Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani au demarat deja programul acțiunilor de control dinaintea sărbătorilor de iarnă.
Aceste verificări sunt desfășurate anual începând din data de 5 decembrie, până pe 31, ultima din an.
”Vizează tot ceea ce înseamnă unități de producere carne, unități de producere preparate din carne și din lapte. Un punct pe controlul și pe supervizarea de la nivelul județului Botoșani”,
Minodora Vasiliu, director executiv DSVSA Botoșani
Până la acest moment la Botoșani nu au fost identificate probleme majore în unitățile de alimentație publică.
”În fiecare săptămână avem un program de control, stabilit clar pe echipe și zone unde facem controale pentru Crăciun, cu raportări la sfârșitul săptămânii. Deocamdată nu am înregistrat probleme foarte mari, nu am semnalat cazuri în care să fie afectată siguranța consumatorului”
Minodora Vasiliu, director executiv DSVSA Botoșani
Un accent deosebit va fi pus pe restaurantele care organizează mese pentru Revelion și care vor fi controlate de inspectorii de la DSVSA.
Stații de încărcare pentru mașini electrice cu montare pe perete – o soluție eficientă și accesibilă
Redacția Botoșăneanul
Feb 07, 2025
Jocurile de zaruri clasice și moderne
Redacția Botoșăneanul
Feb 07, 2025
Redacția Botoșăneanul
Feb 07, 2025
Gabriela Erdic
Feb 07, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile