Directorul general împreună cu cel economic au efectuat un control fulger în bucătăria spitalului unde au cântărit carnea aflată în stoc pentru a verifica dacă corespunde cu cantitățile aflate pe hârtie.
”
E un buget alocat pentru bucătărie, pentru hrana bolnavilor. Chiar acum două săptămâni am fost acolo și am cântărit carnea, am făcut inventarul, chiar am mers cu dl. Cliveț și am făcut inventarierea tocmai la carne: de pui, de vită, de porc. Stocurile au ieșit corespunzătoare”, a declarat
Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean Mavromati.
Directorul spitalului a mai spus că, în ciuda bugetului restrâns se dorește ca hrana pacienților să fie una de calitate.
”
Este un obiectiv și acesta, să urmăresc, cu puținul pe care îl avem hrana să fie de calitate”, a încheiat șeful de la spital.
În mandatul lui Viorel Iliuță a fost un salariat al spitalului care a fost acuzat că ar fi sustras din mâncarea care era destinată bolnavilor.
(G.E.)
CITEȘTE.
Managerul de la Mavromati întâmpinat cu-n protest al asistenților medicali: Noi nu avem drepturi? : FOTOGALERIE