Botoșăneanul a picat în plasa farselor
„
Felul principal trebuie să conţină şi fructe” a fost tema celei de-a treia săptămâni la
„Cireaşa de pe tort”, scrie
Prima TV, după ce în ediția difuzată pe 13 martie 2015, vedetele au avut parte de o farsă pusă la cale de Andrei Duban, în care dintre ceilalți concurenți – Neylini, Deea Maxer și Octavian Strunilă – doar ultimul a picat „în plasă“.
Maestrul bucătar
Horia Vîrlan le-a făcut vedetelor şi mai dificilă misiunea în bucătărie. Neylini,
Octavian Strunilă, Deea Maxer şi Andrei Duban au avut parte de o provocare inedită. La felul principal, cele patru staruri au fost nevoite să gătească un preparat care să conţină şi fructe.
Supă la plic cu...stafide
Pentru a respecta tema săptămânii, Andrei Duban a pregătit la felul principal creveţi cu portocale şi orez sălbatic, dar nu a putut rezista tentaţiei de a le face musafirilor săi o farsă. După ce le-a servit aperitivul, actorul le-a adus un fel de supă cremă de ciuperci, la plic, cu stafide. I-a lasat să mănânce şi abia după un timp le-a spus că este o glumă, prea târziu pentru botoșăneanul Octavian Strunilă care aproape terminase tot din farfurie.
[[galerie-foto]]
CITEȘTE:
Botoșănean fericit că a fost condamnat... la închisoare pe viață - VIDEO