Blog
Când are interes își ridică fusta

”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.

Interceptată, discuția dintre cele două a ajuns săptămâna trecută în presă și scoate în evidență modul în care funcționează România. Sau mă rog, Guvernul României.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


La promovările în posturi cheie ultimul criteriu de care se ține cont este cel al priceperii și capacității profesionale.


Fonduri și proiecte uriașe sunt date pe mâna unor fătuci care nu au condus în viața lor nici o asociație de proprietari la nivel de bloc (Și apoi ne întrebăm de ce nu suntem în stare să facem 10 kilometri de autostradă într-un an).


Dar sunt însă capabile să conducă pe culmile plăcerii potențații de la partid cărora li se zvârcolesc hormonii prin organism.


Amanta lui Orlando e supărată că ”domn ministru” și-a luat-o în cap de când e nr. 2 la PSD și pare îngrijorată că acest dandy de la Finanțe pleacă în Turcia cu o altă domniță.


Aflăm și cu ocazia asta că alt ministru tinerel a lăsat-o pe una însărcinată și drept recompensă a pus-o nu știu ce șef pe la TAROM.


Ca să ne înțelegem bine, salariile pe posturile astea sunt undeva la 12.000 de lei. Păi de ce tot au crescut băieții ăștia lefurile la stat?


Bineînțeles că noțiunea de ”concurs pentru ocuparea postului” nu există în ecuația asta.


Păi ce credeați voi, că toate fătucile, toate cumnățelele astea s-au deșteptat așa, peste noapte?


Nu, este o curvăsărie generală pe banii statului. Scuzați expresia, dar ăștia regulează pe banii noștri dragi botoșăneni.


Munciți ca proștii de dimineață până noapte ca să aibă dl.Cuc (ce nume predestinat are băiețelul ăla care ne promite de trei ani că face drumul Botoșani – Târgu-Frumos) bani să își plătească gravidele.


Cum vă gândeați voi că au ajuns unele fătuci dintr-astea prin Parlament și prin ministere?


Uitați-vă numai de pe la noi câte directoare cu notele 2, 3 și 4 pe la examene au fost numite apoi, în total dispreț față de orice regulă de bun simț, șefe cu delegație exact pe posturile pentru care s-au organizat concursuri și la care ele s-au umplut de ridicol. Ce-i drept, sunt de nota 10... dar pe la alte materii.

 

Uitați-vă numai vara aceasta în ce scandaluri conjugale au fost implicați unii dintre cei pe care i-am trimis în Parlament ca să ne fie nouă mai bine.


Căutați prin arhivă și vedeți ce fătuci au ajuns să lucreze prin ministere.  


E jale dacă le ceri CV-urile. N-au realizat ceva în viața lor în privat, s-au târât prin școală, au pupat în fund pe la partid, apoi s-au lipit pe la un șefuleț și unele s-au scos pe viață.


Da, da, pe viață. Cred că n-ați uitat că tocmai parlamentarii noștri dragi au votat legea prin care și-au dat singuri pensie specială.


Așa că lăsați cititul și hai la treabă că băieții ăștia care conduc România suferă de virilitate excesivă și trebuie să ne dăm peste cap să producem bani la buget să aibă săracii de unde să-și plătească toate panaramele.  

 

Când scriu rândurile astea aflu de la o televiziune cât se poate de serioasă că prețul pentru un vot la moțiune a ajuns la un milion de euro. E pe viață, pe moarte și pe... amante. De-un milion de euro bucata. 

 

logo botosaneanul

 

loading...
Un primar i-a dat lui Budăi cu pensiile speciale în cap: O sfidare, o nerușinare
Pentru că pot: Doina și Luci și-au votat propriile pensii speciale

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Loading...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Loading...
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
Dle Balascau va urmaresc tot timpul si va admir. Spuneti bine, dar cine ne mai aude? Si eu traiesc niste abuzuri foarte grave intr-o institutie a statului. Am muncit 20 de ani si mi-am facut meseria cu dragoste inainte de salariu de mizerie pe care il aveam. Am fost un bursier al Romaniei in care statul a investit in mine iar eu am optat pentru acest judet fiind locul meu natal. Am dorit sa aplic tot ce am invatat aici acasa. Si am facut.... Milioane de euro am adus la bugetul acestui judet prin proiecte FEADR pentru fermieri in perioada 2007-2013 cand abia intram in UE si nimeni nu stia bine cu ce se mananca acestea. Ulterior multi au inceput sa faca asta folosind in copie planuri de afaceri gandite si aplicate de mine. Nu m-a deranjat acest lucru m-am bucurat ca fermierii pot fi ajutati si sa aducem cat mai multi bani in acest judet. Pe langa asta am lucrat activ m-am implicat și aplicat tot ce a venit dupa aderarea Romaniei la UE pe domeniu. Am ajuns acum sa stau intr-un birou si sa execut ce executam la inceputul carierei mele. Practic am fost adusa la acest stadiu deoarece deranjez profesional si de asemenea verticalitatea unui om deranjeaza.
10 octombrie 2019, 11:32
Aglaia bre! Tanti Aglaia, Tanti Aglaia ce am să-ţi găuresc tigaia!
10 octombrie 2019, 09:37
Pentru cei care au uitat va aduc aminte de Marian Verenciuc, presedintele PDL Botosani care alaturi de alti politicieni si magistrati ieseni a fost condamnat pentru proxenitism. Domnul Verenciuc cica racola fete tinere si le dadea la produs la PDL-istii lui. Ar mai fi si prietenul lui Blejnar, Codrut Marta care impreuna au coordonat o retea de prostitutie. Si Oltean Ioan care si-a pus amanta sefa la la ANRP. Etc. Ati uitat? Si mai sunt domnule redactor, mai sunt.
10 octombrie 2019, 09:30
Dănuța sau Doinita ?
10 octombrie 2019, 06:30
Domnule Balascau dar la PSD Botosani nu e aceeasi Marie cu alta palarie prin acele concursuri orchestrate de la Apia si alte institutii ??? Federovici,Trufin,Lupascu si mai nou Budai doar de asta se ocupa
9 octombrie 2019, 22:00
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
”Performanța școlară nu va fi niciodată o povară ci un motor pentru învățământul și în perspectivă pentru economia acestei țări. Suntem binecuvântați cu copii capabili, inteligenți, geniali și avem obligația să îi ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8583 lei
USD
Dolarul SUA
4.1224 lei
CHF
Francul elveţian
4.5057 lei
GBP
Lira sterlină
5.2937 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9588 lei
XAU
Gramul de aur
255.7976 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3385 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9961 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1173 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1806 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6529 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.4 o C
Dorohoi
18.4 o C
Bucecea
18.4 o C
Darabani
18.3 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
20.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.