Casa Dulce în colaborare cu Florăria Azaleea, invită botoşănenii la cea de-a IV-a expoziţie “de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale”. Vedeta expoziţiei din acest an este dantela, fie ea comestibilă, făcută dintr-o pastă specială în modele şi culori diverse, fie din material textil. Torturile devin astfel mult mai feminine şi mai cochete.
Anul acesta în tendinţă sunt tot torturile supraetajate, fie ele rotunde sau pătrate, aşezate pe suporturi în diferite modele.
„La solicitările clienţilor noştri şi bazându-ne pe vasta experienţă, încercăm să realizăm modele noi, în combinaţii cromatice diverse, având gusturi specifice de fructe, ciocolată, caramel, vanilie etc.”, afirmă
Florin Moruzi, director general Casa Pâinii – Casa Dulce.
Potrivit acestuia, pentru decoruri sunt folosite flori din marţipan, făcute cu măiestrie de cofetari, flori de primăvară, orhidee, crini, trandafiri, precum şi modele noi de frunze, cum ar fi cea de iederă. Nu vor lipsi fluturaşii, atât din marţipan, cât şi din vafa de napolitană.
În ceea ce priveşte culorile, s-a folosit o gamă mai variată, de la roz la bleu, de la albastru închis la roşu închis, şi nelipsitul alb care invocă puritatea.
Vor fi date spre degustare torturi sortimente noi, cum ar fi Mon Cherry, Bonita, Pere si Caramel, dar şi pască la care s-a folosit umplutură de brânză, ciocolată şi smântână.
„Vă aşteptăm cu mare drag să ne treceţi pragul pentru a vă convinge de gama diversificată de torturi, prăjituri, cozonaci, pască şi îngheţată, sperând că veţi fi consumatorii noştri fideli. Vă mulţumim!!!” este mesajul lui
Florian Moruzi.
Expoziţia din acest an are loc în perioada 26-28 aprilie.
CITEŞTE ŞI:
Covor roşu, torturi, prăjituri şi degustări la Casa Dulce: FOTO&VIDEO