bat” pentru funcţia de prim la Parchet
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani resping însă asocierea dintre concurs şi trimiterea respectivei adrese coaliţiei de la putere. Aceştia susţin că sesizarea primită de la USL şi-a urmat cursul ca oricare alta. „În cazul plângerilor se înregistrează şi se comunică persoanei numărul de dosar şi cursul pe care l-a urmat. Sunt date care se dau la orice persoană”, a afirmat Titiana Ungureanu, prim procuror adjunct. Magistratul crede că sunt „speculaţii anapoda, fără sens”, adăugând că mapa prim procurorului se face în fiecare zi şi de aceea nu trebuie să mire pe cineva că, în ciuda avalanşei de dosare de care au parte procurorii, s-a reuşit trimiterea unui răspuns într-un timp atât de scurt.
Primul director PDL demis ştia cam multe despre subvenţie?
Luni 21 mai, noua putere destituie primul director de la Botoşani – Gheorghe Manole este demis din fruntea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) şi revine pe postul de inspector în cadrul compartimentului OMG şi fertilizare de la Direcţia Agricolă.
Vineri 1 iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor are loc singura confruntare dintre candidaţii la Primăria Botoşani. Ovidiu Portariuc este atacat frontal de viceprimarul Florin Ghiorghiţă tocmai pe tema afacerilor din agricultură ale, pe atunci, candidatului USL la municipiu.
Joi 7 iunie, în ultima emisiune electorală televizată Cătălin Flutur vorbeşte despre faptul că firmele la care asociat este Portariuc au primit anul trecut subvenţie de circa un milion de euro din partea statului român pe care îl tot critica de vreun an de zile.
Datele cu subvenţia nu putea fi obţinute decât de la APIA. 
Protestatarii „independenţi” din centrul urbei fac galerie la USL
Una dintre enigmele anului electoral s-a rezolvat chiar în campania electorală. De la jumătatea iernii şi până prin primăvară un grup de botoşăneni a protestat zi de zi pe trotuarul de lângă Teatrul Mihai Eminescu. Au ieşit în stradă cât a fost Boc premier, au făcut-o şi când a fost Mihai Răzvan Ungureanu prim ministru, n-au mai desfăşurat acţiuni atunci când Victor Ponta era prim ministru. Pe toată perioada manifestaţiilor au susţinut că acestea sunt independente, ba chiar unii dintre ei şi-au exprimat nemulţumirea că PNL şi PSD le-ar politiza protestul atunci când lideri ai celor două formaţiuni li s-au alăturat.

Pe 13 mai, la Casa Sindicatelor, la lansarea candidaţilor USL la CJ şi Primăria Botoşani, cel puţin trei foşti protestatari au apărut în sală şi au scandat lozinci de susţinere a aspiranţilor Uniunii la funcţiile din administraţia locală. Col (r) Mircea Comăneci a apărut cu o eşarfă PSD, Gheorghe Hreapcă a venit cu una albă având însemnele USU, celor doi alăturându-li-se şi manifestantul cu portavocea din centrul urbei.
CITEŞTE ŞI:
 Protestatarii “independenţi” – membri înflăcăraţi ai USL – FOTOGALERIE
8 iunie 2012 – la Botoşani are loc un marş al USL-ului. Printre manifestanţi se regăsesc din nou Gheorghe Hreapcă şi omul cu portavocea. Unul cu eşarfă PNL, celălalt cu alta, a PSD.Enigme la secţiile de votare
Cu adevărat nedezlegat va rămâne probabil misterul distribuţiei votului din 10 iunie. La doar 35 de ani, fiind de altfel cel mai tânăr primar pe care Botoşani îl are după revoluţie, Ovidiu Portariuc a obţinut cele mai bune rezultate în secţiile din centrul oraşului, populate masiv de pensionari. PSD-istul a înregistrat scoruri meritorii la secţiile 3 (zona delimitată de Pietonalul Unirii şi strada Armoniei), 4 (bulevardul Mihai Eminescu, în zona apropiată complexului), 8 (Vârnav), 9, 10 (ambele Onicescu), 48 (Marchian, Unirii).
CITEŞTE ŞI:
 Portariuc primar, Ţurcanu preşedinte
În acelaşi timp, deşi i s-a reproşat că a concentrat investiţiile municipalităţii pe zona centrală, uitând de periferii, Cătălin Flutur a câştigat tocmai în părţile mărginaşe ale urbei. Printre altele, el a învins în secţiile 23 (Pacea – doar case, Manoleşti), 44, 45 (ambele Parcul Tineretului), 46 (Parcul Tineretului, Cămin Confecţia), 55 (Dimitrie Negreanu, Maramureşului, Războieni), 80 (Independenţei). La Şcoala 1, acolo unde a avut loc unul dintre scandalurile din ziua scrutinului, Mişcarea pentru Botoşani fiind acuzată de campanie electorală şi turism electoral, la o secţie a învins Portariuc, la cealaltă Flutur.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI ALTE INVESTIGAŢII PRIVITOARE LA ALEGERI:
Faţa nevăzută a alegerilor
Misterele turului II de la Botoşani
Ciudăţeniile primelor europarlamentare

Și directori, și consilieri: Magnificii de la municipiu care centrează și dau cu capul peste milioane de lei
Miercuri, 28 aprilie 2021, ședință a Consiliului Local Botoșani... Unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi îl reprezintă bugetul pe 2021 de la SC Urban Serv SA. Gabriel Tanasă, chiar președinte de ședință, ia cuvântul și anunță că se abține.
PNL și USR și-au împărțit cu scântei șefia instituțiilor, ”Salvați România” pune mâna pe câteva unități de stat cheie – LISTA
Votarea de către ambii consilieri locali ai Uniunii Salvați România a amendamentului la bugetul orașului prin care s-au suplimentat cu 597.000 de lei alocațiile către Direcția Servicii Publice Sport și Agrement (DSPSA) condusă de liberalul Eugen Țurcanu nu este una întâmplătoare. Opțiunea pro PNL a celor doi useriști survine unei întâlniri tensionate
Un botoșănean a dat statul român în judecată după ce a stat nevinovat la pușcărie timp de 3 luni
Acest lucru se întâmplă la aproape 3 ani de când a fost ridicat de pe stradă pentru o faptă de tâlhărie pe care se presupunea că ar fi comis-o.
Voleibalistul, drumarul, d-na de la construcții și inginerul economist de la restaurant – (ne)specialiștii numiți politic să salveze ”Apa” la Botoșani
Târgul PSD – ALDE privitor la compania de apă și canalizare la care Consiliul Județean este acționar principal a fost desăvârșit în prima săptămână din aprilie. Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la SC Nova Apaserv SA a votat completarea consiliului de administrație cu încă patru membri, doi sprijiniți de PSD, iar ceilalți doi de ALDE.
Ședințele secrete ale consilierilor și cele cu fețele ascunse ne-au costat peste un milion de lei într-un singur an
În această lună se împlinește un an de când accesul la ședințele Consiliului Județean și Consiliului Local este zădărnicit tocmai de oamenii trimiși acolo de botoșăneni să le reprezinte interesele. Folosindu-se de pandemie, atât aleșii de la județ, cât și cei de la municipiu respectă parțial sau deloc Codul Administrativ care prevede fără echivoc că întrunirile de plen se desfășoară în regim deschis.
Marea păcăleală a noilor restricții – Situația în Botoșani și România este în realitate mult mai bună decât înaintea alegerilor, noile măsuri sunt contrazise flagrant chiar de cifrele oficiale
Duminică seară, în România au intrat în vigoare noi restricții concomitent cu prelungirea stării de alertă. La jumătatea lunii martie, țara noastră împlinește un an de când se află în stare de urgență sau stare de alertă, iar marea problemă care însoțește noua serie de restrângere a drepturilor cetățenești este că nu are acoperire în situația faptică.
Directorul ar trebui să își oprească singur banii pe statul de plată: Urban Serv refuză să recupereze daunele plătite fostului administrator
Fostul președinte al consiliului de administrație de la SC Urban Serv SA și-a încasat toți banii pe care Curtea de Apel Suceava a decis că societatea trebuie să îi plătească după ce judecătorii au concluzionat că a fost destituit nelegal din funcție.
Bătrânii din azilul CJ-ului tratați cu medicamente și materiale sanitare de 13 bani pe zi
La ședința ordinară a Consiliului Județean care a avut loc pe data de 25 februarie și care, asemeni aproape tuturor celorlalte din pandemie, s-a desfășurat cu încălcarea Codului Administrativ, nefiind publică, pe ordinea zi a fost introdus și un proiect referitor la Căminul pentru Persoane Vârstnice Trușești.
200 de milioane de euro – Cel mai mare proiect din istoria Botoșanilor în pericol din cauza meciurilor politice interminabile de la ”Apă”
Situația gravă în care se află operatorul licențiat de apă și canalizare poate avea consecințe dezastruoase pentru întreg mediul economic și social de la Botoșani. SC Nova Apaserv SA ar putea pierde o finanțare de circa 200 de milioane de euro dacă nu reușește să se echilibreze financiar și, mai ales, dacă intră în insolvență.
Loading...
Urban Serv executată silit de Sînziana Secrieru: Compania orașului a impozitat daunele câștigate în instanță de fostul administrator
Fostul administrator și director adjunct al SC Urban Serv SA a declanșat executarea silită a societății după ce șefii acesteia i-au achitat doar o parte din suma câștigată în instanță pentru destituirea nelegală din funcția de membru al consiliului de administrație.
Primăria trambulină pentru ”Apele Române”, ținută închisă cu cheia: Pensionarul care face zilnic 5 ore pe drum numai pentru a lucra la Primăria Vatra Moldoviței – VIDEO & GALERIE FOTO
Vatra Moldoviței este o comună situată aproximativ la jumătatea distanței dintre Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc, însă nu pe drumul principal dintre cele două orașe turistice. Este necesar să te abați vreo 15 km de la șoseaua care leagă Moldova de Transilvania.
În numele fiului! Inspector șef pensionat, angajat la o altă instituție pe filiera chelneriței pusă inginer de tătucii din politică – VIDEO
Simona Iancu, fosta chelneriță angajată inginer la dispeceratul Administrației Bazinale Prut – Bârlad prin detașare de la Primăria Vatra Moldoviței, din județul Suceava, își are corespondent masculin la Botoșani.
Definitiv: Urban Serv obligată de judecători să îi plătească bani grei lui Nicuță după o demitere cu damf politic
Societatea de salubrizare a orașului este nevoită să îi plătească fostului director adjunct peste un sfert de miliard de lei vechi după ce a pierdut și la Suceava procesul intentat de Cezar Nicuță. Totul după niște decizii în care legea a fost ignorată pentru reglarea unor conturi politice.
Magazinul cu clienți selecți! Procurori sau judecători, foști polițiști sau militari care cumpără arme, sunt și femei cu pistol în Botoșani
Deși probabil zilnic botoșănenii trec pe această stradă, una dintre cele mai circulate ale orașului, puține au fost ocaziile în care mintea a procesat bannerul care anunță oferta acestui magazin: pistoale de tot felul, arme de vânătoare, arbalete, arcuri și alte obiecte menite să apere integritatea fizică a posesorului.
Loading...
Consilieri cu case, apartamente și conturi bancare, patroni și „agricultori” de oraș: o d-nă cu 4 case și 3 mașini îi cam bate pe toți – AVERILE noilor aleși de la Județ
Jumătate dintre cei 32 de consilieri județeni aleși la scrutinul din septembrie 2020 sunt persoane care se află la primul mandat în Consiliul Județean. Cealaltă jumătate sunt politicieni care au fost aleși și în fosta legislatură.
Tocuri puține printre cravate, botoșănencele pătrund cu greu în lumea bărbaților! Doar ȘAPTE femei în Parlament în istoria județului, a opta a intrat printr-un mister
După recâștigarea cu sânge a democrației în țara noastră, la nivelul județului Botoșani cel puțin, butoanele au fost mai degrabă la îndemâna bărbaților. Femeile care au reușit să performeze în politică sunt puține și pot fi numărate pe degete. În schimb, bărbații care au avut funcții de înaltă demnitate publică sunt de ordinul zecilor.
La Suceava și în stațiuni, Covidul și-a luat vacanță de sărbători și s-au ridicat restricțiile, la Botoșani a dat peste cei „mai catolici decât papa” și a rămas
Luna decembrie a fost una plină de ciudățenii în lupta autorităților cu coronavirusul. Deși este greu de crezut și dificil de înțeles, în majoritatea orașelor-stațiune din Suceava și Prahova, incomparabil mai aglomerate decât Botoșaniul, rata de infectare a scăzut exact când trebuia, adică în preajma sărbătorilor de iarnă. În schimb, la Botoșani, care poate fi orice numai oraș turistic nu, a rămas în continuare peste 3%.
Sărbători de iarnă în pandemie! Ce spun autoritățile de la Botoșani despre ce (NU) avem voie să facem: Copiii merg cu colinda? Primim cete de urători?  
Anul 2020 continuă să lase urme adânci în psihicul uman, această apăsare fiind mai greu de dus mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.
Botoșăneni tratați inuman în curtea spitalului, șefii județului se ceartă (in)conștient între ei, bolnavii tremură de frig ore lungi în fața Urgențelor – GALERIE FOTO
Umilințele pe care sute sau poate chiar mii de botoșăneni au fost nevoiți să le suporte în pandemie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean s-au amplificat după venirea frigului. Iar soluția, dacă poate fi numită așa bătaia de joc la care au fost supuși oamenii, a reprezentat-o montarea a două corturi ale Armatei în curtea unității.
Rata Covid, calculată după o populație departe de ce a ieșit la recensământ: Două instituții invocate în obținerea numărului de locuitori, neagă furnizarea datelor
”Nr. Populație furnizat de IPJ Botoșani”, aceasta este formularea scrisă cu literă de o șchioapă care timp de mai multe săptămâni, inclusiv în prima parte a lunii noiembrie, încheia ”LISTA cu limitele de incidență cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul Unităților Administrativ Teritoriale din județul Botoșani”. Cazuri de Covid, bineînțeles.
Este foarte adevarat ca Portariuc a castigat cu o mana de oameni tineri si cu un buget net inferior oponentilor. Pana la urma nu conteaza neaparat varsta, ci poate mai mult conteaza ambitia si dorinta de schimbare. Cei care au muncit cu adevarat merita rasplatiti, dar se pare ca alte interese vor prima in cadrul PSD si USL.In fine,Portariuc are o misiune foarte grea pentru ca vine dupa un primar cu adevarat bun care a schimbat total fata orasului...cred ca oamenii nu mai sunt dispusi sa accepte orice si sa sanctioneze o data la 4 ani!
20 iunie 2012, 09:45
Alo, Don' Balascau, ... ai o grija cu protestatarii din Iarna???? ... Care-i treba ta??? ..... Cati ani de aci inainte mai scrii despre nerealizarile pedeliste in campania din vara de la locale??? .....Chiar asa multi bani ti-au dat???..... de te simti dator sa scrii in continuare impotriva celor care i-au invins pe crocodilii verzuii- portocalii ????....(de ce nu publici si acest comentariu, daca tot zici ca esti" echidistant" ????...... sau "obiectiv".????..........)
20 iunie 2012, 00:25
Totul se leaga . Cei tineri invata repede "meserie" in politica de la cei batrani. Domnul Flutur a fost poate cel mai bun primar pe care l-a avut Botosaniul. A platit pentru Base, Boc, Udrea si compania ,precum si pentru o serie de indivizi mai putin placuti din staful sau. Daca multi botosaneni si-ar fi folosit neuronii si ar fi facut o analiza inainte de a vota negativ, rezultatul alegerilor ar fi fost altul , fapt demonstrat de alegatorii din alte judete, Neamt, Brasov , Suceava unde au contat realizarile primarului. Astept "realizarile marete " ale khmerilor rosii, locuri de munca garla, case ieftine (din carton!) la doua achizitii, una gratis, scutirea unora de impozite si cheltuielile cu utilitatile(parca asa scria in plan),ajutati de neo-pesedisti, adica de liberali. Succes! Nu uitati , Parcul Cornisa ramane o provocare pentru noii edili, sa-i vedem daca sunt in stare sau zic pas acestei investitii.
18 iunie 2012, 16:08
Nu stiu cum faceti voi dar gasiti nereguli doar la campania USL,ar fi trebuit monitorizata si campania PD-L,doar ei ar fi faceau camapanie electorala si-n ziua de 9 iunie la MECANEX,dar stati voi spuneti doar ce vreti.Sa va fie rusine!Ziaristi de doi lei ce sunteti,v-a invins Portariuc cu o echipa de copii.
18 iunie 2012, 15:23
Victor nu va da faliment. Este destul de destept ca sa faca gresali. Are lucrari contractate pe 6-7 ani. Problema este cu cei care conduc.Bani de la guvern nu vor primi prea multi (au mai fost psd-istii la guvernare si nu au dat prea mult in perioada 2000-2004), iar din fonduri europene nu prea au experienta (cum dealtfel se stie ca PSD-ul nu a excelat la acest domeniu), dar nu au credibilitate, ami ales externa.
18 iunie 2012, 12:23
Si eu am incendiat cladirea Reichstag-ului si am dat vina pe comunisti, vad ca mititelul asta cu urechile mari ma imita.
18 iunie 2012, 11:27
Nu a fost mai bun Portariuc,a speculat usl-ul caderea partidului PDL.Greseala care a facuto Flutur a fost ca nu a candidat independent dar mai ales trebuia sa-l scoata pe Gheorghita din joc si va garantez ca nu avea 30 de procente portariuc.Sa dea Dumnezeu ca usl sau Portariuc sa faca ce a facut Flutur.DAR trebuie sa rasara cateva firme peste noapte care sa ia toate lucrarile de constructie sau altele(victor cade)si tot asa sa fure sa dea inapoi la mafia din piata banii pusi in joc sa-l scoata pe flutur.Erau cativa patruni falimentari care se bucurau pe acolo(mihaila)
18 iunie 2012, 11:03
Domnule Sergiu BĂLĂŞCĂU, ati gandit mult articolul asta, nu? Ati avut si minim 3 surse si ati respectat si toate principiile, nu? De ce PDL-ul nu accepta ca cineva a fost mai bun?!
18 iunie 2012, 09:46
Bogdan Todireanu sta aproape de sediul PSD!Asta daca nu era prin apropiere.De ce vreti sa faceti rau??Sa intoarceti lumea impotriva lui??De Flutur de ce nu scrieti?De apartamentele lui ... de casele lui ...de afacerile lui ...etc ....nu aveti ce??Va dau eu subiecte.Nu va luati aiurea de Ovidiu,un om deosebit.
18 iunie 2012, 08:18
Am sesizat și eu o oarecare imaturitate la viitorul primar, dar poate mi s-a părut. O tot dădea într-o emisiune cu fodurile de investitii, și a mai spu că în Botoșani turiștii nu au ce să vadă. Dar există o soluție, referendumul pentru schimbarea primarului. Așa că să nu se culce pe o ureche.
18 iunie 2012, 08:11
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Am fost învăţat de mic în familie: când am posibilitatea să ajut pe cineva, să ajut. Dacă nu pot să ajut, să nu încurc, să îmi văd de ale mele. Chiar şi părintele Arsenie Papacioc spunea vorba asta: Dacă nu poţi să ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1340 lei
CHF
Francul elveţian
4.4992 lei
GBP
Lira sterlină
5.7441 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7521 lei
XAU
Gramul de aur
238.2808 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3889 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1162 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.3 o C
Dorohoi
18.4 o C
Bucecea
18.6 o C
Darabani
18.0 o C
Saveni
19.0 o C
Ştefăneşti
13.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.