Blog
„Ruşine să-ţi fie curvă ordinară”
„Ruşine să-ţi fie curvă ordinară…! sau extraordinară…! Această haimana portocalie trebuie să plece imediat, să-şi dea demisia...”
„Eşti un rahat portocaliu cu ochi boule. prefectul curului ce eşti”
„Nu ai ştiut nimic să lucrezi la IŞJ; ai avut SLUGI; ai pierdut şi stampila de la bac D NEGREANU; Eşti coruptă; Ai adus să titularizezi persoane care nu aveau notă la concursul de titularizare; să-ţi fie ruşine MARŞ LA UDAT GRĂDINA DE LA CĂTĂMĂRĂŞTI”.
„Eşti scârbos! Citeşte art.158 din Codul Muncii-SALARIILE SUNT CONFIDENŢIALE!bre, imparţialule...”
„Demento (Marilena Mardare), Ai aviz de la părinţii elevilor minori? De ce îi traumatizezi şi îi aduci in Piaţă? AVIZ PROTECŢIA COPILULUI”
„Deci tu ne spui nouă cu nesimţire că ai lista asta de la inspectorat, şi că situaţia a fost semnata şi ştampilată de inspector în 2011? Mă băiatule tu ne crezi cretini?”
… Toate acestea sunt doar o parte, o foarte mică parte a unor comentarii făcute pe perioada grevei cadrelor didactice. Sunt comentarii cât de cât publicabile. Altele, mult mai multe, nu pot primi „undă verde” nici măcar pentru acest material dedicat unor luări de poziţie ale unor oameni care îşi începeau sau terminau postarea pe site cu formula „sunt cadru didactic”.
„Sunt cadru didactic” a încheiat apoteotic două săptămâni şi jumătate grevă aruncând cu mărunţiş în jurnalişti pentru simplul fapt că i-a dus mintea să împartă 6 milioane de lei, cifra salarială pe municipiu pentru toate unităţile de învăţământ, la 2.160 de angajaţi şi să afle astfel că media lefurilor în şcoli bate spre 2.800 de lei.
În tot acest protest financiar susţinut murdar există însă şi o parte bună, poate cea mai bună. Zilnic au manifestat 200-300-400 de oameni. În educaţia judeţeană botoşăneană lucrează însă 6.800 de oameni. Cei mai mulţi dintre ei nu şi-au permis nici să înjure, nici să arunce cu bani, nici să lipsească două săptămâni şi jumătate de la ore după care să ceară bani şi pentru perioada în care au făcut scandal în centrul oraşului.
De aceea înclin să cred că, dincolo de violenţa scrisă şi verbală a câtorva cadre (ne)didactice, în educaţia botoşăneană continuă să existe bun simţ, decenţă, profesionalism şi că toţi copiii acestui judeţ au viitorul pe mâini bune.
Sergiu BĂLĂŞCĂU


Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Loading...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Loading...
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
Esti o gaura de covrig...BV
31 martie 2011, 09:00
Daca tu esti Rotundu eu sunt Imparatul Japoniei. Hai sictir!!! NU se pune omul ala in aceea troaca cu voi, cadrele didactice. Sergiu scrie tot mai bine! Si este cel mai curajos. BV
30 martie 2011, 17:28
Dacă şi Rotundu a mai făcut şcoală...atunci e vai şi-amar de presa românească...Tu vorbeşti incultule de bun simţ, demintate şi spirit civic? Sunteţi un neam de bandiţi şi escroci, iar ţie o să-ţi vină rândul băieţaş...şi-o să plăteşti pentru toate măgăriile pe care le-ai făcut...gunoiule.
30 martie 2011, 16:34
Te inseli, Rotundu n-a facut de loc limba romana caci el nu prea le are cu scoala, el scrie dupa ureche caci era merceolog pe la cooperative cand lumea invata carte. De aceea scrie atit de vulgar dar are tupeul sa atace pe altul cind critica pe buna dreptate. Iar profesorii au dat o proba de "materialism vulgar" aratind elevilor ca doar banul conteaza nimic altceva si ca de fapt nici nu le pasa de elevi. Si inca mai vor sa fie laudati pentru asta. Ce vocabular josnic. Nici macar Rotundu, campionul trivialitatilor nu poate sa scada asa de jos ca ei.
30 martie 2011, 14:38
Daca ai sti macar sa citesti ai fi observat ca omul prima data se refera la cadrele din municipiu, care sunt 2.160 si apoi la toate cele din judet, care sunt 6.800. Dar in fine, probabil ca ai facut limba romana cind profesorii erau in greva
30 martie 2011, 09:35
Ma, Sergiule, scrii tot mai prost si mai impartial. Informatiile tale se bat cap in cap si nu mai sunt impartiale. Rusine! Acu ai 2160 angajati in invatamant, ca sa treci apoi la un nr. de 6800! Te-ai suparat mucosule ca ti-au dat profesorii cu monede la tartacuta? Pai la cum faci tu reportajele, nu ma mira, popandaule. La tine decenta si bunul simt este= cu capul plecat, indobitocirea, slugarnicia si lipsa de demnitate a cadrelor (ne)didactice care au mers la ore in timpul grevei profesorilor. Degeaba ai facut o scoala, Balascaule, daca nu ai scoala demnitatii si a spiritului civic. Te-au cumparat portocaliii si pe tine...Mare-i gradina ta, Doamne...Multi, da prosti...
30 martie 2011, 09:05
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Acolo (nr. în Parlamentul European) am învățat niște lucruri extrem de importante, faci compromisuri pentru a ajunge la un consens. Cred că am suficientă experiență ca să îi capacitez pe colegii mei să-și ducă la î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.8375 lei
USD
Dolarul SUA
4.0949 lei
CHF
Francul elveţian
4.4794 lei
GBP
Lira sterlină
5.3607 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8756 lei
XAU
Gramul de aur
271.0003 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3977 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9510 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0641 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1839 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.