Blog
„Mi se rupe-n chiloţi de voi”
O iarnă întreagă termicienii de la Botoşani, portocalii aşa din fire, au mâncat rahat de le-au ieşit clăbuci din gură că nesimţiţii ăştia care-şi permit să aibă centrală trebuie musai să dea bani şi la fata asta mare şi modernă-n calorii că aşa zice nu-ş ce ordin de la ANRSC. Cum era de aşteptat, fiindcă o aberaţie dintr-asta în care să plăteşti şi ce nu consumi numai prin partea asta a lumii e posibilă, ordinul a picat într-un proces care n-a durat decât vreo două luni de zile. Instanţa n-a dat-o cotită, n-a dat o decizie interpretabilă, ci a anulat ordinul cu pricina, adică a eliminat aberaţia.
Ei bine, ce s-a întâmplat mai departe? Îşi cere scuze Nelu că a băgat mâna în buzunarul oamenilor? Vine primarul şi spune că o să dea banii înapoi? Eeeii, hai să fim serioşi, noi trăim în oraşul în care se omoară 230 de câini în două ore şi nimeni nu păţeşte nimic, ba mai şi ameninţă şi face miştouri. Deci, toţi PDL-iştii ăştia vin acum şi spun că, de fapt, degeaba s-a anulat ordinul acela, că oricum poporu’ trebuie să plătească fiindcă aşa zice o lege de prin 2007. Adică, măi băieţi, staţi voi liniştiţi că nu câştigaţi voi procese câte legi suntem noi în stare să inventăm. Dacă o să anuleze un nebun şi legea asta, o să spună bănuiesc că n-a abrogat nimeni nu’ş ce decret a lui Ceauşescu şi dacă-l anulează un tâmpit şi pe acela o spună că acu vreo sută şi cincizeci de ani a avut Cuza aşa o premoniţie şi a stabilit el că, atunci când se vor inventa blocurile, oamenii obligatoriu vor trebui să marce banul la o firmă care pute a pedelism. Bine, este posibilă şi varianta în care vine iar un nene dintr-ăsta parfumat şi cu cravată şi-o să zică „bă fraierilor, era legea valabilă din 2007, dar v-am făcut noi cinste cu căldură vreo trei-patru ierni”.
Faza cu ANRSC-ul, ordinul şi căldura este definitorie pentru politica actualei guvernări. Uitaţi-vă ce se întâmplă şi cu disponibilizările la MAI. Aaaa, nu ne-a trecut legea? Lasă că v-o tragem noi şi pac jos norma de hrană. Dacă se adopta legea venea ministrul şi zicea „d-le, este o lege şi trebuie respectată, trebuie să facem disponibilizările”. Nu avem lege? Eiii, da’ ce asta-i o problemă? O rezolvăm noi.
S-a ajuns în situaţia în care legile se dau şi se invocă exclusiv în funcţie de interesul politic şi financiar al potenţaţilor vremii. Un exemplu elocvent este şi actul normativ cu alegerea primarilor din primul tur. Este cunoscut faptul că primarii în funcţie, atunci când pierd, în mare parte o fac în turul al doilea. Problema era că s-au unit PSD şi PNL şi împreună fac peste 50%, aşa că primarii PDL începeau să tremure pentru scaunele lor. Aşa că… bingo, dăm noi lege că primarii se aleg din primul tur şi i-am liniştit şi pe ăştia şi am mai rezolvat una. N-au ei idei, alianţe, proiecte, câte legi ne trec nouă prin cap.
Este de fapt o continuare a politicii începute la scurt timp după preluarea guvernării. Câştigă angajaţii drepturi salariale în instanţă? Lasă că-i liniştim noi şi pac ordonanţe că se dau de prin 2014, 2015 şi 2000 când o mai vrea Băsescu. Adică, fraţilor, mi se rupe în chiloţi de voi, că noi tot cum vrem facem că nu degeaba am avut sloganul acela cu „noi cu voi, ei cu ei”, care tradus înseamnă că noi vă regulăm pe voi, iar ei să se descurce între ei. 
Sergiu BĂLĂŞCĂU


Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Un articol atat de rautacios scris de un om care are o frustrare inimaginabila. E regretabil ca astfel de ziaristi .... "informeaza" ..... populatia municipiului Botosani.
6 iunie 2011, 09:31
Problema este foarte bine sesizata si expusa de Balascau. Ceea ce se doreste, si voi reusi, este sa se plateasca corect, doar cat se consuma, nu procente impuse de ANRSC si Modern Calor. O asemenea societate comerciala, cat timp are clienti merita sa existe. Dar...sa vedem cati clienti o sa aiba cand o sa afle acestia ca snt furati. Sa vedem interesul pentru Moderm Calor cand va factura si va incasa doar cat produce. Va promit ca anul asta o sa aflati.
4 iunie 2011, 19:54
Cred ca te bucuri ca ai provocat atitea comentarii.Despre articol nu vad calitatea acestuia. In afara de un limbaj suburban care da glas unor frustrari si unei educatii superficiale concluzia este una singua: TE STRING CHILOTII.
4 iunie 2011, 08:09
Pentru toti ce ma ridicati in slavi , treceti pa la birou sa v-o trag, ca poate asa va mai potoliti! PS. Cititi toate ordinile. reglementarile ANRSC de dinainte de 2010, gen ORDIN ANRSC 233/2004, 255/2006, Drepturile omului, Constitutia, etc. apoi treceti la comentarii! A obliga angajatii sa se rebranseze, pentru ca apoi in Ianuarie (miez de iarna) sa-i dai fara e normal PULEA? 2. Boului de director cand i-a venit factura de 700 Ron la incalzire de ce a amenintat-o pa ,,fina Bradu,, ca o da afara? Spune PULEA ce parere ai de asta, apoi treci la birou sa....
3 iunie 2011, 19:27
Pentru ATEU:Poate ne-am nascut comunisti dar in timp mai si evoluam.Asta e ceea ce ne deosebeste de maimute.Scuze dar nu este si cazul tau.Comunistii ne-au invatat sa fim si atei, noi am evoluat de la nivelul primatelor.Nu e cazul tau.Mai bine trage o liniuta cu mutu. q.e.d ceea ce faci tu acu se cheama acuzatie de ucidere din culpa. Ce ai spune tu sa fii si urmarit penal pentru acuzatii nefondate. Si mi se pare corect ca angajatii societatii sa fie bransati la MC.Ar fi stupid ca tu sa fii angajat acolo si sa ai incalzire de la o firma concurenta.Dupa cite stiu eu asa se face si in stainatate.Angajat la o firma si tu proslavesti pe alta.Mai gindeste logic. Comunist bolsevic...stii tu ce inseamna asocierea asta de cuvinte? Era bine ca pentru unii din voi sa fie comunism in tara sa stati cu botnita si legati in lesa nu sa umblati liber dupa etnobotanice.
3 iunie 2011, 18:14
Balascaule bagati-as chilotii pe gat, nu mai provoca vrajba intre botosaneni cu articolele tale. Chiar nu mai ai inspiratie ?
3 iunie 2011, 17:15
Balascaule, bagati-as chilotii pe gat, nu mai provoca intriga intre botosaneni cu articolele tale.
3 iunie 2011, 17:08
Am postat un comentariu mai devreme si va rog sa apara. Cele care sunt pro Diaconu nu va convin!
3 iunie 2011, 16:56
Sunt o mancatoare de rahat calificata. Sug de la Modern Cacatul si mi se pare ca e bine.
3 iunie 2011, 16:02
Oare nu este corect daca lucrezi la Modern Calor sa fii bransat la acea societate, sa ai incredere in acest sistem de termoficare. Daca nu - ce sa mai zici de ceilalti . Nimeni nu a obligat pe nimeni sa se rebranseze ci era moral ca angajatii Termica sa fie consumatori Termica . Din start nu trebuiau sa faca acest lucru. De altfel este una din ideile cele mai bune pe care le-a promovat si realizat aceasta conducere. Insasi directorul societatii este bransat la sistemul de termoficare in care are mare incredere. Iar se face aluzie ca cei ce sunt clienti Modern Calor sunt niste necajiti vai de mama lor. Nu este asa in nici un caz. Cunosc persoane cu centrala de apartament si sunt vai de ele, tremura de frig in casa, iar de spalat iti dai seama dupa indecsii transmisi la APA NOVA (1-2mc de apa rece)ca nu se spala mai deloc.Nu asta este criteriul dupa care categorisim oamenii ca sunt necajiti sau avuti daca au sau nu centrala in casa. Si pana la urma nu este chiar o rusine sa fii sarac, nu prea este bine dar a fi bransat la termoficarea centralizata nupresupune ca te afli pe o treapta inferioara. Or pana acum cativa ani de unde ne incalzeam daca nu de la Termica.Legat de faptul ca au murit 3 angajati... de-a lungul anilor au murit multi colegi D-zeu sa-i odihneasca si nu din cauza cuiva ci ca asa le-a fost sa fie. De ce moare lumea...nu stiu sa raspund la aceasta intrebare dar nu are nimeni nici o vina, poate niste boli ascunse pe care nu le stii sau din cauza fiecaruia ca nu-si cunosc bine organismul si la primele semne sa mearga la medic, sunt multe de spus dar nu poate fi acuzat directorul societatii ca mor angajatii. Sa fim seriosi deja s-a ajuns prea departe. Este cazul sa se termine cu acuzatiile nefondate, deja s-a dat prea multa atentie acestui articol cu titlu sarcastic.
3 iunie 2011, 14:40
diaconu e un comunistoidn bolsevic de joasa speta,a instituit teroarea la modern calor,din cauza lui au murit trei angajati pana acuma,a obligat abuziv toti salariatii sa se rebranseze ,de ce nu scrieti si de faptul ca in Botosani exista 1000 de scari de bloc care mai au doar unul sau doi necajiti bransati iar ceilalti de pe scara platesc facturi pentru asa zisa caldura din spatiile comune?
3 iunie 2011, 13:54
domn balascau nu am citit atatea comentarii la un articol scris de dvs.oare ce ii deranjeaza. mai comentatori ofticosi de culoarea rosie si care faceti alergie la cuvantul de ,,comunist,, ori cum toti avem origine comunista si suntem purtatori de cravata rosie. mai desteptilor,pe vremuri parinti vostri comunisti faceau laba si ati fost carati de muste in gaura ati iesit cu cravata rosie datorita decretului dat de ceausescu si mai sunteti in viata iar acuma sunteti destepti mari in ciuma portocalie care a atins romania. rusine voua ca ati uitat originea.-ue,-ue,-ue atata aveti in minte.
3 iunie 2011, 13:13
D-le Abonat Modern Calor eu sunt unul din cei care a postat pe acest site dar nu sunt angajat ci abonat ca si d-ta, iar acum sunt acasa si nu la slujba.Angajatii de la Modern Calor, intr - adevar ne distribuie apa calda la parametrii foarte buni dar ce zici d-le abonat esti multumit nu-i asa ca eu sunt.
3 iunie 2011, 12:47
Am avut si eu o parere, dar vad ca discriminarea exista. Da-ti d-le toate comentariile sau va este cumva frica?
3 iunie 2011, 12:23
In numele mai multor locatari rugam pe angajatii Modern Calor sa se ocupe de dat caldura si apa calda si nu de comentat pe internet, ca nu de asta luati salariile alea grase din banii nostri
3 iunie 2011, 12:22
Aveti ciuda ca, gasca lui Nelu este unita in jurul lui. Asa trebuie sa fii ca sa invingi. Nu ca altii care se mananca pe din dos iar in fata dau impresia ca se inteleg. D-le sau d-na kuki clientii Modern Calor nu sunt doar asistatii social si nici macar in marea lor majoritate dar chiar de-ar fi asa de ce jigniti aceasta categorie in mare parte pensionari respectabili pt ca asta se subintelege din atitudinea dv.
3 iunie 2011, 11:54
O asa aberatie de mare nu am mai auzit in viata mea. In plus limbajul suburban mi-a facut ochii sa lacrimeze.Ib opinia dumneavoastra domnule BALASCAU ar trebui sa le punem cruce abonatilor de la Modern Calor. In plus in logica dumneavoastra orice om care beneficiaza de un servici la comun isi poate baga picioarele si sa spuna ca nu e de acord. Pai asa putem toti sa nu mai platim curatenia pe scara caci nu mai avem nevoie de ea. Sa nu mai platim curentul pe casa scarii caci unii dintre noi putem ajunge acasa si pe intuneric. Sa nu mai fie politie caci eu pot sa-mi fac dreptate si singur . Si aberatiile pot continua.Cat despre culoarea politica serios ca nu ma priveste ce e in Romania si ceea ce e in Botosani. Si ce stiu e ca Pana la PDL Botosaniul era ca un pantalon rupt in fund. Nu tu strazi, nu tu lumina pe strazi, parcari nu, si lista continua.Investitii zero pana la Flutur. Aiici chiar ai dat-o cu bata in balta.
3 iunie 2011, 11:50
O asa aberatie de mare nu am mai auzit in viata mea. In plus limbajul suburban mi-a facut ochii sa lacrimeze.Ib opinia dumneavoastra domnule BALASCAU ar trebui sa le punem cruce abonatilor de la Modern Calor. In plus in logica dumneavoastra orice om care beneficiaza de un servici la comun isi poate baga picioarele si sa spuna ca nu e de acord. Pai asa putem toti sa nu mai platim curatenia pe scara caci nu mai avem nevoie de ea. Sa nu mai platim curentul pe casa scarii caci unii dintre noi putem ajunge acasa si pe intuneric. Sa nu mai fie politie caci eu pot sa-mi fac dreptate si singur . Si aberatiile pot continua.Cat despre culoarea politica serios ca nu ma priveste ce e in Romania si ceea ce e in Botosani. Si ce stiu e ca Pana la PDL Botosaniul era ca un pantalon rupt in fund. Nu tu strazi, nu tu lumina pe strazi, parcari nu, si lista continua.Investitii zero pana la Flutur. Aiici chiar ai dat-o cu bata in balta.
3 iunie 2011, 11:50
Pentru spatiile comune trebuie sa platim toti.La debransare vecinii nosti si-au dat acordul,deci nu este normal sa plateasca ei si pentru ceea ce se consuma la comun.
3 iunie 2011, 11:45
D-le Balascau, lasati Modern-Calor-ul in pace ca nu da bine in presa scrisa sa balacariti aceastaunitate cum vreti, cind vreti, ce vreti!
3 iunie 2011, 11:34
Și știți ceva? Din cele 7.000 de familii facturate pentru părțile comune doar 500 nu plătesc. De asta ce zici? Oamenii au înțeles că așa e legea și că blocul nu e casă. Vara nu-i ca iarna iar la bloc nu-i ca la casă. Asta e.
3 iunie 2011, 11:14
Domnuț Sergiu, știm că nu aveți sânge să intrați la Modernm Calor, dar n-ar strica s-o faceți într-o zi și să cereți informații corecte. MC facturează în sezonul rece 18.000 de familii, din care 11.000 sunt racordați la rețea. Mai sunt încă 20 asociații care nu au fost preluatre în facturare de MC, și care mai au circa 2.000 de apartamente racordate la rețea. Acestea plătesc direct asociațiilor, acestea urmând să fie preluate până la sfârșitul anului de către MC. Matematic, 11.000 +2.000 fac 13.000.
3 iunie 2011, 11:11
Nu inteleg!- cum bani de hrana? ce-i asta, ei nu au salariu? sau asta acopera spaga ce ar fi de luat? Si cu primarii - este OK! Va fi ales cel mai bun din prima, si Flutur este cel mai bun dintre toti primarii de pana acum.Sergiule - eu nici macar n-as glumi cu "durerea din chiloti"
3 iunie 2011, 11:06
Apreciem gashca lui cioclului Nelu care vad ca presteaza la greu,insa pentru a fi corecti trebuie sa precizam ca numarul clientilor la termoficarea centralizata este de cca 7000,,in marea lor majoritate asistati social care nu platesc practic aproape nimic.Restul clientilor sunt existenti practic numai in mintea lui Diaconu care probabil i-a numarat si pe cei carora li se emit ilegal facturi pentru tevi inexistente etc.
3 iunie 2011, 10:37
Poltiică, politică și iar politică. Ce facem cu cele 13.000 de familii care se încălzesc prin Modern Calor? Domnule Sergiu, fiți pozitiv și dați dvs o soluție. Să nu mai privim în trecut, că istoria e dupăî direcția vântului. Ca și dvs. Dar: CONCRET CE FACEM CU CLIENȚII MODERN CALOR? Le dăm foc? Îi invităm să plece la origini? Dacă nu mai au origini ce facem? UN lagăr special pentru ei? Unde să tacă și să înghită ? Să lase în pace și în prosperitate botoșănenii mândri de centrala lor de apartament?
3 iunie 2011, 10:12
"Nu-s ce ordinul asta de la ANRSC" este un ordin publicat in Monitorul Oficial care trebuie respectat. Caldura care trece prin tevile si caloriferele de pe casa scarii cine ar trebui sa o plateasca? Sa se faca un fond comun numai pentru condominiu si de acolo sa se plateasca pentru toate blocurile? Cand stai la bloc, plateste liftul si cel de la parter si cel de la etajul 10. Femeia de serviciu e platita de toata lumea. Ce e la comun, se plateste. Aici nu e discutabila legea tocmai pentru ca e logic. Exista multe alte legi ilogice in Romania, dar asta nu este una dintre ele.
3 iunie 2011, 10:12
Domnule Bălășcău, vă citesc editorialele în fiecare zi și multe dintre ele îmi plac. Sunteți un ziartist priceput, dar aveți niște probleme personale pe care le lăsați să iasă la iveală prin ceea ce scrieți. Și nu este corect! De-acum e celebră problema dvs cu directorul de la Modern Calor, așa cum se vede clar că începeți să faceți politică de culoare roșie. Sunteți pornit pe portocalii și nu cred că ideologia lor, sau modul în care o aplică la Botoșani vă nemulțumește. Poate că relațiile dvs cu șefii PDL de la BT nu au fost pe așteptările dvs. Am dreptate? Că polițiștii iau prea mulți bani și nu fac ceea ce ar trebui pentru banii aștia, ați scris chiart dvs. Pot da căutare pe net și vă scot câteva texte. Că Modern Calor aplică legile date de autoritățile centrale nu vă convine pentru că ....???Ați scris și dvs că sentința de la SV nu este definitivă. Știți ce datrie are o instituție de stat într-un proces. Să meargă până la capăt. Ce bani vreți să dea primarul înapoi? În toată țara și în toată lumea se face la fel. Legile condominiului sunt altele decât cele ale casei.
3 iunie 2011, 10:04
Foarte bun articolul,dar ATENTIE d-le Balascau clica portocalie nu doarme fabrica dosare ca sa inchida multe guri care adevar graiesc.Sa ma scuteasca meseriasul care il ridica pe FLUTUR in slavi ca ce sa facut in oras trebuie platit in urmatorii 10 ani si nu cu truda lui cea de toate zilele . iar lucrarile sunt facute in bataie de joc asa cum s-a facut pe UNIRII ca sa aiba firmele portocalii ce lucra si in anii urmatori si platite din taxele botosanenilor .asa ca datii drumul lui fluturas din brate ca sa -si rupa oasele.iar faza cu norma de hrana nu se refera doar la politistii ,intrebati-l pe portocaliul de ROMAN cati bani ia pentru hrana el si toti functionarii din PREFECTURA
3 iunie 2011, 09:19
Talent si curaj! Bravo
3 iunie 2011, 09:10
Dle Balascau, vad ca aveti ceva din Caragiale! Cred ca v-ati gresit cariera si propun sa va apucati de literatura!
3 iunie 2011, 08:44
Da,asa este aveti perfeceta dreptate domnule Sergiu BĂLĂŞCĂU.Felicitari pentru aticol.
3 iunie 2011, 08:37
Permite-ti va rog o intrebare?De ce nu apar toate comentariile?
3 iunie 2011, 08:29
Intru totul de acord cu P.U.Lea. S-a uitat frigul de pe vremea lui Egner, acum daca da Modern Calor prea multa caldura nu e bine. Cum o dai tot nu e bine. Romanul e vesnic nemultumit. Si daca s-ar putea totul degeaba, ar fi bine.
3 iunie 2011, 08:25
D-le Balascau vad ca va este mila de tot ce misca in tara asta de la caini la politisti! Apropo! de unde si prostia asta cu norma de hrana pentru politisti. Mai oameni buni treziti-va !! Au salariu... sa-si cumpere mancare si ce mai vor ei ca toti ceilalti de altfel. Nu credeti ca aceasta categorie de angajati beneficiaza de prea multe facilitati?! Si de unde ...din banii nostri ai tuturor. Iar la cata carte au pardon! unii nu merita nici salariul minim pe economie. Ce-i asta bani de haine, bani de chirie, bani de hrana si cine stie cate or mai fi primind. Nu se poate. Sunt tineri medici, profesori cu multi ani de scoala si responsabilitati poate mult mai mari si au 200 de euro salariu si nu le mai da nimeni bani de carti, haine, mancare etc. Nu credeti ca a venit momentul sa se faca dreptate!Cunosc un politist cu un amarat de liceu si cursuri de cateva luni cu un salariu de 16 milioane de lei vechi plus celelalte gratificatii iar un medic rezident neurochirurg are 9 milioane de lei vechi si atat. Deci, unde este dreptatea? Sper sa-mi postati mesajul!
3 iunie 2011, 08:14
Felicitari!Un editorial reusit:inspirat,taios,adevarat!Din pacate bataia de joc la adresa poporului romana va mai dura o vreme!
3 iunie 2011, 07:54
Balascaule, nu esti un ziarst obiectiv, cu atitudinea asta ai sa pierzi mult! Esti un frustrat
3 iunie 2011, 07:29
actul normativ cu alegerea primarilor din primul tur a fost adoptata si de PSD in caz ca nu ti ai dat seama!N au vociferat deloc la ceva ce le prieste!
3 iunie 2011, 07:11
Tovarase Balascau cu cravata rosie de pionier, din politisti ar trebui sa mai dispara.M-am saturat de aroganta si prostia unora dintre ei de au facut vreo 6 luni si acu poarta vreo 6 pixuri in buzunare considerindu-se oamenii legii. Asta in primul rind. In al doilea rind:Nu vad scris nik de mintea ta isteata sub ce condicere rosie eram in anul cind termica a lasat 1 oras fara caldura. Probabil stii cita spaga a luat don'fost primar cu cravata rosie de pionier de la firmele cu CT aproape de faliment si numai el. Intrebarea care se pune este urmatoarea: sub ce conducere zambacciana s-a falimentat acest oras si s-au vindut fabrici la fier vechi. Vad ca faceti reclama mare unor candidati care in cv uita sa treaca si anumite firme care la care sunt proprietari in familie.Toti primarii ne-au promis marea cu sarea dar vad ca numai sub Flutur se face ceva. Si ca o remarca ca sa nu iti ia gura pe dinainte ...nu sunt in PDL dar vad si am vazut schimbarile din oras. Si in ultimul rind te stringe cravata rosie iliesciana daca se aleg primarii din primul tur? Vad ca ai scris si de ciini: Scrie si de cei muscati de ciini sau ia acasa cu banii de pe articol un ciine sau doi!Hai PA!
2 iunie 2011, 23:16
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Cu cine votați în turul II al alegerilor prezidențiale?
Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Declaraţia zilei
”Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, ...
astratex.ro
Curs valutar
15 noiembrie 2019
EUR
Euro
4.7667 lei
USD
Dolarul SUA
4.3224 lei
CHF
Francul elveţian
4.3685 lei
GBP
Lira sterlină
5.5647 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9774 lei
XAU
Gramul de aur
203.6272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4239 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9313 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2621 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6379 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.