Blog
S-au pişat pe capul nostru

Şi să nu-mi spuneţi că sunt grobian fiindcă la ce personaje avem pe lângă noi cred că sunt şi suntem mult prea fini. Şi tocmai asta-i marea problemă.
Şi nici nu cred că oamenii aceştia merită un alt comportament din partea noastră.

Ba dimpotrivă, la ceea ce ne fac părem un fel de natură moartă care acceptă şi înghite totul, orice, oricând, oricum, oricât.

Fiindcă n-am văzut nici la Suceava, nici la Iaşi şi nici nu îndrăznesc să mă gândesc la Timiş, Sibiu sau Arad, să paraşuteze penalii de la Bucureşti fenomene ale naturii aşa cum o fac la Botoşani.


În total dispreţ faţă de un judeţ întreg. Căruia nu au vrut timp de aproape 27 de ani nici măcar să îi facă un drum cât de cât decent până la Târgu-Frumos. Dar vorba unui botoşănean pe care îl stimez: păi dacă îl făceau ce mai promiteau la fiecare patru ani?


Botoşani este locul în care e trimisă pe post de salvatoare o tanti care în patru ani a trecut pe la şase partide. Şi care acum are tupeul uluitor să îşi justifice traseismul fără precedent pentru acest judeţ prin faptul că s-au desfiinţat partidele şi de asta tot a trecut din unul în altul. O minciună mare cât Loteria Română! PC-ul l-a părăsit cu câţiva ani înainte de a fuziona cu PLR, în UNPR a fost chiar de două ori şi de fiecare dată partidul acesta supravieţuise, PND-ul există şi acum, iar despre PSD… uitaţi-vă cât de viu este şi cu ce specimene vine la parlamentare.  


Şi apropos de Loterie. Ce poţi să spui despre un om care sâmbătă dă lecţii de liberalism european în faţa a 500 de oameni, iar joi este deja în alt partid? Şi asta după ce acum patru ani era în altul. Şi omul ăsta e trimis special tot de la centru.


Dragi botoşăneni, cam atâta valorăm pentru cei de la Bucureşti. Asta consideră ei că merităm. Din toată ţara doar pe capul nostru şi-au găsit să-i trimită, în alt colţ de Românie nu au avut tupeul să-i trimită.


„Dă-i la proştii ăia…”.


Un dispreţ total, o nepăsare cruntă, exact ca atunci când vecinul de deasupra urinează în cap la tine. Nu îl interesează altceva decât să îşi degajeze vezica. În rest, te speli tu pe cap cumva, aşa că… spălaţi-vă pe cap şi cu ăştia.

loading...
Nr.69 i-a terminat! Deputata, alungată din sediul partidului: Te-ai rostogolit prin toate partideleVIDEO & GALERIE FOTO

 

 

generic Botosaneanul from Echipa Botosaneanul on Vimeo.

Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Să mă ierţi nea Costică
… Fiindcă noi am fost prea ocupaţi cu ale noastre şi tu ai plecat dintre noi pe nesimţite.
Prostul de serviciu de la PNL
… Este neapărat tânăr şi deci visător. El chiar crede în Adam Smith, în Brătieni şi pune botul la discursurile sforăitoare de la TV ale PNL-iştilor.
Bine c-a murit şi Ioan Gyuri Pascu ăsta
Afirmaţia asta mi-a fost dat să o aud luni seară, la câteva ore după ce vestea stingerii artistului care a bucurat sufletele a milioane de români s-a propagat în întreaga ţară.
Scrisoare din Centrul Vechi. Cu tot cu flegme
Când scriu aceste rânduri un puradel şi-a făcut poartă de fotbal din uşa redacţiei şi şutează cu sete. Alţii doi au organizat un concurs de flegme şi ne tapetează geamul. Câţiva paşi mai încolo vreo 15 romi stau îngrămădiţi la o bancă şi joacă barbut. Ca de obicei, nu-i ţipenie de poliţist, local sau nelocal, prin zonă, iar minoritarii fac ce le trece prin cap.
Cu bine, căpitane!!!
29 mai 2016.A fost ultimul meci în care Botoșanii l-a iubit pe Mișu, fiul adoptat tocmai din Camerun de iubitorii sportului cu balonul rotund. ”Mișu, Mișu, Mișu” am tot auzit în ultimele meciuri pe Stadionul Municipal.
Adevărul despre Cornișa
Prima dată am auzit de Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa în campania electorală din 2008, când Cătălin Flutur a prezentat niște planșe. Trebuie să recunosc din capul locului că mi s-au părut niște SF-uri, mai ales că proiectul fusese scos la lumină înaintea alegerilor. Adică noi aveam și încă avem străzi (mă rog, e cam mult spus ”străzi”) neasfaltate, mii de șomeri, mii de oameni plecați în străinătate, dar făceam un mega-parc de distracții.
kalapod.net%20
Un gigolo transformat în țăran
Tocmai ne-a sunat un domn revoltat, supărat, enervat din cale afară că i-am dat în Botoșăneanul o poză... prea de aproape și i se văd ridurile. I-am răspuns că asta este o dovadă că avem aparate performante și că reporterul se pricepe bine și la fotografiat. A spus că îl iau la mișto. Păi tu ești om serios?
otto - user înregistrat
Leo baiatule dar impartial mai esti ... zau ca-mi dau lacrimile! :)))Acum eu trag urmatoarele concluzii ... ori esti gay si ai dobandit capacitatea de a empatiza cu "doamnele politicii" ori esti vreo ruda indepartata care plange dupa vreo mostenire de la Loteria Romana, ori chiar esti vreun membru convertit peste noapte la doctrina "pisatului" si a "cacatului" care oricum tot la buda se duc, ce mai tura-vura ... acu scuze ca am folosit limbjaul pur academic ... lol!
11 octombrie 2016, 13:41
Bine ati fi facut sa demonstrati ceea ce spuneti comparand-o cu celelalte doamne existente pe scena politica .Atunci nu ar mai fi fost atat de dezavantajata. Ceea ce incercati sa demonstrati este rautatea politicienilor de la varful partidelor de a impune pe liste persoane cu dedicatie. Exemplul nu este cel mai rau, Minca este de-a noastra, botosaneanca get-beget ,populara si apropiata de oameni . A mai facut si niste gesturi caritabile ,a mai strigat si pe televizoare ca la Botosani este rau, lucru nefacut de multi altii ocupati cu deszapeziri ,licitatii si cumparaturi de limuzine de lux si vile, de abatoare si firme nationale si de alte achizitii. Din aceasta cauza atunci cand botosanenii vor fi pusi in situatia sa aleaga intre Minca si restul lumii se vor gandi daca nu este mai bine sa-l alegi pe cel ce doar se pi*ă in locul celui ce se ca*ă. Scuzati stelutele si brutalitatea sintagmelor, insa asta este vocabularul cerut de autorul textului.
11 octombrie 2016, 11:44
Termenul de conservator, în genere, a suferit o denigrare în ultimele două secole de istorie şi civilizaţie europeană. Oamenii au multă curiozitate, dar puţin timp liber, sunt agitaţi şi activi, dar au puţin timp pentru a gândi. Ideile generale îi scutesc de studiul cazurilor particulare. Vor succes, dar fără mare efort. Egali în drepturi, în educaţie, în avere, de o egală condiţie, oamenii au inevitabil aceleaşi nevoi, obiceiuri şi gusturi similare. Din această cauză sub liberalism şi democraţie marile revoluţii intelectuale şi spirituale nu mai au loc. Peste tot şi peste toate se întinde un fel de materialism care neagă orice transcendenţă. Oamenii se izolează de ei înşişi şi unii de alţii şi fiecare nu mai este îndemnat să se ocupe decât de el însuşi, de propriul statut social. Faptul duce inevitabil la un dezinteres crescând pentru trebu­rile publice, pentru cauzele comune (în afară de situaţia în care ele sunt purtătoare de posibilităţi de îmbo­gă­ţire). Posturile de guvernare rămân în aceste condiţii la dispoziţia tuturor ambiţioşilor, care găsesc deschis drumul puterii.Într-o societate de acest tip elitele devin mortificate.Spre deosebire de libe­ralism, el se revendică şi dintr-o reali­tate românească proprie, din tradiţii proprii. Fie şi parţial, el moşteneşte ideologic pătura conducătoare a Princi­patelor Române. Legătura cu epoca modernă dintre români şi vecinii lor de la nord şi vest nu are semnificaţii deosebite. Atunci când românii intră în modernitate caută contactul strâns cu civilizaţia Occidentului.dupa ce ama facut acesta introducere despre conservatorism , ma uit pe plan local la ce a a juns acest mic partid, disparut o data la finalul Primului Razboi Mondial iar aici pe plan local cu punerea la conducerea sa a bisnitarului de ONISA.Glumetul asta mic care a targuit fiecare functie de deconcetrata , acum sta la tejghea si o asteapta pe MINCA , o semianalfabeta , paiata Parlamentului care habarn nu are macar care este diferenta intre un oras si un municipiu. Intrebata de un reporter de legea administratiei publice a spus sec ca este abrogate. Fara cuvinte!
11 octombrie 2016, 09:33
Cine mai pune botul la cotcodăcelile unor ,,erudite” de tip Mincă, Doina & acoliții își merită cu prisosință soarta. Un județ care a dat țării personalități precum Eminescu, Enescu, Iorga și Luchian are ca exponenți în Parlamentul Național niște vuvuzele jalnice.
11 octombrie 2016, 09:00
Dar la alte partide e curatenie deplina ? Doar oameni bine pregatiti sunt pe liste pentru a fi trimisi sa construiasca legea in Parlament ? Oare nu presa a luat in bataie de joc oamenii care incercau sa faca o schimbare , sprijinind haite de partid care ii plateau ? Unde a ajuns tara in 27 de ani? Cine e cu adevarat vinovat de situatia actuala ? Nu cumva si presa formata din mercenari platiti a contribuit la distrugerea tarii ? Oare nu credeti ca va mai urma ,,ceva' ?
11 octombrie 2016, 08:27
Daca lumea e proasta si atunci cand vin prin cartiere la cersit voturi nu ii scuipa in freza...le pupa mainile si le spun problemele de parca acestea se vor rezolva vreodata...si se mai scoate ochii cu o bordura cu o vopsea cu un gard si lumea are impresia ca l-a prins pe mesia de picior..lume proasta incapabila sa reactioneze si sa aiba verticalitate..ia sa vina ponta prin cartier sa vezi cum cad babele pensionare pe spate chiar daca le ar injumatati pensiile...
11 octombrie 2016, 08:25
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha...cititi-i CV-ul , o invidiaza si geniile
11 octombrie 2016, 06:49
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha
11 octombrie 2016, 06:47
Si eu ma pis pe MINCA si pe tractoristul IACOB.IAR CONSERVATORIII LUI DANIEL CONSTANTIN SUB UNUL LA SUTA.POATE VINE VARANUL
11 octombrie 2016, 00:01
Astea suntem si asa vom ramane. Daca nu protestam macar la vot, daca in strada e prea greu! PS; la prima ocazie, aveti ocazia sa iesiti. :P
10 octombrie 2016, 23:20
Bravo Sergiu !!!! Suntem ghena Romaniei. Toti codasii sunt la Botosani. Dar stii, problema e ca sunt alesi tot de botosaneni
10 octombrie 2016, 21:39
zenda.ro
astratex.ro
Sondaj
Vă place cum a fost împodobit municipiul Botoșani de sărbători?
Da
Parțial
Nu
Declaraţia zilei
"Toate lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo. Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo. Se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo.Acum eu sunt la FC ...
StarShinerS.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.6540 lei
USD
Dolarul SUA
4.1197 lei
CHF
Francul elveţian
4.1341 lei
GBP
Lira sterlină
5.1867 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6288 lei
XAU
Gramul de aur
164.1137 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2369 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4376 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9530 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0770 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1804 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6234 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.