Blog
Până la urmă, care-i mai târfă?
Au făcut ceva valuri articolele pe care Botoşăneanul le-a publicat în week-end despre noaptea în chiloţi dintr-un club din oraş. Nu scriu aceste rânduri pentru comentatorii şi comentariile de genul „astea sunt ştiri?” „mi-i greaţă” şi altele asemenea ale unor puritani de faţadă, cu care ne-am obişnuit deja, când, o dată la una-două săptămâni, mai introducem câte un material de genul acesta.
botosaneanul botosani sigla  Motivul pentru care citiţi acum rândurile acestea este că, printre comentatorii care s-au arătat deosebit de dezgustaţi de respectivele articole, se regăsesc câţiva care, cam pe la aceeaşi oră la care Loredana Chivu defila în chiloţi prin Tex, râdeau cu gura până la urechi la numerele de stand-up comedy dintr-un alt club din Botoşani. Nu cred că exagerez cu ceva dacă spun că la fiecare cinci cuvinte s-a pronunţat ori organul sexual masculin, ori ăla feminin, ori amândouă, ori o înjurătură. Mi-a fost teribil de dificil să montez un material video de la noaptea cu Bordea şi comedianţii săi fiindcă, pur şi simplu, nu am găsit mai mult de 30 de secunde fără o înjurătură, un „p”, un „f”, acolo.
VEZI ŞI:
Un altfel de Show Păcătos: defilare cu fete aproape goale, în frunte cu păcătoasa şefă, într-un club din Botoșani –FOTO & VIDEO
Erau 400 de oameni la Irish Pub şi nu am văzut şi nu am auzit unul care să spună că-i este greaţă, că este dezgustat, că e scârbit. Nu! Şi asta în condiţiile în care băieţaşul ăsta cu show-ul păcătos, plecat nu chiar de-un veac din Botoşani, a făcut mişto din tot ce i-a trecut prin cap: de Todireni, de bunică’sa, de Grupul Şcolar „Elie Radu”, de Tati, de băieţii de cartier.
VEZI ŞI:
Aventurile lui Bordea cu iubita la Todireni: Îi stă bine lui mă-ta! - VIDEO
Şi atunci, nu este firesc oare să ne întrebăm: cine este mai abject, o fată care prezintă lenjerie intimă în club sau un băiat (culmea, ăştia-s şi colegi de platou) care înjură continuu timp de vreo jumătate de oră în faţa a 400 de oameni?
Extrapolând, cine este mai mizerabil, un băieţas care în campanie promite că face 1.044 de locuinţe minţind 100.000 de oameni sau unul care face mişto într-un club de aceiaşi 100.000 de oameni? Cine este mai detestabil? De care ar trebui să ne fie mai multă greaţă? De Ovi sau de Bordea? Sau, mai degrabă, de o fată care face singurul lucru care o duce mintea: defilează în costum de baie...
CITEŞTE ŞI:
Portariuc îşi dezumflă singur gogoaşa cu locuinţele ieftine: nu se fac nici anul ăsta
Ce este mai dispreţuitor pentru o publicaţie: să scrie şi despre prostituatele de la Baisa, fiindcă şi ele, vrând-nevrând, trăiesc în judeţul ăsta, dar în majoritatea timpului să scrie cu încăpăţânare despre matrapazlâcurile şefilor din Piaţa Revoluţiei sau să-i pupe în fund?
Ce este mai detestabil, să linguşeşti primarul şi şeful CJ şi să închizi ochii la măgăriile şi afacerile pe bani publici ale acestora sau să scrii cu regularitate despre astea?
Eşti mai curat dacă nu scrii despre Loredana în chiloţi, dar nici despre escrocheriile celor care ne conduc, la care închizi mereu ochii? Sau mai curat este cel care scrie şi despre una, şi despre cealaltă.
E mai de dispreţuit un consilier care-l face prost pe primar sau primarul care minte cu nonşalanţă de un an şi opt luni o urbe întreagă de are impresia că-n oraşul ăsta trăiesc doar rachiuarii pe care Ţurcanu nu-i mai termină de îmbătat la tot felul de sindrofii?
În ianuarie, când am relatat dezmăţul sexual de la marginea urbei, am cerut Poliţiei o situaţie cu amenzile pentru prostituţie şi vârstele câtorva dintre cele sancţionate. Poliţistul de la relaţiile cu presa m-a întrebat la ce ne trebuie vârsta şi i-am răspuns: poate este şi o minoră. Mi-a ţinut o adevărată lecţie de legislaţie, în care el ştia totul, eu nimic şi din care rezulta că nu are cum să existe vreo minoră la produs. Ştiţi ce s-a întâmplat a doua zi după publicarea articolului? Jandarmeria a făcut o razie şi a găsit, hai ghiciţi, o minoră de 16 ani care se prostitua. Cum este, e mai abject să o faci şi tu pe-a puritanul şi să ignori ceea ce un oraş întreg vede la margini sau să scrii şi poate să salvezi astfel un copil?
CITEŞTE ŞI:
Dramă de adolescentă, elevă pe băncile şcolii, mamă şi prostituată la nici 16 ani
Până la urmă, care-i mai târfă, una care prezintă lenjerie intimă fără să ţepuiască pe cineva sau unul care promite 20.000 de euro fiecărui român şi ţepuieşte vreo 15% din populaţia cu drept de vot?
Care-i în final prostituata(ul)? Una care defilează în chiloţi într-un club sau unul care se prostituează pentru voturi?
Sergiu BĂLĂŞCĂU
[[banner]]

Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Dragilor,vedeti cat dureaza implementarea unui proiect.Sunt finantate proiectele incepute pana in 2013.Stiti ca un proiect pe bani europeni ajunge la finantare in 2-3 ani(in cazurile fericite)Stiti cand s-a facut S.F.-ul pentru Centrul Istoric sau pentru Cornisa?Cred ca voi trebuie sa va documentati.In rest numai de bine.
12 februarie 2014, 10:04
Catre Observator, vezi ca esti pe cai gresite, nu prea esti la curent cu ciclul financiar, bani pentru poriecte sunt inca de accesat si pentru perioada precedenta, iar pentru ciclul 2014-2020 intreabal tu pe Ponta de ce tergiverseaza depunerea documentatie cerute de UE pentru accesarea banilor. Ar fi timpul ca deschizi ochii si mai departe de fanii tai PSD de Botosani. Daca le tii palma prea mult s-ar putea sa te trezesti ca mirosi urat
12 februarie 2014, 07:53
Domnu' emisiune de "stiri", mai cercetati sau.. observati. Exercitiul financiar UE care teoretic se termina in 2013 este prelungit cu doi ani. Adica si in '14-'15. Se pare ca nu numai psd-ul dar chiar tot gubernul(ponta included) habar n-are ca pot profita de fonduri dublate pe perioada acestor doi ani.In alta ordine de idei: daca un primar din 2012 STIE ca nu poate accesa fonduri decat din 2014(teoretic, ca practic...). ori SPUNE in campania electorala ca se va apuca PERSONAL de noi proiecte din 2014(riscand sa fie votat cam tot peste doi ani), ORI MINTE si promite marea cu sarea, MINTIND prin OMISIUNE(@comentator)(ca sa fie votat in 2012), si 2, care-i calitatea de a continua munca predecesorilor, atunci cand aceeasi munca ai criticat-o ani de zile, dar cand ajungi s-o faci(de nevoie, din incompetenta sau din lipsa de solutii alternative(adica tot incompetenta)), gasesti scuze(greaua mostenire) sau vinovati(fostii)?! Eeeeh, ce ne mai place sa ne amagim cu imagina noastra din oglinda, atunci cand doar noi ne dam cu parerea asupra aparentelor.Mie Flutur mi-a displacut in toate mandatele, mai ales in al doilea, pentru ca a comunicat prost, nu pentru ca nu a facut lucruri bune pentru oras. Si totusi, l-am "penalizat", si am votat cu "neamtul". Imi mananc mainile, sa stii.
11 februarie 2014, 23:12
Este complicat sa-ti explic ca in 2013 s-a incheiat un ciclu financiar european si altul incepe in 2014.Deci un primar din 2012 nu putea accesa programe noi.Marea calitate a primarilor nou alesi este sa continuie proiectele incepute de predecesori si sa pregateasca proiecte pentru 2014-2020.Lucru pe care Portariuc l-a facut.Voi considerati critica faptul ca Rapsodia a fost executata silit sau ca salariile familiei edilului sef au fost de 2 miliarde?Eu le consider informatii si nu critici.Si apropo,spuneti-mi si mie cateva realizari notabile din primii 2(doi) ani de mandat ai fostului primar.In rest numai de bine.
11 februarie 2014, 11:46
Putea sa fie si Ceauseasca,nu udrea,prietenul tau PLAGIATOR ponta ce face? cu sau fara udrea sa facut ceva si frumos pe deasupra, cu CLAPAUGUL ce faci? minciuni, pacaleli si tepe.....marca usl
11 februarie 2014, 10:05
De doi ani am impresia ca traesc un adevarat cosmar. Mi-am pus speranta in USL in domnul primar Portariuc. Sunt un om care respect autoritatile si implilcit doresc sa-i pot respecta si pe cei care le conduc. In schimb ce-am constatat, o lipsa totala de experienta, o balacareala continua, o sumedenie de minciuni spuse cu nonsalanta unui mitoman bolnav. Locurile de munca s-au transformat in somaj masiv, locuintele ieftine pentru tineri in amanari care conduc la plecarea copiilor in strainatate, o aroganta si o netransparenta in cheltuirea banului public cum nu-mi puteam imagina. Domnule primar Portariuc am crezut foarte mult in generatia tanara, v-am votat dar m-ati dezamagit ingrozitor
11 februarie 2014, 09:27
observatorule, lumineaza-ne tu: ce a facut bun portariuc. da' ziaristii is rai, stim, sunt vinovati pentru tot ce este rau in tara. uite, tu un fin observator al vietii politice si mai ales observator al infaptuirilor marete ale lui portariuc, spune-ne si noua. nici eu nu am incredere in unii jurnalisti, cum sunt cei de la antena 3, care niciodata nu au criticat PSD (doar atunci cand avea interes voiculescu), asa ca astept de la tine o lista cu ... doua realizari ale primarului. adica ale lui portariuc
11 februarie 2014, 09:21
Ia uite aici cum NU critica ziarul asta PDL:Fiscul execută din bucătăria hotelului condus de prima doamnă a oraşului - http://www.botosaneanul.ro/ancheta-saptamanii/fiscul-executa-din-bucataria-hotelului-condus-prima-doamna/EXCLUSIV : Familia primarului – 2 miliarde într-un an aproape numai din salariihttp://www.botosaneanul.ro/stiri/exclusiv-familia-primarului-2-miliarde-intr-un-an-aproape-n/Fraierilor, să vă distraţi când v-o da voie edilu’http://www.botosaneanul.ro/stiri/fraierilor-sa-va-distrati-cand-v-da-voie-edilu/Boala intr-adevare frate... astia au pus mereu la colt pe aia care au fost la putere
11 februarie 2014, 09:06
Sergiule,este clar:Prin conexiunile pe care le faci imi dovedesti ca boala s-a cronicizat.Stiu,un jurnalist adevarat trebuie sa critice puterea.Numai ca voi nu criticati Putera,voi criticati...PSD.Si cand era in opozitie,voi nu criticati PDL,voi criticati tot pe cei din PSD.Cred ca nu este normal.Lui Ovidiu Portariuc ii interpretati fiecare gest,fiecare cuvant,fiecare fapta doar pentru a scoate in evidenta cat de rau este.Si cat de buni erau altii.Si nu ma refer neaparat la tine.Sunt unii ziaristi pentru care cuvantul deontologie ar trebui scos din dictionar.Partea buna a lucrurilor este ca botosanenii si-au dat seama de acest lucru si efectul actiunii este minor.Si va veti convinge la alegeri.O sa ajunfeti sa spuneti:a murit un vitel,a trasnit un cal pe camp,desigur vinovat este Portariuc.Sper ca dragostea voastra s-ai aduca voturi.In rest numai de bine.
11 februarie 2014, 08:56
BV... Respect!
10 februarie 2014, 22:30
Foarte corect, Sergiu! Din cand in cand, unii mai merita cate o scatoalca, sa se trezeasca din ceea ce ei cred ca e vis. Ce nu trebuie uitat e ca, la fel ca si oamenii de treaba, corecti, exista si tarfe, la toate nivelurile societatii.
10 februarie 2014, 22:00
bv.tot respectul!
10 februarie 2014, 21:54
Dar pe cel care vorbeste urat de principalul sau sprijin( Udrea) fara de care ar fi fost un nimeni dupa 8 ani de mandat cum îl numesti?Cel care a mintit prin omisiune cum poate fi numit?Cei care si-au schimbat culorile la fiecare rând de alegeri pentru a păcăli botosanenii cum pot fi numiti?Sau este interzis sa ne referim la portocalii?Ce au in comun acesti portocalii inregimentati sau nu:tupeu si lipsa bunului simt...Interesant este cum unii se mai cred "fecioare" si după ce au fost sanctionati de cetățeni prin vot.
10 februarie 2014, 21:53
Nu baga in seama slugoaiele de partid! Articolele de pe botosaneanul deranjeaza pe multi...tocmai in asta consta succesul lor!
10 februarie 2014, 21:49
Bravo Sergiu pentru articol ! Toate aprecierile mele.
10 februarie 2014, 21:40
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Cu cine votați în turul II al alegerilor prezidențiale?
Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Declaraţia zilei
”Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, ...
astratex.ro
Curs valutar
15 noiembrie 2019
EUR
Euro
4.7667 lei
USD
Dolarul SUA
4.3224 lei
CHF
Francul elveţian
4.3685 lei
GBP
Lira sterlină
5.5647 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9774 lei
XAU
Gramul de aur
203.6272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4239 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9313 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2621 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6379 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.