Peste 5.000 de oameni au mers la piscina interioară de la Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa. Dintre aceștia, au fost și câțiva care s-au arătat nemulțumiți.
Sunt mai multe motive pentru care oamenii s-au plâns la reprezentanții Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA).
”Există și această componentă, a unor oameni care ne dau tot felul de sugestii și de reclamații cu privire la organizarea Cornișa, dar cele mai multe dinte ele sunt cu caracter funcțional, în sensul că vor să modificăm modul de acces sau modul de tarifare în funcție du sugestiile lor. De exemplu, să facem doar masaj sau să facem doar saună. De ce nu facem doar saună, de ce nu am voie să mănânc în fața apei sau eventual în apă, de ce nu avem voie să sărim în apă. Genul acesta de reclamații și la toate le răspund foarte simplu că piscina interioară de la Cornișa a fost proiectată așa cum spune și titlul să fie piscină în primul rând. Ulterior, celelalte sunt auxiliare dacă mergi la piscină, cum ar fi saunele, masajul sau bronzatul artificial la solar. Nu avem servicii doar pentru a te bronza sau a face masaj. Trebuie să trăiască și saloanele din oraș din masaj și din bronzat, nu trebuie să vină Primăria din Cornișa și să radă tot,”
A declarat Eugen Țurcanu, director DSPSA
De asemenea, unele persoane au spus că nu este destul de mult mobilier, problemă care se va rezolva anul acesta, după spusele lui Eugen Țurcanu.
Apa, deși este monitorizată în permanent, a creat neplăceri. Câțiva dintre cei care s-au bălăcit la Cornișa s-au plâns de temperatura scăzută a apei.
”O altă observație a fost că apa este rece. Apa nu este rece. Conform legislației în vigoare apa ar trebui să varieze ca și temperatură pe parcursul anului de la 24 de grade până la 28-29 de grade în funcție de temperatura de afară,”
A declarat Eugen Țurcanu, director DSPSA
Piscina interioară este deschisă zilnic în intervalul 10:00 -22:00, iar pentru a beneficia de o zi întreagă la Cornișa botoșănenii trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Serviciile auxiliare precum saună sau masaj se plătesc separat, prețul plecând de la 10 lei.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:
6 miliarde de lei: Un nou drum expres în nordul Moldovei
Redacția Botoșăneanul
Nov 17, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 17, 2024
Whatsapp a lansat o nouă funcție: Instrumentul este disponibil la nivel global
Redacția Botoșăneanul
Nov 17, 2024
Slujbe și conferințe în parohiile din Botoșani: PROGRAMUL săptămânii
Redacția Botoșăneanul
Nov 17, 2024