”Vaca de carne are un cost mai mic și vă dați seama că noi vindem laptele cu prețul de acum 14 ani. E același preț pe care-l primeam atunci. Asta în contextul în care în toți acești ani prețurile de la inputurile necesare pentru creșterea vacilor cu lapte au crescut cu 80%. Trecerea dinspre vaca de lapte spre cea de carne e ușoară. Problema e că la vaca de carne nu prea avem unde vinde produșii. La început toată lumea a zis: vai de mine, vaca de carne e cheia spre profit, dar în momentul de față nu-ți dă nimeni mai mult de 16 lei pe kilogramul de carne în carcasă”
Viorel Marocico, fermier
Companiile de furnizare ale Grupului PPC în România fuzionează
Redacția Botoșăneanul
Jan 10, 2025
Escrocii sparg conturile de WhatsApp: „Schema 1.800” este noua înșelătorie care face ravagii
Redacția Botoșăneanul
Jan 10, 2025
Avocat din Botoșani plătit cu peste 90.000 de euro de Consiliul Județean Suceava
Redacția Botoșăneanul
Jan 10, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 10, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 10, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile