Perioada de pregătire de la FC Botoşani a provocat şi situaţii ilare. Astfel, restaurantul cu care clubul are contract pentru a asigura masa fotbaliştilor face cu greu faţă numărului mare de jucători. Aceasta ca urmare a numărului mare de jucători veniţi în probe şi cărora, pe lângă transport şi cazare, clubul le asigură trei mese pe zi.
În primele zile de la reluarea antrenamentelor s-a ajuns ca bucătăresele să pregătească 54 de porţii, lucru care îl supune pe patronul localului la cheltuieli mult peste cele prevăzute în contract, dat fiind faptul că înţelegerea a fost perfectată pentru aproximativ 25 de porţii.
„Eu ştiu dacă plătesc pentru diferenţă?” s-a întrebat
Gheorghe Iavorenciuc, patronul restaurantului, care crede că s-a ajuns în situaţia de a face de trei ori pe zi „nuntă fără dar”. Aceasta în condiţiile în care clubul îi datorează deja 270.000 de lei din sezoanele precedente.
„Eu ca antrenor sunt dispus să renunţ la masă ca să fie treaba bună”, a afirmat
Valeriu Bordeanu, antrenor secund şi jucător la FC Botoşani. Roş-alb-albaştrii iau masa la restaurantul "Casa Românească" patronat de preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Gheorghe Iavorenciuc.