„Am mers împreună cu autoritatea locală, am vizitat două trei exploatații cu usturoi. Urma să ia o decizie pentru a colabora cu cei de acolo. Am înțeles că fac un studiu comparativ cu usturoiul din China. Eu le-am explicat că aici, nu avem o zonă masivă de usturoi, avem usturoiul de Copălău. Noi nu promovăm usturoiul ca și cultură, ci noi promovăm usturoiul de Copălău. Ar fi o oportunitate, s-ar dezvolta zona și mai mult. Se pare că toate demersurile noastre se vor concretiza până la urmă într-o asociație. Încep să cred că munca noastră dă rezultate”, Cristian Delibaș, director Direcția Agricolă Botoșani
APEL de suflet: Un botoșănean internat la Terapie Intensivă are nevoie de sânge
Oana Sava
Apr 28, 2024
Elevii și-ar putea mări nota de la Bacalaureat: O nouă șansă la reexaminare
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024
„Sacrul în artă”, expoziție organizată la Muzeul „Ștefan Luchian” Ștefănești
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024