Lipsa personalului calificat, combinată cu plecarea masivă a botoşănenilor în străinătate şi puterea economică scăzută a judeţului, determină unii patroni să vină cu oferte care mai de care mai atractive în speranţa găsirii oamenilor potriviţi.
După cum v-am anunţat în prima săptămână a acestei luni, Grand Irish Pub îşi va schimba conceptual, urmând să găzduiască un restaurant de show cooking la care meniul va fi girat de chef Silviu Furdui. Cum la fel ca în mai toate domeniile, este însă mare lipsă de personal, administratorul pubului se angajează să îi califice pe cei doritatori atât la Botoşani, cât şi la Bucureşti.
De asemenea, a făcut publice şi salariile cu tot cu bonusuri: 1.300 de lei plus procent pentru chelnerii de restaurant, 1.100 de lei plus procent pentru chelnerii de club şi 1.500 de lei plus procent pentru barman. Cât despre bucătari, Răzvan Baltă le dezăvluie salariul doar în… privat. Oricum, acesta caută şi debarasatori şi personal de curăţenie, relaţii suplimentare oferindu-le la Grand Irish Pub. (S.B.)
CITEŞTE ŞI:
Un chef devenit celebru în capitală îşi face restaurant cu show cooking la Botoşani
Vești bune pentru părinți și copii: S-au virat banii pentru alocații
Redacția Botoșăneanul
Feb 06, 2025
Lovitură de teatru la Spitalul Județean: Corneliu Prepeliță poate reveni pe post
Oana Sava
Feb 06, 2025
Expoziția cu dinozauri NU se mai deschide astăzi la Botoșani
Oana Sava
Feb 06, 2025
Controale rutiere pe DE 58: Amenzi și certificate retrase pentru șoferii indisciplinați
Redacția Botoșăneanul
Feb 06, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile