Ca de obicei, gama de produse din carne este una cât se poate de variată şi tot ca în anii precedenţi, preţurile sunt semnificativ peste cele practicate de comercianţii din Piaţa Centrală. Astfel, un mic costă 3 de lei, cârnaţii şi pulpele sunt 6 lei/100 g, hamsiile 5 lei/100 g, iar pieptul de pui şi ceafa de porc se vând cu 7 lei. Două felii de pâine se dau cu nici mai mult, nici mai puţin de 0,5 lei, condiţii în care cel mai ieftin produs sunt... murăturile. În ciuda produselor şi a preţurilor pipărate, pe la 15:00 terasele începeau să se aglomereze, de la consilieri locali la simpli botoşăneni, o mulţime de botoşăneni începând să cumpere produsele pentru
Zilele Oraşului.(S.B.)
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
Pregătiri de Zilele Oraşului: Arcade „made in Italy”, reclamă la nunţi şi jardiniere protejate cu fierătaie – FOTOGALERIE