Dar până la urmă ce anume nu era gata la meciul cu Dinamo când s-a făcut prima inaugurare și a trebuit făcut până la cea de-a doua, organizată după aproximativ două săptămâni de zile?
”
Au fost lucrări de asfaltare și de reparare în jurul stâlpilor, s-au pus iște garduri de protecție, mici retușuri, prin spate s-a strâns organizarea de șantier care era prin spate spre sala de lupte și era o grămadă de moloz, s-a curățat. Plus că au mai trebuit de făcut niște documente cu situația de lucrări, multe nu au mai fost, a fost o lampă crăpată și s-a înlocuit lampa”, a explicat
Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement.
[[banner]]
Membrii comisiei de recepție au petrecut aproximativ o oră interval în care au tot făcut verificări pentru a vedea dacă lucrările au fost realizate conform contractului.
”Am simulat în condiții reale o întrerupere de tensiune nevăzută, s-a cuplat imediat generatorul iar ulterior a venit înapoi tensiunea și s-a cuplat înapoi pe curentul de la E.ON și s-a întrerupt generatorul. A însemnat o situație reală care poate fi oricând la noi la stadion pentru că se poate să fie o pană de curent”, a mai spus
Eugen Țurcanu.
Au fost prezenți la stadion reprezentanți ai DSPSA, ai firmelor Elsaco și Energobit, ai Primăriei și ai Inspectoratului de Stat în Construcții.
(G.E.)
CITEȘTE:
Țurcanu a inaugurat nocturna cu gândul la Portariuc : Asta e recepția oficială, nu am tăiat nici o panglică