Atenția a fost cea care l-a ferit pe clientul care a cumpărat produsul să îl și consume.
Din câte se pare, la momentul în care a fost procesată carnea de vită în compoziție au ajuns și bucăți din zona ochilor animalului. Așa că, în conservă au ajuns „gene și sprâncene”.
Conform specificațiilor existente pe conservă, produsul conține: „65% carne de vită, apă, șorici, amidon din cartofi, fibre din grâu, sare iodată, zahăr, condimente (piper alb, ulei de nucşoară, ulei de dafin, boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu”, scrie Gândul.
Clientul clujean a filmat conținutul conservei.
Ciolacu la un pas de dezastru: USR îi cere să își recunoască înfrângerea
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
Renașterea Botoșaniului pune presiune pe Poli Iași înaintea derby-ului
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
După 37 de ani de aşteptare, barajul Vârfu Câmpului intră pe agenda Guvernului
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 25, 2024
Sergiu Bălășcău
Nov 25, 2024