Blog
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi

Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.

Este frumos, este extraordinar, este formidabil, este unic acest protest #ȘîEu, dar trebuie urmat de UN VOT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După decenii de somn adânc Moldova se ridică, în sfârșit scoatem capul din pământ și spunem șmecherilor care au condus și conduc această țară că așa nu se mai poate.


Dar trebuie să le-o spunem și la VOT.


Altfel vom rămâne doar cu acest protest și cu cele mai frumoase autostrăzi din lume... pe hârtie. Frumos, înălțător, sublim, acest protest, dar fără vreo consecință practică dacă nu va fi urmat și de UN VOT.


Mergeți la VOT, că altfel iar o să răspundă infractorul suprem al țării că are treabă la WC când îl întreabă jurnaliștii de autostrăzi.


Iar vom fi conduși de analfabeți și amante care nu sunt în stare să lege două cuvinte, darămite să construiască un kilometru de autostradă.


Iar vom pleca zeci de mii, sute de mii, milioane prin Spania, Italia, Germania fiindcă acolo sunt autostrăzi.


Iar cei rămași în țară, din ce în ce mai puțini, vom circula patru ani tot prin gropi și vom număra anual mii de morți pe șoselele patriei.


MERGEȚI LA VOT, este esența democrației.


Doar noi le dăm puterea acestor specimene și tot noi putem să le-o luăm.


Dacă vă sacrificați 15 minute dintr-o zi lucrătoare, haideți găsiți-vă un sfert de oră și într-o zi nelucrătoare și exercitați-vă dreptul la vot.


Ca să nu mai fim nevoiți să facem noi câte un metru de autostradă, în timp ce infractorii care au confiscat această țară își fac palate poleite cu aur.

 

loading...
Toți în negru! Victimele accidentelor rutiere comemorate la sediul unei firme - GALERIE FOTO
Botoșaniul vrea autostradă… Chiar?! În Piața Revoluției a mirosit a indiferență vineri, 15 martie, ora 15:00, timp de 15 minute – GALERIE FOTO&VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google playdownload from apple store
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Loading...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Loading...
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
Cold comfort!
29 iulie 2019, 01:58
whatever
13 mai 2019, 14:01
Da.. veniti la vot ca e singurul vostru drept ca cetateni ai acestei tari sarace. Cum sa nu. :)In rest, Sergiu, felicit initiativa. Dar prostii din casa nu vor iesi, iar pensionarii vor vota pe o bere si un mic . Asta e realitatea, orice ar fi.
20 martie 2019, 17:25
Și să votăm ce? Pleacă ai noștri,vin ai noștri... Întreaga clasă politică e compromisă. Cei care au guvernat au buzunarele pline, ceilalți abia așteaptă să și le umple. Mulți dintre tinerii care au intrat în politică nu au școală, cei mai mulți dintre ei au dus mapa unui boss, au fost menajere, secretare, au fost șoferi. Mai bine nu votez că oricum votul meu nu contează.
17 martie 2019, 14:22
Ca sa alegem alti hoti la guvernare
17 martie 2019, 11:59
Bugetul tarii va fi devalizat in permanenta indiferent de numele celui care va pune mana pe el ..Nu mai exista cinste in rromania la nici un nivel...din clasele primare sunt invatati copii ca ministrul invatamantului este un analfabet sau un ambramburit...continuam cu ministrul teodorovici care smechereste te ia la misto ..bai chiparosule..dragnea care este un demagog care iti spune pe un ton calm ca spanzurat este totusi bine ca cerul e primitor sunt lucruri frumoase acolo esti demn esti barbat si se traieste bine in ceruri si mult si indestulat va fi bine deci el iti poate impinge scaunul usor fara dureri pt ca ..se poate....indiferent de ce vom alege din actuala clasa politica (a celor trecuti de 38 ani) nu vom avea nici o sansa ...votati barem pe cei tineri cred ca sunt unica noastra sansa
17 martie 2019, 11:53
Sergiu, sunt complet de acord cu tine 100%, dar sa-l citez pe marele Caragiale: Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez? (un cetățean turmentat, O scrisoare pierdută – 1884) . In cine sa ai incredere? As dori sa-l cites si pe marele Sergiu Nicolaescu in “Triunghiul Mortii: Traim, domnule, intr-o lume fara onoare si fara limite morale. Cum as putea fi fericit? Poate dumneavoastra, oamenii politici, s-o duceti altfel. Vorbiti de clasa noastra politica, ei bine, ea confirma ca am ajuns o tara plina de secaturi. O tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari! Hotii, improvizati astazi in moralisti. Ministrii ce s-au vandut o viata-ntreaga. Parlamentari contrabandisti. Boala o avem in suflet, exista o epidemie infricosatoare de meningita morala, iar tara trebuia sa ajunga aici tarata pe marginea prapastiei de unii conducatori care sunt hoti la drumul mare.” Am incheiat citatul.
17 martie 2019, 10:23
#SUSTIN cauza si recomand tuturor care desi nu au curajul s-o spuna pe fata, macar in cabina de vot sa aiba demnitatea si verticalitatea conform propriei constinte. Am zia !!!!
17 martie 2019, 08:31
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
”Performanța școlară nu va fi niciodată o povară ci un motor pentru învățământul și în perspectivă pentru economia acestei țări. Suntem binecuvântați cu copii capabili, inteligenți, geniali și avem obligația să îi ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8583 lei
USD
Dolarul SUA
4.1224 lei
CHF
Francul elveţian
4.5057 lei
GBP
Lira sterlină
5.2937 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9588 lei
XAU
Gramul de aur
255.7976 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3385 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9961 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1173 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1806 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6529 lei
Vremea
astăzi
Botosani
14.3 o C
Dorohoi
14.2 o C
Bucecea
14.3 o C
Darabani
13.9 o C
Saveni
13.9 o C
Ştefăneşti
18.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.