Anual la Botoșani se fac verificări înaintea sărbătorilor pentru a nu fi toxiinfecții alimentare.
Controalele au demarat deja, iar printre instituțiile care fac verificări se numără Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Direcția de Sănătate Publică (DSP), Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC).
Vor fi verificate mai multe unități de la restaurante la carmangerii și piețe.
În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, prefectul Sorin Cornilă a solicitat intensificarea controalelor în perioada premergătoare Paștelui.
„Eu vă solicit să intensificați acțiunile de monitorizare și de verificare a activităților de comerț care implică produsele agroalimentare și bineînțeles toate produsele care se consumă în perioada Sărbătorilor Pascale pentru că în definitiv vorbim de siguranța locuitorilor județului Botoșani”,
Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.
Botoșănenii sunt sfătuiți să își facă cumpărăturile doar din spațiile autorizate.
Botoșănean ridicat de acasă și dus direct la Penitenciar
Redacția Botoșăneanul
Mar 15, 2025
Știre falsă cu intrarea României în război și raționalizarea alimentelor: PRECIZĂRI de la Guvern
Ramona Lupu
Mar 15, 2025
Botoșaniul, în topul județelor cu cele mai multe firme care au intrat în insolvență
Redacția Botoșăneanul
Mar 15, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile