Proiectul „Modele educaționale europene pentru favorizarea progresului şcolar” a fost coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de lider de consorțiu, având drept parteneri șase unități de învățământ din județ.
Educația de calitate, garanția progresului școlar la Botoșani: Modele educaționale europene pentru favorizarea progresului şcolar
Proiectul a fost coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de lider de consorțiu, având drept parteneri șase unități de învățământ din județ.
Miercuri, 28 septembrie 2022, a avut loc, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian” Botoșani, conferința de valorizare a proiectului „Modele educaționale europene pentru favorizarea progresului şcolar” (Education&Progres), nr. 2019-1-RO01-KA101-062468, implementat în perioada 01.10.2019-30.09.2022.
Inspectori școlari, directori din instituțiile partenere, participanții la mobilitățile proiectului, responsabilii de proiecte educaționale europene din unitățile de învățământ din județul Botoșani au participat la evenimentul care, la final de proiect, a oferit cadrul de a împărtăși celor prezenți roadele, rezultatele și exemplele de bună practică ce au condus la îndeplinirea obiectivelor acestuia.
„Modele educaționale europene pentru favorizarea progresului şcolar”,nr. 2019-1-RO01-KA101-062468, a fost finanțat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul programului Erasmus+, acțiunea cheie 1, Mobilități, Educație şcolară și a avut ca obiectiv general asigurarea accesului la o educație de calitate, favorizarea progresului şcolar al elevilor şi dezvoltarea activității de cooperare europeană în 6 şcoli din județul Botoşani.
Proiectul a fost coordonat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de lider de consorțiu, având drept parteneri șase unități de învățământ din județ: Școala Gimnazială„Mihai Eminescu” Ipotești, Şcoala Gimnazială „Episcop Doctor Partenie Ciopron” Păltiniș, Şcoala Gimnazială nr.1 Rădăuţi-Prut, Şcoala Gimnazială nr. 1 Stăuceni, Şcoala Gimnazială „Elena Rareș” Botoșani şi Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” Botoșani.30 de cadre didactice, directori și inspectori școlari au fost beneficiarii mobilităților din cadrul proiectului, prin participarea la cinci cursuri de formare structurate și la un stagiu de observare, însă adevărații beneficiari sunt elevii din cele șase unități de învățământ/
Care este salariul pe care-l cere Mailat de la echipele din Superliga
Gabriela Erdic
Dec 26, 2024
Lupta pentru putere: Cine sunt persoanele care-i vor locul Elisabetei Lipă
Redacția Botoșăneanul
Dec 26, 2024
Un botoșănean care se credea șofer și un amețit prinși în flagrant de Poliție
Redacția Botoșăneanul
Dec 26, 2024
ACCIDENT rutier în a doua zi de Crăciun, femeie captivă într-o mașină
Redacția Botoșăneanul
Dec 26, 2024
SGR se extinde, noi materiale vor putea fi date spre reciclare și NU mai ajung la ghenă
Redacția Botoșăneanul
Dec 26, 2024
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile