Când trebuia să urce pe scenă
Banda Iezer, cea de-a treia din program, membrii acesteia abia intrau în
Dorohoi. Apoi a fost nevoită să aştepte sosirea căpitanului, aşa că a existat vreun sfert de oră de pauză pe scenă, iar copii mici au avut scena doar pentru ei.
Cei din formaţia
Broscăuţi au rupt ordinea de pe listă şi au intrat cu jocul căluţilor şi al caprelor. Ridicarea scenei anul acesta a oferit dorohoienilor o vizibilitate mai bună a spectacolului, doar că vechile locuri pentru o mai bună privelişte au fost iarăşi ocupate în incinta parcului din apropiere, lângă statuia soldatului, pe scările catedralei şi mai nou pe delimitările de la pietonal, unde vor fi plantate la primăvară flori.
Fiecare formaţie a primit tradiţionalul colac şi a făcut la final poze cu
edilul municipiului, Dorin Alexandrescu. De pe scările fostei Primării au privit spectacolul şi
viceprimarul Lucian Topalagă, angajaţi ai Primăriei şi consilieri locali. După evoluţia de pe scenă, câteva formaţii, au jucat şi în mijlocul străzii printre oamenii. Cele mai numeroase formaţii din
Dorohoi au fost din cartierul Olinescu şi Plevna cu aproximativ 120 de membrii. Cei mai mulţi dorohoieni au ieşit în stradă să-i vadă şi să asiste la focul de artificii, de la finalul paradei, după aproape patru ore de dansuri cu zurgălăi şi bice.
Mihaela AMARINE
CITEȘTE:
Cumpărături pentru Anul Nou: Galop printre rafturi, parcări aglomerate și... ger - GALERIE FOTO
[[galerie-foto]]