Atenția a fost cea care l-a ferit pe clientul care a cumpărat produsul să îl și consume.
Din câte se pare, la momentul în care a fost procesată carnea de vită în compoziție au ajuns și bucăți din zona ochilor animalului. Așa că, în conservă au ajuns „gene și sprâncene”.
Conform specificațiilor existente pe conservă, produsul conține: „65% carne de vită, apă, șorici, amidon din cartofi, fibre din grâu, sare iodată, zahăr, condimente (piper alb, ulei de nucşoară, ulei de dafin, boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu”, scrie Gândul.
Clientul clujean a filmat conținutul conservei.
Beneficiile utilizării unui ham pentru bebeluși
Redacția Botoșăneanul
Mar 19, 2025
O instituție anunță indemnizații de aproape 7 milioane de lei în conturile botoșănenilor
Redacția Botoșăneanul
Mar 19, 2025
Cei mai puturoși botoșăneni au peste 40 de ani: CÂȚI stau pe banii statului
Redacția Botoșăneanul
Mar 19, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile