Prezentatoarea știrilor Pro TV a luat masa la restaurantul lui Dani Oțil și a împărtășit cu fanii săi impresia după ce a gustat preparatele.
Andreea Esca a fost să mănânce la restaurantul lui Dani Oțil și a împărtășit cu fanii săi impresia sa, după ce a gustat din preparate.
Andreea Esca, prezentatoarea știrilor PRO TV, și-a petrecut weekendul savurând preparate delicioase la restaurantul deținut de Dani Oțil. Localul, cunoscut pentru atmosfera sa primitoare și mâncărurile savuroase, este frecventat de multe vedete, iar Andreea Esca nu a făcut excepție.
Vedeta a ales două preparate deosebite din meniul restaurantului. Pentru început, ea a savurat o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional românesc, pentru care a plătit 30 de lei. Felul principal a fost însă o alegere mai sofisticată: saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat cu influențe mediteraneene, pentru care a plătit suma de 110 lei, scrie publicația libertatea.
Impresionată de gustul preparatelor, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu mâncarea și a adăugat un comentariu scurt: „Super bun!”. Se pare că pentru vedeta de la PRO TV, experiența la restaurantul lui Dani Oțil a fost una foarte plăcută și cu siguranță va reveni și a doua oară.
A început Postul Paștelui, cel mai aspru și lung din an
Redacția Botoșăneanul
Mar 03, 2025
Parohia botoșăneană Manolești Vale are un nou preot paroh
Redacția Botoșăneanul
Mar 03, 2025
Redacția Botoșăneanul
Mar 03, 2025
Căsătorie în uniformă la Botoșani: Un pompier și-a unit destinul cu aleasa inimii
Redacția Botoșăneanul
Mar 03, 2025
Sergiu Bălășcău
Mar 03, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile