„Cred eu că trebuie să considerăm politica așa cum vedem gătitul. La ambele avem rețete, avem explicații adunate în cărți, în culegeri, dar cel mai bun chef devine cel care fură meseria de la maeștri, cel care fură meseria de la cei mai performanți în acel domeniu și bineînțeles este cel care are creativitate și știe să se adapteze atunci când nu dispune de toate ingredientele. Asta se întâmplă mereu, zi de zi în viața politică. Nu există un algoritm care să te facă să devii remarcat, nu există o formulă standard pe care noi, tineretul trebuie să o aplicăm ca să ajungem acolo sus”,
Alexandra Huțu, deputat PSD.
Prietenul lui Portariuc este noul președinte al PSD
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
Comunicat de presă: Digitalizarea firmei Anca Farm
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
A demisionat și Nicolae Ciucă: Am învățat lecția
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024