(P) Indiferent de natura activitatii pe care o desfasoara personalul firmei din care faci parte, un detaliu esential este asigurarea echipamentului de protectie corespunzator. In acest fel, echipa de lucru va fi protejata de eventualele pericole si, in plus, conditiile de igiena a muncii vor fi mai bune. Tocmai de aceea, echipamentele de protectie sunt folosite la scara larga, intr-o varietate de industrii si medii de lucru, incepand de la cofetari si medici, care isi desfasoara activitatea in conditii de igiena impuse prin lege, pana la echipele care lucreaza pe santier.
In momentul in care vrei sa achizitionezi echipamente de protectie pentru angajatii firmei la care lucrezi, este necesar sa te asiguri ca acestea sunt de calitate superioara si detin certificarea acordata de Societatea Romana pentru Certificare ROCERT S.A, pentru a reduce cat se poate de mult gradul de risc de accidentare.
Daca mergi pe principiul “siguranta inainte de toate”, viziteaza magazinul online kronos.ro detinut de SC Protect Kronos Impex SRL. Compania produce echipamente de protectie si alte haine de lucru certificate Rocert de aproape trei decenii, motiv pentru care aici te vei bucura de garantia calitatii si vei putea spori siguranta personalului firmei tale. Produsele oferite de specialistii de la Kronos se adreseaza celor care au ca scop buna desfasurare a tuturor activitatilor din domenii precum industria alimentara, medicala sau industria grea, acolo unde folosirea echipamentelor de protectie nu este numai recomandata si necesara, dar si obligatorie.
Echipamentele de protectie corespunzatoare sporesc calitatea muncii angajatilor, confortul, siguranta si igiena acestora. In plus, cele mai multe articole vestimentare destinate protejarii angajatilor pot fi personalizate in functie de cerintele si nevoile fiecarei companii, iar aspectul unic este asigurat de catre specialisti in confectii textile prin broderie, serigrafie ori transfer termic.
Broderia, una dintre cele mai sigure si durabile modalitati de personalizare a hainelor de lucru, presupune cusatura in relief executata pe materialul textil, dupa cerintele fiecarei companii. Poti aplica broderia pe echipamente de protectie, asigurand un branding impecabil si oferind, in acelasi timp, vizibilitate afacerii tale.
Serigrafia, un procedeu de imprimare pe suprafete netede, consta in imprimarea de inalta calitate a unui amalgam de cerneala speciala, rezistenta la spalare, pe materiale textile precum salopete, tricouri, hanorace, geci, camasi, sepci si alte articole vestimentare.
Personalizarea articolelor vestimentare si a hainelor de lucru cu sigla termotransfer este o alta modalitate de imprimare digitala a unei imagini pe tesatura textila. Aceasta se desfasoara la temperaturi ridicate, cu ajutorul unor prese, si este o metoda excelenta de a adauga numele companiei sau al angajatului pe uniforma de lucru. Aceasta tehnica de aplicare este durabila, iar culorile isi vor pastra intensitatea pentru multa vreme, dat fiind faptul ca vor intra in fibrele materialului.
Dupa cum ai putut observa in randurile de mai sus, diversele modalitati de imprimare si personalizare iti ofera libertatea de a alege sau modifica designul oricarei piese vestimentare in functie de preferinte, avand posibilitatea de a insera pe haine atat logo-uri, motto-uri si text, cat si diferite imagini sau alte reprezentari grafice speciale.
Modalitatile de personalizare si asigurare a aspectului si functionalitatii unice nu se opresc aici. Echipamentele de protectie, hainele de lucru sau costumele medicale pot fi realizate in diferite marimi, nuante si combinatii de culori, materialele si culorile fiind alese de catre client. Mai mult decat atat, produsele pot fi personalizate atat in ceea ce priveste numarul de buzunare sau lungimea manecilor, cat si adaugand alte particularitati (precum diverse elemente de siguranta, benzi reflectorizante etc).
In gama de echipamente de protectie si igiena confectionate de Kronos atat pentru femei, cat si pentru barbati, se regasesc:
- halate de lucru pentru chimisti, bucatari, tamplari;
- salopete de lucru folosite de electricieni, instalatori, muncitori pe santier;
- costume de protectie pentru personal tehnic sau petrolisti;
- casti pentru protectia constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, inginerilor;
- manusi de protectie pentru personalul de curatenie, oameni pe santier, agricultori;
- sorturi utilizate de cofetari, chelneri, brutari, patiseri.
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024
Plimbarea pe capotă sancționată de Poliție, la volan era o... ea – VIDEO
Gabriela Erdic
Nov 18, 2024
Bărbat căzut de pe bicicletă: Polițiștii locali au chemat ambulanța
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024