Blog
S-au pişat pe capul nostru

Şi să nu-mi spuneţi că sunt grobian fiindcă la ce personaje avem pe lângă noi cred că sunt şi suntem mult prea fini. Şi tocmai asta-i marea problemă.
Şi nici nu cred că oamenii aceştia merită un alt comportament din partea noastră.

Ba dimpotrivă, la ceea ce ne fac părem un fel de natură moartă care acceptă şi înghite totul, orice, oricând, oricum, oricât.

Fiindcă n-am văzut nici la Suceava, nici la Iaşi şi nici nu îndrăznesc să mă gândesc la Timiş, Sibiu sau Arad, să paraşuteze penalii de la Bucureşti fenomene ale naturii aşa cum o fac la Botoşani.


În total dispreţ faţă de un judeţ întreg. Căruia nu au vrut timp de aproape 27 de ani nici măcar să îi facă un drum cât de cât decent până la Târgu-Frumos. Dar vorba unui botoşănean pe care îl stimez: păi dacă îl făceau ce mai promiteau la fiecare patru ani?


Botoşani este locul în care e trimisă pe post de salvatoare o tanti care în patru ani a trecut pe la şase partide. Şi care acum are tupeul uluitor să îşi justifice traseismul fără precedent pentru acest judeţ prin faptul că s-au desfiinţat partidele şi de asta tot a trecut din unul în altul. O minciună mare cât Loteria Română! PC-ul l-a părăsit cu câţiva ani înainte de a fuziona cu PLR, în UNPR a fost chiar de două ori şi de fiecare dată partidul acesta supravieţuise, PND-ul există şi acum, iar despre PSD… uitaţi-vă cât de viu este şi cu ce specimene vine la parlamentare.  


Şi apropos de Loterie. Ce poţi să spui despre un om care sâmbătă dă lecţii de liberalism european în faţa a 500 de oameni, iar joi este deja în alt partid? Şi asta după ce acum patru ani era în altul. Şi omul ăsta e trimis special tot de la centru.


Dragi botoşăneni, cam atâta valorăm pentru cei de la Bucureşti. Asta consideră ei că merităm. Din toată ţara doar pe capul nostru şi-au găsit să-i trimită, în alt colţ de Românie nu au avut tupeul să-i trimită.


„Dă-i la proştii ăia…”.


Un dispreţ total, o nepăsare cruntă, exact ca atunci când vecinul de deasupra urinează în cap la tine. Nu îl interesează altceva decât să îşi degajeze vezica. În rest, te speli tu pe cap cumva, aşa că… spălaţi-vă pe cap şi cu ăştia.

loading...
Nr.69 i-a terminat! Deputata, alungată din sediul partidului: Te-ai rostogolit prin toate partideleVIDEO & GALERIE FOTO

 

 

generic Botosaneanul from Echipa Botosaneanul on Vimeo.

Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Loading...
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Loading...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
otto - user înregistrat
Leo baiatule dar impartial mai esti ... zau ca-mi dau lacrimile! :)))Acum eu trag urmatoarele concluzii ... ori esti gay si ai dobandit capacitatea de a empatiza cu "doamnele politicii" ori esti vreo ruda indepartata care plange dupa vreo mostenire de la Loteria Romana, ori chiar esti vreun membru convertit peste noapte la doctrina "pisatului" si a "cacatului" care oricum tot la buda se duc, ce mai tura-vura ... acu scuze ca am folosit limbjaul pur academic ... lol!
11 octombrie 2016, 13:41
Bine ati fi facut sa demonstrati ceea ce spuneti comparand-o cu celelalte doamne existente pe scena politica .Atunci nu ar mai fi fost atat de dezavantajata. Ceea ce incercati sa demonstrati este rautatea politicienilor de la varful partidelor de a impune pe liste persoane cu dedicatie. Exemplul nu este cel mai rau, Minca este de-a noastra, botosaneanca get-beget ,populara si apropiata de oameni . A mai facut si niste gesturi caritabile ,a mai strigat si pe televizoare ca la Botosani este rau, lucru nefacut de multi altii ocupati cu deszapeziri ,licitatii si cumparaturi de limuzine de lux si vile, de abatoare si firme nationale si de alte achizitii. Din aceasta cauza atunci cand botosanenii vor fi pusi in situatia sa aleaga intre Minca si restul lumii se vor gandi daca nu este mai bine sa-l alegi pe cel ce doar se pi*ă in locul celui ce se ca*ă. Scuzati stelutele si brutalitatea sintagmelor, insa asta este vocabularul cerut de autorul textului.
11 octombrie 2016, 11:44
Termenul de conservator, în genere, a suferit o denigrare în ultimele două secole de istorie şi civilizaţie europeană. Oamenii au multă curiozitate, dar puţin timp liber, sunt agitaţi şi activi, dar au puţin timp pentru a gândi. Ideile generale îi scutesc de studiul cazurilor particulare. Vor succes, dar fără mare efort. Egali în drepturi, în educaţie, în avere, de o egală condiţie, oamenii au inevitabil aceleaşi nevoi, obiceiuri şi gusturi similare. Din această cauză sub liberalism şi democraţie marile revoluţii intelectuale şi spirituale nu mai au loc. Peste tot şi peste toate se întinde un fel de materialism care neagă orice transcendenţă. Oamenii se izolează de ei înşişi şi unii de alţii şi fiecare nu mai este îndemnat să se ocupe decât de el însuşi, de propriul statut social. Faptul duce inevitabil la un dezinteres crescând pentru trebu­rile publice, pentru cauzele comune (în afară de situaţia în care ele sunt purtătoare de posibilităţi de îmbo­gă­ţire). Posturile de guvernare rămân în aceste condiţii la dispoziţia tuturor ambiţioşilor, care găsesc deschis drumul puterii.Într-o societate de acest tip elitele devin mortificate.Spre deosebire de libe­ralism, el se revendică şi dintr-o reali­tate românească proprie, din tradiţii proprii. Fie şi parţial, el moşteneşte ideologic pătura conducătoare a Princi­patelor Române. Legătura cu epoca modernă dintre români şi vecinii lor de la nord şi vest nu are semnificaţii deosebite. Atunci când românii intră în modernitate caută contactul strâns cu civilizaţia Occidentului.dupa ce ama facut acesta introducere despre conservatorism , ma uit pe plan local la ce a a juns acest mic partid, disparut o data la finalul Primului Razboi Mondial iar aici pe plan local cu punerea la conducerea sa a bisnitarului de ONISA.Glumetul asta mic care a targuit fiecare functie de deconcetrata , acum sta la tejghea si o asteapta pe MINCA , o semianalfabeta , paiata Parlamentului care habarn nu are macar care este diferenta intre un oras si un municipiu. Intrebata de un reporter de legea administratiei publice a spus sec ca este abrogate. Fara cuvinte!
11 octombrie 2016, 09:33
Cine mai pune botul la cotcodăcelile unor ,,erudite” de tip Mincă, Doina & acoliții își merită cu prisosință soarta. Un județ care a dat țării personalități precum Eminescu, Enescu, Iorga și Luchian are ca exponenți în Parlamentul Național niște vuvuzele jalnice.
11 octombrie 2016, 09:00
Dar la alte partide e curatenie deplina ? Doar oameni bine pregatiti sunt pe liste pentru a fi trimisi sa construiasca legea in Parlament ? Oare nu presa a luat in bataie de joc oamenii care incercau sa faca o schimbare , sprijinind haite de partid care ii plateau ? Unde a ajuns tara in 27 de ani? Cine e cu adevarat vinovat de situatia actuala ? Nu cumva si presa formata din mercenari platiti a contribuit la distrugerea tarii ? Oare nu credeti ca va mai urma ,,ceva' ?
11 octombrie 2016, 08:27
Daca lumea e proasta si atunci cand vin prin cartiere la cersit voturi nu ii scuipa in freza...le pupa mainile si le spun problemele de parca acestea se vor rezolva vreodata...si se mai scoate ochii cu o bordura cu o vopsea cu un gard si lumea are impresia ca l-a prins pe mesia de picior..lume proasta incapabila sa reactioneze si sa aiba verticalitate..ia sa vina ponta prin cartier sa vezi cum cad babele pensionare pe spate chiar daca le ar injumatati pensiile...
11 octombrie 2016, 08:25
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha...cititi-i CV-ul , o invidiaza si geniile
11 octombrie 2016, 06:49
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha
11 octombrie 2016, 06:47
Si eu ma pis pe MINCA si pe tractoristul IACOB.IAR CONSERVATORIII LUI DANIEL CONSTANTIN SUB UNUL LA SUTA.POATE VINE VARANUL
11 octombrie 2016, 00:01
Astea suntem si asa vom ramane. Daca nu protestam macar la vot, daca in strada e prea greu! PS; la prima ocazie, aveti ocazia sa iesiti. :P
10 octombrie 2016, 23:20
Bravo Sergiu !!!! Suntem ghena Romaniei. Toti codasii sunt la Botosani. Dar stii, problema e ca sunt alesi tot de botosaneni
10 octombrie 2016, 21:39
astratex.ro
Sondaj
Cu cine votați la alegerile parlamentare?
Partidul Mișcarea Populară
Partidul Național Liberal
Partidul Pro România
Partidul Social Democrat
Uniunea Salvați România
Altul
Declaraţia zilei
„Am crezut că greul a fost în primăvară, însă virusul SARS-CoV-2 ne-a demonstrat că ne-am înșelat amarnic. A atacat mult mai agresiv în toamnă, iar spitalele noastre sunt acum supraaglomerate. Peste 1.200 de români se zbat ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8736 lei
USD
Dolarul SUA
4.0226 lei
CHF
Francul elveţian
4.5028 lei
GBP
Lira sterlină
5.3968 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8581 lei
XAU
Gramul de aur
237.9570 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2342 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3594 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9844 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1104 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1844 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6547 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.1 o C
Dorohoi
0.2 o C
Bucecea
-0.2 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
-0.1 o C
Ştefăneşti
3.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.